2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayırabilirsen biraz da buzluğa atsaydın, o da kolaylık oluyor aniden lazım olabilir hemen çözüp ısıtılabilir.
Mamayı ek olarak verenler genelde gecenin başında vermeyi tavsiye ediyorlar, mesela bebeği akşam 9da yatırdıktan sonra 12 gibi mama veriyorlar hani mama daha tok tutar bebek uzun uyusun diye, sonra bebek 5-6 ya kadar uyuyormuş. Ama tabi sen kendin nasıl rahat ediyorsan öyle yap istersen
Buzluga atacak kadar olmuyor maalesef,2-3 saatte emiyor küçük bey 😋

Aç bebek uyuyamaz.Surekli meme aranır.Kiyafetlerini ellerini ağzına sokar.Huysuzlanir.Emerken yutkunma sesi gelmesi lazım.Memeyi çekince ağzının kenarlarında süt kalması lazım.Emerken uykuya dalması yerine koyunca gazı vs yoksa altı temiz ise en az 1-2 saat derin uyuması lazım.
Kuzum vallahi öyle süt yutma sesi geliyor kii! Uzaktaki oturan eşim bile o ses ne ya diyor! Ağzını çekince sütler akar boynuna doğru,ama yarım saat sonra memeden zor cekiyorum ona kalsa 1-2 saat emer öyle 😂

Hayır.Benim doktorum eve gidince korse tak.Gobek kesigin üzerine gelmez daha rahat yürürsün yaran da terlemez cabuk iyilesir dedi.Dedigi gibi yaptım.Cok rahat hareket ediyorum.Bugün 4.gunumuz evi topladım toz aldım çorba falan yaptım.Buyuk oğlumla etkinlik yaptım.Tavsiye ederim korse.
Canım nasıl bir korse kullanıyorsun?

Ben seni yemeyeyim de napayım yaaaaa :KK200: :KK200: :nazar: :nazar:
Kızlar ya benim kanama siyaha yakın ve pıhtı gibi çok koyu kıvamlı sümük gibi uzuyor ve kötü kokulu anormal gibi sanki sizin kanamalarınız ne durumda bugün 11. Günüm
Benim doktorum anlattığın şekilde olursa kontrole gel demişti, istersen bir kontrole git yarın.
Selam kızlarrr :KK3: :emir_bebek::emir_bebek:
Biz cuma günü hastaneden çıktık çok şükür 🥰 Hiç giremiyorum artık foruma, hiç okuyamıyorum. Doğurmayan kaldı mı?

Ben hayatımın belki en yorucu ama en mutlu günlerini yaşıyorum. Aşırı mutluyum yaa bebeklerimle 😍😍🙏🙏 O kadar masum ve tatlılar ki 😇😇 Eşimle vardiyalı bakıyoruz bebelere. Ben genelde gece vardiyasındayım 😋 Vardiyam bittiğinde, ne kadar uykusuz olsam da hiç bırakıp gitmek istemiyorum. Çok özlüyorum onları. Böyle bir sevgi olamaz ❤❤

Kendimi fiziksel olarak da çok iyi hissediyorum. Dikişlerim iyileşti, hareketlerim düzeldi. Süt sağarken iç organlarım ağrıyo gibi oluyo, günde 1-2 ağrı kesici alıyorum bazen. Sütüm de geldi çok şükür. Ama bebelerim çok küçük, çekemiyorlar, sağıp veriyorum. Şimdilik 1 bebeğe yetecek kadar sütüm var, bölüşüp veriyorum, gerisini mama veriyorum. Buna da şükür.

Heee bu arada 1 saat içinde 13 kilo vermenin yolunu buldum kızlar... Sezaryen :KK70:

Bizden haberler bu şekilde🥰 Hepinizi öpüyorum :KK200:
Canımm haberlerin iyi olmasına sevindim. Benim kuzular da tam ememiyor 10 dk emse öpüp bşıma koyacağım, mecbur sağıyorum ben de. Bu sefer de kolaya alışıyorlar😐 Benim de iç organlarım ayağa kalktığımda yer değiştirir gibi oluyor, aynı şeyleri yaşıypruz 🤗 ben de 10 kilo vermişim.
Sezaryen olan kızlar, size bir sorum var:
Hastanede bana bişey demediler dikiş yeriyle ilgili ama eve gelen ebe, bebe yağıyla masaj yap dedi. Bugün gösterdi, biraz sert bi masaj. 7 gün oldu sezaryen olalı. Üst katman yapıştırma zaten, açılcak gibi geliyo korkuyorum. Size söylendi mi böyle bişey? Masaj filan?
Canım hiç masaj yap demediler. Aksine asla orayı nemli tutma, elini sürme, ektra hiçbir merhem vs kullanma dediler. Ama benimki estetik kendi kaybolan dikiş, belki yapıştırmada farklı bir uygulama vardır.

