- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Asi kartina yazmistir tarihi canim1aylık aşısında ateslenme kızarma oluyormu?
Birde bugun 1aylık olduk saglık ocagına yarın gitmeyi düşünüyorum ama nezaman cagırdıgını unuttum yarın yaparlarmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asi kartina yazmistir tarihi canim1aylık aşısında ateslenme kızarma oluyormu?
Birde bugun 1aylık olduk saglık ocagına yarın gitmeyi düşünüyorum ama nezaman cagırdıgını unuttum yarın yaparlarmı
Ne guzel geçmiş canim bende de kizimi opup koklayana kadar cok guzeldi aradan 5 dk gecti ben kotu olmaya ve kusmaya basladim devam edemedikleri için uyutmuslar beni genel sezeryan olmak istemiyordum uyandirilma anini yasamamak icin yine yasamis oldum sersem sersem odaya cikarildim o kadarda rahattim ki spinali olurken falan hic kasmadim kizimi gordum yine sakindimOğluş uyurken doğum hikayemi paylaşayım kızlar sizinle.
11 temmuz sabah erkenden gittik hastaneye.2.sezeryan oldugu icin planliydi.Odalar doluymuş.1 saat falan bekledik maalesef.Bu bekleyiş panik olmama neden oldu.Hastanenin icinde normal dogum bekleyenler gibi dolandim cunku panikle kasilmalar yasadim.Neyse odanıza çıkabilirsiniz hazır dediler.Ciktik hazırlandım sakince.Annem kayinvalidem eşim ve oğlum vardı yanımda.Nst bağladılar odada.Sondayi ameliyathanede takacaksiniz değil mi dedim evet hep orda takıyoruz dediler.Rahatladim.Bilgilerimi alıp dosyama işlediler falan.Sonra tekerlekli sandalye ile görevli geldi hazır mısınız gidiyoruz dedi.Çok dua edin dedim annemle kv ye.Oglumla eşim ameliyathane kapısına kadar geldiler.Oglumu öptüm.Anneye dua et dedim.Esime de dua et çok panik oldum bekle beni burada dedim.Sakin ol oğlumla seni bekliyoruz herşey güzel olacak dedi.Çok caresiz hissederek buz gibi ameliyathaneye girdim.Ameliyat masasını görünce midem bulunmaya gözüm kararmaya başladı.Hemsirem geldi.Cok tatlı bi kızdı.Beni sakinleştirmeye çalıştı.Sorular sordu.Hazirligini falan yaptı.Sakinlestim biraz.Anestezi doktoru geldi.Egil bakalım başını önüne eğ belini arkaya çıkart dedi.Egildim hemşiremin omuzlarından tuttum.Belinde ödem var uygun yeri arıyorum dedi doktor.5 dakika falan uğraştı.Midem bulanmaya gözüm kararmaya başladı iyi değilim dedim.Hemen yatırdılar beni tansiyonun düştü iyi hissedince haber ver dediler.Oksijen verdiler ilaç verdiler.Tumden mi bayıltacaksınız beni istemiyorum dedim.Hayir iyi hissedince belinden spinal anestezi vericez dediler.Iyi hissedince anestezi doktoru bana sorular sorup rahatlatmaya çalışarak iğneyi yaptı.Ayaklarim uyusurken sondayı taktılar hicbisey hissetmedim.Sanki az uyuştu gibi dedim hemşireye.Doktor başlarken kontrol eder dedi.Doktorum geldi hazır mısın büyük buluşmaya dedi.Hazirim dedim.Hemşireye bebeğime ilk ben dokunmak istiyorum dedim.Doktora söyledi.Şimdi karnına bastırıcaz biraz acıyabilir korkma dediler.Hakikaten acidi baya.Hemen sonrasında oğlumun sesini duydum.O aciyi aninda unuttum.Doktor hemen gösterdi dokun oğluna çok tatlı bi bebek dediler.Kafasini okşadım.Allahim bu da çok güzel çok şükür diyerek ağladım.Giydirip yine getiricez bebeğini dediler.Hemsire giydirip getirdi.Dünya tatlisi oglun ben boyle beyaz dogan bi bebek gormedim masallah dedi.Optum kokladım.Usumesin odaya götürelim dediler.Ben oglumu operken annenin nabzina baksana bebek gelince nasil duzene girdi dedigini duydum hemsirenin.Ameliyat bitene kadar benimle konuştu ameliyat ekibi.Surekli beni rahatlatmaya çalıştilar.Çok çok ilgiliydiler Allah razı olsun.Dr çok güzel bi ameliyattı hayırlı olsun çok tatlı bi oğlun daha oldu dedi.Tesekkur ettim.10.48 civarı başladı ameliyat.10.56 da oğlum doğdu.11.15 te ameliyat bitti.Panik olduğum için hırpalandim biraz ama sonuç muhteşemdi.Ameliyathaneden çıkana kadar aklıma gelen herkese dua ettim.Defalarca şükrettim Allaha ikinci kez sağlıklı evlat verdiği için ameliyat başarılı geçtiği için.Kapıda oğlum ve eşim karşıladı beni beraber odaya çıktık.
Bu arada asidan sonra 3gun yikamaman gerekebilir canim istersen gitmeden once yikarsin1aylık aşısında ateslenme kızarma oluyormu?
