Kız yok biz şanslıyız ayakla olmuyo sadece bu iş bak ben hamileyken terlik bile giymedim hala daha giymiyorum alerjim var terliğe ama bebek de sıfır gaz maşşallah gazlı olacaksa oluyorlar olmucaksa olmuyorlar
Kesinlikle öyle canım.ilk oğlumda patikle geziyordum gazın alasını yaşadık maalesef.Barsak hareketleri zayıf olan bebeklerde oluyor gaz.Birde anne sütünün yağlı olduğu durumlarda.
Kesinlikle öyle canım.ilk oğlumda patikle geziyordum gazın alasını yaşadık maalesef.Barsak hareketleri zayıf olan bebeklerde oluyor gaz.Birde anne sütünün yağlı olduğu durumlarda.
Ya keşke dengeli gitse gece gündüz uykusu ama gündüz uyumuyo bu gece denedim 1de emdirmiştim 3.48de uyandı emip yattı sabahta 8de uyandı çokta arayı açmadı yani ama 8den beri ayakta mesela çocukta gündüz uykusu yok canına yetiyo artık
Canlar topuk kanı aldırdık.Hastaneden çıkarken 3600 gr düşmüştü cumartesi günü.Bugun 4 kilo geldi.3 günde 400 gr almış maşallah küçük tosbagam.Sarilikta sıkıntı yok kilo almış bebeğin emzirmeye devam dediler.Saglik müdürlüğünden sağlık ocağını denetime gelmişler bana da emzirme ile alakalı sorular sordular cevap verdim.Hemsireler sarılıp öpecekti neredeyse beni bize artı puan kazandırdın diye Oğlumu da yutacaklardi ellerinden zor kurtardim
Uyku eğitimini uzmanlar 4 aydan sonra tavsiye ediyor canım.Acele etmene gerek yok. Zaten su an yapılana uyku eğitimi denemez tam gece gunduz ayrımını saglamak olabilir.Uyandırma konusunda hepimizin cocuklarını doktorları her ay gormek isteyecek. İlk ay bir defadan daha da fazla gormek isteyecek. Her gıdısımızde sorup bilgi alalım beslenmesi ya da aklımıza takılan her konuyu. Hatta mumkunse telefon numarasını veren bir doktor tercih edelim ki hastaneye goturmeden de aklımıza takılanı sorabilelim.Her cocuk farklı oldugu için her beslenme sekli her uyku aralıgı ve her annenın görüşü de farklı olabilir en iyisi çocugumuzun takibini yapan doktoru dinlemek
dediğin gibi sürekli çağırıyo canım bende herşeyi not alıyorum soruyorum gittiğimde
daha cuma günü gittim yine sordum 2 saatte bir emzircek miyim yine diye evet devam dedi
Anne karnı sallantılı oldugu için suyun içinde.Hala öyle bir ortam arıyor. Bu durumda güvenli baglanma vs. konularını arastırmanı öneririm. Bebek ne diyorsa o su asamada:)
Ay ben hamileyken arastırmıstım hepsinde deli şeker varmış hiç gerek yok rezene tohumu alıp demleyip içiceksin 10 numara hem ödem atıyor hem süt yapıyor ben öyle yapıyorum
bunu bende düşündüm
22. günümüz annem hala bizde kalıyo
gitte diyemiyorum
sağolsun o olmasa ilk zamanlar bebeğimin altını değiştiremedim dikişlerimin ağrısından
her işimi o yapıyo
ama dediğin gibi tek olsam her iş bana kalcak
Valla benimkide ne gündüz ne gece uyumuyordu artık gündüzleri 2 saat geceleri 3 saat yaptım uyuyor bu şekilde herkesin bebeği farklı sende deneye deneye bul canım