2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız yok biz şanslıyız ayakla olmuyo sadece bu iş bak ben hamileyken terlik bile giymedim hala daha giymiyorum alerjim var terliğe ama bebek de sıfır gaz maşşallah gazlı olacaksa oluyorlar olmucaksa olmuyorlar

Kesinlikle öyle canım.ilk oğlumda patikle geziyordum gazın alasını yaşadık maalesef.Barsak hareketleri zayıf olan bebeklerde oluyor gaz.Birde anne sütünün yağlı olduğu durumlarda.

benimkide 08:15te uyandı altını temizledim emzirdim 10a kadar uyanık durdu ağlamadıda koltukta babynest içinde durdu bakındı etrafa
10da uyudu kendi kendine

benimkide 08:15te uyandı altını temizledim emzirdim 10a kadar uyanık durdu ağlamadıda koltukta babynest içinde durdu bakındı etrafa
10da uyudu kendi kendine
Benimde öyle 8 de kalktı 10 da uyudu kendi şimdi 12 de uyandırcam kusura bakmasın yoksa sonra uyumuyor:)))

Canlar topuk kanı aldırdık.Hastaneden çıkarken 3600 gr düşmüştü cumartesi günü.Bugun 4 kilo geldi.3 günde 400 gr almış maşallah küçük tosbagam.Sarilikta sıkıntı yok kilo almış bebeğin emzirmeye devam dediler.Saglik müdürlüğünden sağlık ocağını denetime gelmişler bana da emzirme ile alakalı sorular sordular cevap verdim.Hemsireler sarılıp öpecekti neredeyse beni bize artı puan kazandırdın diye Oğlumu da yutacaklardi ellerinden zor kurtardim

dediğin gibi sürekli çağırıyo canım bende herşeyi not alıyorum soruyorum gittiğimde
daha cuma günü gittim yine sordum 2 saatte bir emzircek miyim yine diye evet devam dedi

Anne karnı sallantılı oldugu için suyun içinde.Hala öyle bir ortam arıyor. Bu durumda güvenli baglanma vs. konularını arastırmanı öneririm. Bebek ne diyorsa o su asamada:)
ama nedense geceleri sabaha kadar güvenle bağlanası tutuyo heralde bizimkinin
gece hep kucak
gğndüz bi güzel uyuyo

Kilo vermek istiyorsan sana yardım eden herkesi gönder evden bak nasıl gitmeye başlayacak o kilolar teker teker.
bunu bende düşündüm
22. günümüz annem hala bizde kalıyo
gitte diyemiyorum
sağolsun o olmasa ilk zamanlar bebeğimin altını değiştiremedim dikişlerimin ağrısından
her işimi o yapıyo
ama dediğin gibi tek olsam her iş bana kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…