Çok normal hissettiklerin. Hayatın değişiyo sorumlulukların, kaygıların, mutlulukların. Annelik içgüdüsü işte. Ama bebişin sana anneliği öğretecek hiç merak etme sen bile şaşıracaksın kendine. Zaman zaman yetersiz hissettiğin de olacak belki oturup ağlayacaksın ben ne yaptım filan diyeceksin. Ama bi gülüşüyle herşeyi unutacaksınSevgili anneler
Galiba psikolojim alt üst oldu
Cuma günü sezaryen olucam ama düşündükçe bı tuhaf oluyorum. İçimden insan çıkacak, kucağıma verip bu senin diyecekler. Daha kendime adamakıllı bakamazken minicik bir cana bakabilir miyim? Benden anne olur mu bilemiyorum...9ay karnımda taşıdım ama şu an çok farklı hissediyorum...ya ona annelik yapamazsam? Ya yetersiz kalırsam? Ya onun dilinden anlamazsam? Cuma günü hayatımda yepyeni bir sayfa açılacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...biliyorum inanılmaz bir hediye evlat, bazı sebeplerden dolayı çocuk yapmayı ertelemek zorunda kaldigimizda öyle çok üzülüyordum ki benim neden bebeğim yok diye....çok şükür rabbim aratmadi. Şimdi böyle hissettiğim için de extra vicdan azabı çekiyorum aklım çok karışık...bugün 3.evlilik yıldönümümuz ve birkaç gün sonra gerçek bir aile olucaz ama korkuyorum...ona layık olamazsam diye çok korkuyorum. İçimi dökmek istedim
Amin meylencim nisosu op kokulu kokulu❤Sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah gerisi su gibi aksın gelsin canım![]()
Madecesolmu yazmistiİz bırakmasın diye Bi krem yazdı onu almadım başka Bi krem kullanıyorum canım o kadar masaj demedi ssdcee terletme korse kullan ama sıkma dikişlerin patlamasın dedi henüz başlamadım gerçi![]()
Masallah diyorum canım bizimde maks 15 dk sürmüştür benim kiz hala cok emince bogazina kaciriyorKuzum vallahi öyle süt yutma sesi geliyor kii! Uzaktaki oturan eşim bile o ses ne ya diyor! Ağzını çekince sütler akar boynuna doğru,ama yarım saat sonra memeden zor cekiyorum ona kalsa 1-2 saat emer öyle![]()
Çok normal hissettiklerin. Hayatın değişiyo sorumlulukların, kaygıların, mutlulukların. Annelik içgüdüsü işte. Ama bebişin sana anneliği öğretecek hiç merak etme sen bile şaşıracaksın kendine. Zaman zaman yetersiz hissettiğin de olacak belki oturup ağlayacaksın ben ne yaptım filan diyeceksin. Ama bi gülüşüyle herşeyi unutacaksınBambaşka bir duygu. 35 yıllık hayatımda o kadar şey yaşadım ki ama bana en mutlu olduğum anı sorsalar bebeğimin doğduğu zamanı söylerim. Allah kimseye yokluğunu aratmasın harika birşey annelik
Sen de cuma günü sağlıkla kucağına al minişini inşallah kötü duyguları uzaklaştır iyilere odaklaaaan. Ohooooom
![]()
contractubex yazmıştı ben noskar kullanıyorum canımMadecesolmu yazmisti
Tamam sagol canımBenim ilk kızımda olmadı. Ellerinde aşı varsa yaparlar canım.
Onu kaybettim :/Asi kartina yazmistir tarihi canim
Sagol canım yıkayayımBu arada asidan sonra 3gun yikamaman gerekebilir canim istersen gitmeden once yikarsin
bunu bende düşünüyorumKizlar yarin 20.gunumuz olacak ve ben sadece 5 kg verip alma asamasina bile geçtim neredeyse dogum kilolarini hızlı verenler hic mi abur cubur yemiyor acabA![]()
1aylık aşısında ateslenme kızarma oluyormu?
10. Gün 6 kilo gitmiş 7 kaldı. Tatlı, dondurma, komposto herbir şeyi de yiyorum. İlerde yürüyüşe başlarım. Eşim haftasonu evdeyken çıkabilirim. Evde mecburen iş de yapıyorum. Onun etkisi olabilir.Kizlar yarin 20.gunumuz olacak ve ben sadece 5 kg verip alma asamasina bile geçtim neredeyse dogum kilolarini hızlı verenler hic mi abur cubur yemiyor acabA![]()
Masallah diyorum canım bizimde maks 15 dk sürmüştür benim kiz hala cok emince bogazina kaciriyor
Benim de üstümde kaldı ya. Sadece 8 kilo verdim. 10 kilo versem eski kilona donucem. Humanayi günde kaç kez içiyorum canım. Onun da içinde çok şeker var ya. Ben günde bir kez içiyorumbunu bende düşünüyorum
kilo verenler nasıl verebiliyo acaba
benim bugün 21. günüm giden kilo 9
ki ben aburcubur yemeyen asitli falan içmeyen
bütüngün hoşaf humana rezene takılan biriyim
anlamıyorum niye veremiyorum
hareket yok ondan belkide
gerçi her akşam eşimle 1 saat çıkıyoruz yürümeye ama bazen annem arıyo kız durmuyo gelin diye o 1 saatlik yürüyüş oluyo 10 dakika![]()
Humana saf şeker gibi birşey canım belki o da etkilidir verme hızında, sonra verirsin bosverbunu bende düşünüyorum
kilo verenler nasıl verebiliyo acaba
benim bugün 21. günüm giden kilo 9
ki ben aburcubur yemeyen asitli falan içmeyen
bütüngün hoşaf humana rezene takılan biriyim
anlamıyorum niye veremiyorum
hareket yok ondan belkide
gerçi her akşam eşimle 1 saat çıkıyoruz yürümeye ama bazen annem arıyo kız durmuyo gelin diye o 1 saatlik yürüyüş oluyo 10 dakika![]()