2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimkiler çok şükür güzel karşıladılar. Çok seviyorlar. 5. günümüz. Alt alma ve göbek bakımında oğlan yardım ediyor. Kızım ise kucağında gezdiriyor biraz. Tabii daha yeniyiz. Diğer günler ne olacak işler güçler bilmiyorum. Kendi halledebildikleri var ama yine onların da kahvaltı, giyinme, banyo işleri ve soru cevapları vs. biraz daha dikkat ediyorum. Hani bizi ihmal ediyor endişesi olmasın diye. Bilmiyorum hissederek davranmaya çalışıyorum. Yorgunluğum varsa veya kızgınsam bir şeye bunu da söylüyorum onlara. Süper insan değilim neticede.

Ben de senin gibi düşünüyorum
Allah kolaylaştırsın islerimizi insallah

Ay beni asıl eylülden sonrası düşündürüyor biliyo musun
Işe geri döncem, kizin okula başlaması, dersler, okul işleri kosturmacalari vs öyle bir tempo ki . Okul tatile girdi de rahatladım o kosusturmalardan

Canım benim Şükocum hemen kavuşun inşallah oğlunla.Dualarim sizinle.

Ben düşünüyorum ama biraz büyüsün sezaryen oldm sonuçta eski formuma kavuşayım ve bebiş 1.5 yaşında olsun düşünülür
Senınde allah gönlüne göre versin canım

Çalışırken zor olabilir dogru diosun ama çalışıp 3 uncuyu yapanlar olduguna gore demek ki bir şeekilde yapilabiliyor biz de yapariz ... ben 2 yil ucretsiz izin alicam analik iznimden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…