Kızlar yaa persembe bebeğin göbeği düştü. Cumartesi yani dun yikadik. Bugun kanamis gobegiBasina gelen var mi? Ne yapmak lazim? Kan kuruyana kadar yikamayayim degil mi?
Kızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artikevimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten
Canim normalmiş bizimde düştükten sonra leke leke seklinde kanama oldu bi süreKızlar yaa persembe bebeğin göbeği düştü. Cumartesi yani dun yikadik. Bugun kanamis gobegiBasina gelen var mi? Ne yapmak lazim? Kan kuruyana kadar yikamayayim degil mi?
Benimde gece uyuyunca biraz iniyordu şişi ama artık oda gitmiyor üstelik kaç gündür bacak ağrıları da başladı gece uyanınca ağlıcam ağrıdan gündüz geçiyor. Burda da havalar baya serinledi hel terlikle çıkıyorum bende ne yapayım ayakkabılar olmuyor:)BEnim de ayaklarım şiştikçe şişiyo. Bazen bi ayağımı birinin üstüne koyuyorum çöküyo. Tek çaresi yatıp ayaklarını kalp seviyesinin üstünde tutmak tamamen inmiyo artık ama bi nebze rahatlıyo. Geçen ben de terlikle çıktım ama hava çok soğukmuş bu sefer de gazdan mahvoldum.az kaldı öle böle bitiriceeez
Haha valla mı canımYerim seni tontis bizim babynesti ablamiz otobus yaptı oyuncak dolduruyo icine kendi de oturuyo boşa almisim yani
Dogru soyledin canim tatile giderken mutlaka benimde yanima almam lazımHaha valla mı canımbizim işe yaradı tatilde yatak olarak onu kullanacağız arabaya sığmadı malum herşey
Süper olmuş maşallahGece saat 1:15 gibi jet bir normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık çok şükür
Kızım sabah suni sancıyı yiyeceğimizi anlayınca kendi kendine gelmeye karar verdi.
Darısı bekleyen herkese
Bal suratmaşallah sana
Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah
Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr
Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdükpilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek
Aventin hangi modeli canım
Bizedr 17 ye yükselirse yatış olurdedi. Ki biz 16.7yi gördük. 4 gün sonra 12.8e düştü gayet iyi yatmasına gerek yok dedi. 5. Günde özellikle anne sütü alan bebeklerde fizyolojik sarılık oluyor. Bizim 21. Gün halen hafif sarılık var gibi düşmezse Dr a götüreceğim yineKızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artikevimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten
iyiyiz taze anne sen nasılsınMinnoş anneler nasılsınız :)
Bebeğinin kilosu ne bende de aynı durum varda?Benim doktorum da simdiye kadar hic cati muayenesi yapmadi dogum.esnansin da belli olur dedi. Doktorlari da anlamiyorum.hangisi dogru. Hakkinda hayirlisi canim. Bebegin nasil iri mi canim. Doktorum dogum zor olur deyince Ben de dun zor karar verdim ama sezeryana ikna oldum bebegimi riske atamazdim.
Ben adak adamıştımdoğduğu hafta onu kestirdim kardeşime. Ekstra kesmem gerk mi bilmiyorum açıkcasıkızlar bebişleriniz için kurban kesicek misiniz
Bebeği emziriyorım 15dk kucağımda tutuyorum hem daha derin uyuyo hemde kusmasın diye. Tam yatağına koyuyorum bi ıkınma bi rahatsızlık kusma tekrar sil baştan. 11den beri kucağımda saat 2 olmuş uyumadıda henüz.makinaya çamaşır atıyorum akşama kadar asamadığım için takrar durulama sıkma yaptırıyorum hem bebiş hem ev işi imkansız banaÇok geçmil olsun, bol bol emişin, ben hiç boş kalamıyorum, şu an zor kahvaltı yapıyorumBizim de sarılığımız var. Birazdan yine kan alacaklar kilo alımına bakıp iyiyse taburcu edecekler inşallah.
Of süper kızım seni de kendini çok seviyor. Sana ne kadar yardımcı oldu. Gözün aydın, sağlıkla büyüt yavrunu
Bizim 16,7 idi yatış vermediler ertesi gün çağırıp tekrar topuk kanı aldılr 15,8 çıkınca daha fazla kan almaya gerek duymadılar. Ama gözler hala sarıKızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artikevimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten
Acile götürebilirsin onlar 7/24 açıkKızlar benim kizin bademcidikleri ceviz kadar oldu. Öksuruk hapşırık burun tıkanıklığı var
Doktorlar tatilde. Doğuma son 4 gün. Bana bir çare
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende 50mcg kullanıyordum bıraktım kendi başıma şimdi 40 günlük olınca kan vericem sonuca göre başlarımGebelikte tiroid hapı kullanan annişler ben doğumdan sonra içmeyi unuttum bi kaç kez siz ne durumdasınız ne kadar süre daha devam edilecek dozu nasıl olacak bir iki gün unutmak bebeği emzirdiğimiz için sakıncalı olur mu ki
Canim doktor.kilosundan ziyade kafa capi yuksek dedi yoksa kiloyu takmiyor. Kilosu da 3888 grm dedi ama yanilma payi oluyo tabiBebeğinin kilosu ne bende de aynı durum varda?
İşte bazende ön görülü olabiliyorlar canım çünkü biz hayatımızda 3 kere doğuruyoruz kendi doğumumuza şahit oluyoruz onlar yüzlerce doktora güvenmek önemliTabii ki öyle ama doktorun sana seçenekleri sundu fazla da riske atmamak koşuluyla denemiş oldun. Daha birkaç hafta vakti olanlara bile artık kanala inmez ya da suni sancıyla normal doğuran olmuyor şeklinde kestirip atmalarını anlamıyorum. Herkes için hayırlısı olsun ya stresli durumlar. Bütün bebekler kendileri gelse keşke hiçbir müdahale gerekmeden
İyiyim biz taburcu oldukk eve geldik :)iyiyiz taze anne sen nasılsın
Gulaycim hadi sihatler olsun ..m ilk anneanneye ua da babanneye gidilir biz de yumurtalari almaya hazirlasinlar hediye sepetlerini :))yarı kırk banyomuzu yaptık ana kız
şimdi nereye gitsek
Hmm anladım cnm bende perşembe gittiğimde 3700 Dü bende cuma günü sezeryana giriyorum o yüzdenCanim doktor.kilosundan ziyade kafa capi yuksek dedi yoksa kiloyu takmiyor. Kilosu da 3888 grm dedi ama yanilma payi oluyo tabi
Ben bir şey yapmadım canım yapılıyor mukızlar bugün yarı kırkımız
20 günlük olduk çok şükür
bugün neler yapılıyo
@Birvarbiryokum @Yademim diğer 20si çıkan kızlar neler yaptınız ?
Amin inşallah canımValla Allah yardımcınız olsun ikiz anaları olarak Bi tane daha Nisa kuş olsa huniyi direk takardım heralde
Ama çok güzeller be
Canım benim endokrin drum Doğumdan sonra troid ilacına devam edeceksin bir buçuk ay sonra geleceksin tetkiklerini yapıp karar vereceğiz dedi. Bende gebelik şekeri de vardı yüklemede yapılacakGebelikte tiroid hapı kullanan annişler ben doğumdan sonra içmeyi unuttum bi kaç kez siz ne durumdasınız ne kadar süre daha devam edilecek dozu nasıl olacak bir iki gün unutmak bebeği emzirdiğimiz için sakıncalı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?