2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne guzel geçmiş canim bende de kizimi opup koklayana kadar cok guzeldi aradan 5 dk gecti ben kotu olmaya ve kusmaya basladim devam edemedikleri için uyutmuslar beni genel sezeryan olmak istemiyordum uyandirilma anini yasamamak icin yine yasamis oldum sersem sersem odaya cikarildim o kadarda rahattim ki spinali olurken falan hic kasmadim kizimi gordum yine sakindim

1aylık aşısında ateslenme kızarma oluyormu?
Birde bugun 1aylık olduk saglık ocagına yarın gitmeyi düşünüyorum ama nezaman cagırdıgını unuttum yarın yaparlarmı
Bu arada asidan sonra 3gun yikamaman gerekebilir canim istersen gitmeden once yikarsin

Çok normal hissettiklerin. Hayatın değişiyo sorumlulukların, kaygıların, mutlulukların. Annelik içgüdüsü işte. Ama bebişin sana anneliği öğretecek hiç merak etme sen bile şaşıracaksın kendine. Zaman zaman yetersiz hissettiğin de olacak belki oturup ağlayacaksın ben ne yaptım filan diyeceksin. Ama bi gülüşüyle herşeyi unutacaksın Bambaşka bir duygu. 35 yıllık hayatımda o kadar şey yaşadım ki ama bana en mutlu olduğum anı sorsalar bebeğimin doğduğu zamanı söylerim. Allah kimseye yokluğunu aratmasın harika birşey annelik Sen de cuma günü sağlıkla kucağına al minişini inşallah kötü duyguları uzaklaştır iyilere odaklaaaan. Ohooooom

Kuzum vallahi öyle süt yutma sesi geliyor kii! Uzaktaki oturan eşim bile o ses ne ya diyor! Ağzını çekince sütler akar boynuna doğru,ama yarım saat sonra memeden zor cekiyorum ona kalsa 1-2 saat emer öyle
Masallah diyorum canım bizimde maks 15 dk sürmüştür benim kiz hala cok emince bogazina kaciriyor

Daha simdiden kavusacagimiz anı düşünüp gözlerim doluyo Allah utandirmasin inşallah hakkını veririz anneliğin...hayatımız değişiyor evet, o aylaklık o bencillik o rahatlik amaaannn yarın yaparım bugün kalsın bosvermisligi...hepsi geride kalacak. Ayyh ne biliim işte...her şey çok güzel olsun hepimiz için 19.07.19 hayatımın dönüm noktası olsun

Kizlar yarin 20.gunumuz olacak ve ben sadece 5 kg verip alma asamasina bile geçtim neredeyse dogum kilolarini hızlı verenler hic mi abur cubur yemiyor acabA
bunu bende düşünüyorum
kilo verenler nasıl verebiliyo acaba
benim bugün 21. günüm giden kilo 9
ki ben aburcubur yemeyen asitli falan içmeyen
bütüngün hoşaf humana rezene takılan biriyim
anlamıyorum niye veremiyorum
hareket yok ondan belkide
gerçi her akşam eşimle 1 saat çıkıyoruz yürümeye ama bazen annem arıyo kız durmuyo gelin diye o 1 saatlik yürüyüş oluyo 10 dakika

1aylık aşısında ateslenme kızarma oluyormu?
Birde bugun 1aylık olduk saglık ocagına yarın gitmeyi düşünüyorum ama nezaman cagırdıgını unuttum yarın yaparlarmı

Bana 1 ay sonra ertesi gün de gelebilirsin dedi.

Kizlar yarin 20.gunumuz olacak ve ben sadece 5 kg verip alma asamasina bile geçtim neredeyse dogum kilolarini hızlı verenler hic mi abur cubur yemiyor acabA
10. Gün 6 kilo gitmiş 7 kaldı. Tatlı, dondurma, komposto herbir şeyi de yiyorum. İlerde yürüyüşe başlarım. Eşim haftasonu evdeyken çıkabilirim. Evde mecburen iş de yapıyorum. Onun etkisi olabilir.

Masallah diyorum canım bizimde maks 15 dk sürmüştür benim kiz hala cok emince bogazina kaciriyor
Sorun sizde değil benim oğlan pis bogaz anasi babasi kılıklı. Biz o bogaza kacirma isini minimuma indirdik,basmıyorum memelerime süt gitsin diye,hafifce burnun önünden çekiyorum mememi nefes alsin diye sadece,hani makas şeklinde tutuyoruz ya süt gitsin diye iste o yüzden bogazina kaçıyor

Benim de üstümde kaldı ya. Sadece 8 kilo verdim. 10 kilo versem eski kilona donucem. Humanayi günde kaç kez içiyorum canım. Onun da içinde çok şeker var ya. Ben günde bir kez içiyorum

Oğlanlarin biri aşırı gazlı sabaha kadar çığlık çığlığa ağlıyor çıkarsa da bitmiyor bir türlü, diğeri bebek reflusu eğer besleyince kucağımda yarım saat dik tutmazsam hepsini kusuyor ve tam ememedikleri için sağ meme bugün mastit oldu. Su mastitin çözümünü bilen beri gelsin hele bu meme açılırsa hayır duası alacak

Humana saf şeker gibi birşey canım belki o da etkilidir verme hızında, sonra verirsin bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…