• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
tekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda 🤣🤣

Ben ogluşuma 7seneden sonra 5.tedavimle kavuştugum için
40miz çıktiktan sonra hiç korunmayı düşünmüyorum

Hayırlısi bakalım belki bu sefer tedavisiz kendiligimden hamile kalırım 😊😊😍
Benim asla cesaretim yok 6-7 sene geçsin de bakarız hayırlısı hakkımızda 😍

Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı ile.Doktoruna bi danış istersen sezeryanlisin ya o nedenle yani.Senin icin ve bebis icin risk olur mu diye sonucta dikislerin taze olacak.Belli mi olur hemen hamile kalabilirsin.😊

Kız bu ne cesaret ben bidaha aman aman dedim doğum yaptığım gün:)))

Sezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
2 sezeryan oldum ikisindd de lavman yapmadilar bana istemek mi gerekiyo acaba sondayi öyle taktirmak daha mantikli sanki

Samira34 Samira34 canım şimdi cıktım muayeneden bakleyebiliriz bir kaç gün daha dedi. Ayın 16sına gün verdi🙂

Hadi bakalım. Allah kolaylık versin. Demek ki beklenebiliyor . Cuma günü kontrolüm var, ben tekrar gündeme getiricem . Hayrlisi olsun hepimiz için
Gerçi bir an önce hamilelik bitse diye de bekliyorum açıkçası ama 🙄

Benim asla cesaretim yok 6-7 sene geçsin de bakarız hayırlısı hakkımızda 😍

En güzel aralık bence
Benim kızım 6 buçuk yaşında. Şuan çok heyecanlı, planlar yapıyor, yardımcı olacağını soyluyor, kardesine karsi sorumluluk hissediyor vs

Eminim kıskançlık da olmayacak inşallah. Olursa da kriz raddesinde olmaz, sanmiyorum

Önce hipp aldım sonra tadı daha güzel diye Aptamil e geçtim. Aynen kuzum mesela 30 CC ye bir ölçek ya ben 50 CC ye bi olcek koyuyorum nasılsa bı saat sonra emzircem diye. O an süt olmuyo ya da goguslerim aciyor oluyo fln öyle durumlarda veriyorum . Hipp in sindirimi çok kolay. Erken doğum olduğumuz halde hiç kaka problemi çekmedim onda. Aptamil de biraz ugrasiyoruz
Aptamille ilgili 3yil once cok gaz şikayeti oluyordu simdi nasil bilemem ama bende 2 gune 1 1kez hip veriyorum 20cc falan iciyo

Nasıl tamam oluyor ki fark etmedim öyle bir şey?
Hani varya göbek üstünde bi çizgi onun yukardan aşağıya kadar tam olması gerekiyomuş. Benimkinde mesela hala eksik yerler var da dedim doğru olabilir mi acaba🤷🏽‍♀️
Kızlar sabahtan beri kiizmla oynuyorum ilgiye doymuyor. O kadar yoruldum ki anlatamam. Eskiden hiç enerjim bitmezdi. Koca karınla otur aşağı kalk yukarı sabahın 8 inden beri ayaktayız. Ve bu her gün böyle
Iki çocuklu olma fikri bana çok yorucu geliyor şuan.ya yetişemezsem diye korkuyorum çok. Sürekli kafamda planlar yapıyorum şunu şöyle hallederim bunu böyle hallederim diye 🤦‍♀️
Ben de düşünüyorum ama benim kız 8 yaşında daha çok küçük anne gibi olur bana yardımcı olur gibime geliyo ama tabiii yaşayıp görüceez. Sonuçta yoğun bi tempo bizi bekliyor. İnşallah uslu tatliş bebişlerimiz olur. Ama kadınlar çok güçlü yaaa herşeyin üstesinden geliyo. Zaten bence allah da o yüzden çocuk doğurma yetisini kadınlara vermiş bence💪🏻
Dereotunu duymamıştım onu da deneyeyim canım su günde 3 4 lt içiyorum hoşaf içiyorum ne bulursam içiyorum o derece 🤷‍♀️
Dereotu da süt yapar dut kurusundan yapılan komposto da baya süt yapıyo kuzular aklınızda bulunsun. Bir de bana en çok süt yapan şey ısırgan olmuştu. Nezaman yesem göğüslerim patlayacak gibi oluyodu. Biz Karadenizliyiz bizim orda yemeği çorbası yapılıyor. Ama bilmeyenler için pazardan alıp kaynatıp çayını da içseniz o da fayda ediyor👍

2 yil sonra bu kafa degisiyor canim bi istek olusmaya basliyor ama ozellikle ilk 1 yil yeniden hamile kalma dusuncesi genelde olumsuzdur😅
İllaki bebek özlenir özlenmez mi 2 çocukla kafayı yiyen arkadaşım bile bana çocuk yaptıracaksın senin yüzünden olucak nolursa diyo 😁

Hadi bakalım. Allah kolaylık versin. Demek ki beklenebiliyor . Cuma günü kontrolüm var, ben tekrar gündeme getiricem . Hayrlisi olsun hepimiz için
Gerçi bir an önce hamilelik bitse diye de bekliyorum açıkçası ama 🙄

En güzel aralık bence
Benim kızım 6 buçuk yaşında. Şuan çok heyecanlı, planlar yapıyor, yardımcı olacağını soyluyor, kardesine karsi sorumluluk hissediyor vs

Eminim kıskançlık da olmayacak inşallah. Olursa da kriz raddesinde olmaz, sanmiyorum
Yani aralıktan değilde biraz psikolojik biraz maddi toplanmam lazım canım birinin geleceğini hazırlamadan ikinciye geçmek korkutuyo beni haksızlık edecek gibi hissediyorum elbet açlıktan kimse ölmez öyle böyle okur büyür ama işte bu zaman şartları 🤷🏼‍♀️
Hayırlısı ya Rabbim nasip ederse başım gözüm üstüne 😍

Vuuuu baya cesaretlisin, benim de ikisinin arası az olacak. Ama hemen peş peşe anneyi hem fiziken hem de ruhen çok zorlar. Bunun disi, aşısı, iki yaş sendromu, hastalık durumları var..

Back