Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim asla cesaretim yok 6-7 sene geçsin de bakarız hayırlısı hakkımızdatekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda
Ben ogluşuma 7seneden sonra 5.tedavimle kavuştugum için
40miz çıktiktan sonra hiç korunmayı düşünmüyorum
Hayırlısi bakalım belki bu sefer tedavisiz kendiligimden hamile kalırım![]()
tekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda
Benim asla cesaretim yok 6-7 sene geçsin de bakarız hayırlısı hakkımızda![]()
Kız bu ne cesaret ben bidaha aman aman dedim doğum yaptığım gün:)))tekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda
2 sezeryan oldum ikisindd de lavman yapmadilar bana istemek mi gerekiyo acaba sondayi öyle taktirmak daha mantikli sankiSezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
2 yil sonra bu kafa degisiyor canim bi istek olusmaya basliyor ama ozellikle ilk 1 yil yeniden hamile kalma dusuncesi genelde olumsuzdurBenim asla cesaretim yok 6-7 sene geçsin de bakarız hayırlısı hakkımızda![]()
Benim asla cesaretim yok 6-7 sene geçsin de bakarız hayırlısı hakkımızda![]()
İnsallah gonlune gore olsuntekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda
Aptamille ilgili 3yil once cok gaz şikayeti oluyordu simdi nasil bilemem ama bende 2 gune 1 1kez hip veriyorum 20cc falan iciyoÖnce hipp aldım sonra tadı daha güzel diye Aptamil e geçtim. Aynen kuzum mesela 30 CC ye bir ölçek ya ben 50 CC ye bi olcek koyuyorum nasılsa bı saat sonra emzircem diye. O an süt olmuyo ya da goguslerim aciyor oluyo fln öyle durumlarda veriyorum . Hipp in sindirimi çok kolay. Erken doğum olduğumuz halde hiç kaka problemi çekmedim onda. Aptamil de biraz ugrasiyoruz
Hani varya göbek üstünde bi çizgi onun yukardan aşağıya kadar tam olması gerekiyomuş. Benimkinde mesela hala eksik yerler var da dedim doğru olabilir mi acabaNasıl tamam oluyor ki fark etmedim öyle bir şey?
Ben de düşünüyorum ama benim kız 8 yaşında daha çok küçük anne gibi olur bana yardımcı olur gibime geliyo ama tabiii yaşayıp görüceez. Sonuçta yoğun bi tempo bizi bekliyor. İnşallah uslu tatliş bebişlerimiz olur. Ama kadınlar çok güçlü yaaa herşeyin üstesinden geliyo. Zaten bence allah da o yüzden çocuk doğurma yetisini kadınlara vermiş benceKızlar sabahtan beri kiizmla oynuyorum ilgiye doymuyor. O kadar yoruldum ki anlatamam. Eskiden hiç enerjim bitmezdi. Koca karınla otur aşağı kalk yukarı sabahın 8 inden beri ayaktayız. Ve bu her gün böyle
Iki çocuklu olma fikri bana çok yorucu geliyor şuan.ya yetişemezsem diye korkuyorum çok. Sürekli kafamda planlar yapıyorum şunu şöyle hallederim bunu böyle hallederim diye![]()
Dereotu da süt yapar dut kurusundan yapılan komposto da baya süt yapıyo kuzular aklınızda bulunsun. Bir de bana en çok süt yapan şey ısırgan olmuştu. Nezaman yesem göğüslerim patlayacak gibi oluyodu. Biz Karadenizliyiz bizim orda yemeği çorbası yapılıyor. Ama bilmeyenler için pazardan alıp kaynatıp çayını da içseniz o da fayda ediyorDereotunu duymamıştım onu da deneyeyim canım su günde 3 4 lt içiyorum hoşaf içiyorum ne bulursam içiyorum o derece![]()
Karni cok şiş mi peki ilk kizimda gliserin fitille yaptirmislardi kakasini cok gaz vardiBu çocuk niye yapamiyor anlamadim gitti yarin doktorla randevumux var insallah bir cozum bulur
Yok canım cidden büyük sorumluluk hani hamilelik doğurmak sıkıntılı süreçler ama geçici sonrası beni düşündürüyor geleceği hayatı vs6-7 sene beklemezsin bence.En fazla 3-4 sene veriyorum sana![]()
İllaki bebek özlenir özlenmez mi 2 çocukla kafayı yiyen arkadaşım bile bana çocuk yaptıracaksın senin yüzünden olucak nolursa diyo2 yil sonra bu kafa degisiyor canim bi istek olusmaya basliyor ama ozellikle ilk 1 yil yeniden hamile kalma dusuncesi genelde olumsuzdur![]()
Yani aralıktan değilde biraz psikolojik biraz maddi toplanmam lazım canım birinin geleceğini hazırlamadan ikinciye geçmek korkutuyo beni haksızlık edecek gibi hissediyorum elbet açlıktan kimse ölmez öyle böyle okur büyür ama işte bu zaman şartlarıHadi bakalım. Allah kolaylık versin. Demek ki beklenebiliyor . Cuma günü kontrolüm var, ben tekrar gündeme getiricem . Hayrlisi olsun hepimiz için
Gerçi bir an önce hamilelik bitse diye de bekliyorum açıkçası ama
En güzel aralık bence
Benim kızım 6 buçuk yaşında. Şuan çok heyecanlı, planlar yapıyor, yardımcı olacağını soyluyor, kardesine karsi sorumluluk hissediyor vs
Eminim kıskançlık da olmayacak inşallah. Olursa da kriz raddesinde olmaz, sanmiyorum
Canım ilk hafta bende oyle diyodum ağrılarımdan amaKız bu ne cesaret ben bidaha aman aman dedim doğum yaptığım gün:)))
VAlla ben de 8 yıl sonra cesaret edebildim. Kısmet tabii hayırlı zamanda nasip etsin rabbimBenim asla cesaretim yok 6-7 sene geçsin de bakarız hayırlısı hakkımızda![]()
Vuuuu baya cesaretlisin, benim de ikisinin arası az olacak. Ama hemen peş peşe anneyi hem fiziken hem de ruhen çok zorlar. Bunun disi, aşısı, iki yaş sendromu, hastalık durumları var..tekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda