Yirimmm yirimmm maşşallah yüzü gibi kaderide güzel yazılsın inşallahHu huuuuuuu teyzoşlar ben Kerem.Maşaallahinizi ve hayır duanızı almaya geldim.❤☝
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yirimmm yirimmm maşşallah yüzü gibi kaderide güzel yazılsın inşallahHu huuuuuuu teyzoşlar ben Kerem.Maşaallahinizi ve hayır duanızı almaya geldim.❤☝
Smear testi mi 1200 tlmiş yok artık ya18 inde yaptircam sağlık ocağında. Kacamadim hemşireden. Burda yapacağı test özelde 1200 liraymis. Kesinlikle gel dedi gidicem.
Cok mu kusuyor? Benimkide her emmeden sonra kusuyor ama çok değil diye önemsemiyorumCanım yenidoğan kontrolünde anlattım ordaki hoca da reflü olur dedi, ne kadar az süt mama yese de hemen yatirinca anında hepsini olduğu gibi kusuyor. Günde 2-3 olduğu oldu çok üzülüyorum zayıf kaldı bir de zaten sarilik ve kilo kaybından 3 gün hastanede yattık tekrar alırlar diye ödüm kopuyor bu perşembe kontrol var yine
Amaaann yavrulara masallahhhHu huuuuuuu teyzoşlar ben Kerem.Maşaallahinizi ve hayır duanızı almaya geldim.❤☝Abim beni seviyor❤
Yok smear testi aynı ama başka bı virüse bakiliyormus bunda. Sağlık ocağında bedavaymis işte.Smear testi mi 1200 tlmiş yok artık ya
Bı laf dinleyin işte ablaniz çözdü bu isi. Takıl pesime çömezKızlar bugün bebişimle başbaşa kaldık uyku eğitimi uyguladık valla bugün için işe yaradı gibi:)) ilk defa bugün dinlendiğimi hissettim yavrum hiç ağlaması ne kucak ne meme aranma tavsiye ederim deneyin kızlar çok rahat ettim inşallah gecede böyle geçer
İyimiş ozamanYok smear testi aynı ama başka bı virüse bakiliyormus bunda. Sağlık ocağında bedavaymis işte.
Kız kalabalıkda olmuyordu ki birşey ev benim curcunaydı 2 küçük çocuk ablam annem çığlıklar bağrıslar kosturmalar nerde kaldı uyku eğitimiBı laf dinleyin işte ablaniz çözdü bu isi. Takıl pesime çömez![]()
İyi tabi beleş sende gitİyimiş ozaman
Yalnız kalmak en güzeli valla demi bebeginle basbasasin karışan yok eden yok miss gibiKız kalabalıkda olmuyordu ki birşey ev benim curcunaydı 2 küçük çocuk ablam annem çığlıklar bağrıslar kosturmalar nerde kaldı uyku eğitimi
Ne demişler nerde beleş oraya yerleş:)))İyi tabi beleş sende git![]()
Aynen öyle şekerim yaşasın sessizlik:)))Yalnız kalmak en güzeli valla demi bebeginle basbasasin karışan yok eden yok miss gibi![]()
Aferin o zaman şimdi sende üşenme git mutfağa meyve yıka beraber yiyekAynen öyle şekerim yaşasın sessizlik:)))
Tamamdır canım ates falan olmasında. Alla alla bi saatinin olması ne degişik oda aklımda bulunsun.sagolCnim ilk aşı da ne huzursuzluk ne ateş bişey olmuyor merak etme. Bezini değiştirirken bacağı aciyabilir belki diye az dikkat ediver tamam. Banyo da da sorun olmadı. Bilgin olsun. Benim de ikinci asi var haftaya. O saatli asiymis. İllaki sabah 8:45 de gelicen dedi
Hiç uyandirmiyorum kendisi acikinca uyaniyor gece ne müzik var ne ses var. Uyanınca önce hemen altını değiştiriyorum arkasından hemen meme daha gözü açılmadan hemen bı daha uyku. Bı saga yatiriyorum bı sola. Ne tarafa yatirdigimi unutmayayayim diye de emziği bı uyandığında sağ tarafa bı uyandığında sol tarafa kota koya sabahı buluyoruz. Akşam yine 8:20 de yıkadım emzirdim bı yatirdim daha uyanmadi bak mis gibiBirefebirece söyle bakayım geceleri nasıl yapıyorsun geceleri müzik yok dimi bide 3 saatte bir mi uyandırıyorsun?
Gece uyanıyor mu kendi kız 5 saat uyanmazsa nolcak:))) çok ara vermiş olmaz mıHiç uyandirmiyorum kendisi açılınca uyuyor gece ne müzik var ne ses var. Uyanınca önce hemen altını değiştiriyorum arkasından hemen meme daha gözü açılmadan hemen bı daha uyku. Bı saga yatiriyorum bı sola. Ne tarafa yatirdigimi unutmayayayim diye de emziği bı uyandığında sağ tarafa bı uyandığında sol tarafa kota koya sabahı buluyoruz. Akşam yine 8:20 de yıkadım emzirdim bı yatirdim daha uyanmadi bak mis gibi![]()