2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bugün bebişimle başbaşa kaldık uyku eğitimi uyguladık valla bugün için işe yaradı gibi:)) ilk defa bugün dinlendiğimi hissettim yavrum hiç ağlaması ne kucak ne meme aranma tavsiye ederim deneyin kızlar çok rahat ettim inşallah gecede böyle geçer

Yine deneyimli annelere;
Adet gördükten sonra sütünüz azaldımı kesildimi ben işk aydan adet oluyorum prolaktin azalıp sütümü etkileyecek diye korkuyorum.

Canım yenidoğan kontrolünde anlattım ordaki hoca da reflü olur dedi, ne kadar az süt mama yese de hemen yatirinca anında hepsini olduğu gibi kusuyor. Günde 2-3 olduğu oldu çok üzülüyorum zayıf kaldı bir de zaten sarilik ve kilo kaybından 3 gün hastanede yattık tekrar alırlar diye ödüm kopuyor bu perşembe kontrol var yine
Cok mu kusuyor? Benimkide her emmeden sonra kusuyor ama çok değil diye önemsemiyorum

Kızlar bugün bebişimle başbaşa kaldık uyku eğitimi uyguladık valla bugün için işe yaradı gibi:)) ilk defa bugün dinlendiğimi hissettim yavrum hiç ağlaması ne kucak ne meme aranma tavsiye ederim deneyin kızlar çok rahat ettim inşallah gecede böyle geçer
Bı laf dinleyin işte ablaniz çözdü bu isi. Takıl pesime çömez 😆😆

Cnim ilk aşı da ne huzursuzluk ne ateş bişey olmuyor merak etme. Bezini değiştirirken bacağı aciyabilir belki diye az dikkat ediver tamam. Banyo da da sorun olmadı. Bilgin olsun. Benim de ikinci asi var haftaya. O saatli asiymis. İllaki sabah 8:45 de gelicen dedi
Tamamdır canım ates falan olmasında. Alla alla bi saatinin olması ne degişik oda aklımda bulunsun.sagol 💋

Birefebirece Birefebirece söyle bakayım geceleri nasıl yapıyorsun geceleri müzik yok dimi bide 3 saatte bir mi uyandırıyorsun?
Hiç uyandirmiyorum kendisi acikinca uyaniyor gece ne müzik var ne ses var. Uyanınca önce hemen altını değiştiriyorum arkasından hemen meme daha gözü açılmadan hemen bı daha uyku. Bı saga yatiriyorum bı sola. Ne tarafa yatirdigimi unutmayayayim diye de emziği bı uyandığında sağ tarafa bı uyandığında sol tarafa kota koya sabahı buluyoruz. Akşam yine 8:20 de yıkadım emzirdim bı yatirdim daha uyanmadi bak mis gibi 😆

Hiç uyandirmiyorum kendisi açılınca uyuyor gece ne müzik var ne ses var. Uyanınca önce hemen altını değiştiriyorum arkasından hemen meme daha gözü açılmadan hemen bı daha uyku. Bı saga yatiriyorum bı sola. Ne tarafa yatirdigimi unutmayayayim diye de emziği bı uyandığında sağ tarafa bı uyandığında sol tarafa kota koya sabahı buluyoruz. Akşam yine 8:20 de yıkadım emzirdim bı yatirdim daha uyanmadi bak mis gibi 😆
Gece uyanıyor mu kendi kız 5 saat uyanmazsa nolcak:))) çok ara vermiş olmaz mı

Back