Kuzum bizimde 3. Evlilik yıldönümünde geldi bebişimiz.aynı şeyleri hamile kalmadan da kaldıkdan sonra da doğurdukdan sonrada düşünüyorum:)) endişeler bitmiyor ki.. İtiraf edeyim ilk 1/hafta ne anneliği anladım ne bebeğime öyle sevebildim hep bu endişeler yüzünden oğlum emmedi ameliyatın kötü geçmişti ağrılar bi yandan bu kadar acı ve psikolojiden anneliği falan anlamadım ama şimdi herşey rayına girdi ilk 1 hafta sende bunları yaşayabilirsiniz hep böyle mi gidicek diye sakın korkma gün geçtikçe daha da güzelleşiyor annelik her türlü endişeye rağmen iyiki diyorsun iyiki..

Ya inşallah çabuk uyum sağlarız birbirimize, biraz daha ameliyattan korkuyorum galiba, inşallah her şey yolunda gider canım op oglusunu benim için
Canım sağlıkla kavuşun inşallah. Aç gitmelisin

Benim kanamam da bir hafta kadar öyle geldi canım ben pede bağladım bunu. Normal pamuklu bez koydum düzeldi. Pedi sürekli değiştirdim oysa ki

Canım kaygıların çok normal. 7 yıl sonra kavuştum ben bebklerime aynı şeyleri düşündüm korktum. Şimdi birlikte öğreniyoruz hee şeyi
Ah canım 7yil...Allahım yarabbim ne büyük mucize bir bebeği bedeninde büyütmek dünyaya getirmek...valla boğazım düğüm düğüm :(
Belki hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşadık düşündük canım ama kucağına alınca diceksin ki ben 50 yıldır bu bebeye bakıyorum sanki 😍 öyle güzel programlanmışız ki gece uyuyakalmadım mesela 2 saatte 3 saatte bir emzirdim millet uyurken ben kızımla ilgilendim hiç bişey umrumda değil hiç kimseyi böyle sevmedim hiç kimseye böyle ilgi göstermedim çok şanslıyız Rabbim tattırdı ❤🙏
Maşallah canım size, sezaryen olacak ya süt gelmezse diye bile korkuyorum şimdiden iyice manyak oldum Yavruma kavuşmaya az kaldı, anne olucam inşallah ama inan bu cümleleri kurarken bile ya bu ben miyim, nasıl olacak fln diyorum Kendime inancım yok sanki, tam moddayken kendi kendimi kkucumseyip frenleyip benden anne olur mu diye bunalim takılıyorum:( Acayip bı duygu karmaşası...

Ya inşallah çabuk uyum sağlarız birbirimize, biraz daha ameliyattan korkuyorum galiba, inşallah her şey yolunda gider canım op oglusunu benim için

Ah canım 7yil...Allahım yarabbim ne büyük mucize bir bebeği bedeninde büyütmek dünyaya getirmek...valla boğazım düğüm düğüm :KK43:

Maşallah canım size, sezaryen olacak ya süt gelmezse diye bile korkuyorum şimdiden iyice manyak oldum Yavruma kavuşmaya az kaldı, anne olucam inşallah ama inan bu cümleleri kurarken bile ya bu ben miyim, nasıl olacak fln diyorum Kendime inancım yok sanki, tam moddayken kendi kendimi kkucumseyip frenleyip benden anne olur mu diye bunalim takılıyorum:KK43: Acayip bı duygu karmaşası...
Sezaryen oldum hemen sütüm geldi hiiiç endişe etme canım damla damla yetiyo ilk gün işte o moddan çıkman için doğurman gerek diceksin boşuna evham yapmışım ❤️
Çok kolay uyum sağlicaksın kendine güven bebeğine güven canım benim 🙏

Sezaryen oldum hemen sütüm geldi hiiiç endişe etme canım damla damla yetiyo ilk gün işte o moddan çıkman için doğurman gerek diceksin boşuna evham yapmışım ❤
Çok kolay uyum sağlicaksın kendine güven bebeğine güven canım benim 🙏
Sağ ol meylencim inşallah
Cuma günü büyük gün dua edin bizlere 😘

İnşallah canım evet ilk kez anne olucam Allah izin verirse..korku heyecan stres mutluluk hepsi bi arada ve galiba stresten olsa gerek kasıklarim agriyo adetmisim gibi...elim ayağıma dolaniyo
Seninle hislerimiz de aynı sezeryan günümüz de bende cuma günü olacağım Allah nasip ederse benimde ilk bebeğim ama öyle düşünmemeye çalış öyle bir hayata daha alışacağız canından bir parça olacak güzel düşün güzel olsun herşey cnm 😍

Sezaryen olan kızlar, size bir sorum var:
Hastanede bana bişey demediler dikiş yeriyle ilgili ama eve gelen ebe, bebe yağıyla masaj yap dedi. Bugün gösterdi, biraz sert bi masaj. 7 gün oldu sezaryen olalı. Üst katman yapıştırma zaten, açılcak gibi geliyo korkuyorum. Size söylendi mi böyle bişey? Masaj filan?
Bana hemsire arkadasim söylemişti canim onların hastanede yaptığı tarzda bastirarak yap cabuk toparlansin demişti ama yapmadim hic dikis yerim sisti agri yaptı derkrn daha yeni duzeliyo

Back