Sen rahat ol yapar bizimkide dün bayagı zorlandı gecesıne yaptı .senın stresın bile bebegı cok etkiliyo gercekten anne bebek bagı bi baska :)Bu çocuk niye yapamiyor anlamadim gitti yarin doktorla randevumux var insallah bir cozum bulur
canım deniz oğlan nasıl?, moralini yüksek tut geçecek inş. Bir yandan senin doktoruna kızıyorum keşke biraz daha bekletseydi seniGünaydın kızlar
Anca bakabiliyorum ama okuyamadım herkesi kusura bakmayın sağolun hepiniz tek tek
Dualarınızda olalım
Maalesef henüz kavuşamadık biz
Solunum sıkıntısından gözlem altında oğlumuz
Dün gece bi kez gördüm bugünde 2 de görücem bi süre böyleymiş
Bekliyoruz
Moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum beterin beteri var diye
Canım hayırlı haberlerle gel inş.Kızlar merhabaBugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
hayırlısı olsun canımKızlar merhabaBugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Sen rahat ol yapar bizimkide dün bayagı zorlandı gecesıne yaptı .senın stresın bile bebegı cok etkiliyo gercekten anne bebek bagı bi baska :)
Kızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
[/UOTE]
Hadi bakalım hayırlısıyla al yavruşunu kucağına
yok yapılmadı bana canımSezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
Bazi hormon tahlilleri hemen cikmiyor ama onlarin yapilmasina gerek var mi bilmiuorum ... bana doktorumun hemsiresi yonlendirdi anesteziyle gorusmenizi de bu hafta bitirelim dedim hazir olsun dedi ilkinde oyle yapilmamisti bende sasirdim hee hastanenin tarzi farkli ... ilk hamileligimde sezeryandan önce yapildi ben sanci cekerkenTahlil yapılmadı bana.Yarin sabah yapılır sanırım sonuçlar hemen çıkar.
beklememek için benimde bir hafta öncesinde kan tahlillerim yapılmıştıTahlil yapılmadı bana.Yarin sabah yapılır sanırım sonuçlar hemen çıkar.
Hadi sağlıkla al kucağına canımKızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Önce hipp aldım sonra tadı daha güzel diye Aptamil e geçtim. Aynen kuzum mesela 30 CC ye bir ölçek ya ben 50 CC ye bi olcek koyuyorum nasılsa bı saat sonra emzircem diye. O an süt olmuyo ya da goguslerim aciyor oluyo fln öyle durumlarda veriyorum . Hipp in sindirimi çok kolay. Erken doğum olduğumuz halde hiç kaka problemi çekmedim onda. Aptamil de biraz ugrasiyoruzAptimal verdim intetnettende baktim bu mamayla boyle bi sorun yasayan var mi diye ama pek birsey bulamadim biri suyunu biraz fazla koyun demis sadece sen hangi mamayi veriyorsun canim
Ay evet sütyensiz dolaşdım bikaç günde yok olmuyor sutyen şart daha rahat ettim bide benim sütler çok akıyor ya petsiz olmuyor sizinde öylemii pede bağımlı oldum
Çok şükür kavuşmuşsun bebeğine hem de istediğin gibi normal doğumla.. Gözün aydın olsun canım..Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız çok şükür iyiyiz ama
Kızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Güzel bi zaman kararı olsun hayırlısı ile canım..Kızlar ben de şimdi kontrole gıdıyorum sezeryan yarın mı olacak yoksa 16sına mı ertelenecek belli olacak. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
kız bebiş anneleri kızların kulaklarını ne zaman deldirceksiniz ?
Nasıl tamam oluyor ki fark etmedim öyle bir şey?Kızlar bi de ben soracam şu göbekte doğum çizgisi oluyo ya güyaa o tamamlanınca Doğum olurmuş. Doğru bir bilgi mi sizce buu
Daha iyi canımcanım deniz oğlan nasıl?, moralini yüksek tut geçecek inş. Bir yandan senin doktoruna kızıyorum keşke biraz daha bekletseydi seni
Canım hayırlı haberlerle gel inş.
Önce hipp aldım sonra tadı daha güzel diye Aptamil e geçtim. Aynen kuzum mesela 30 CC ye bir ölçek ya ben 50 CC ye bi olcek koyuyorum nasılsa bı saat sonra emzircem diye. O an süt olmuyo ya da goguslerim aciyor oluyo fln öyle durumlarda veriyorum . Hipp in sindirimi çok kolay. Erken doğum olduğumuz halde hiç kaka problemi çekmedim onda. Aptamil de biraz ugrasiyoruz
Canım, yarın yavruna kavuşuyorsun herhalde. Sağlıkla gelsin inş..Sezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
Çok geçmiş olsun canım. Merak etme iyidir inşallah çabucak toparlar yavrun.. Yakınmış hastane hemen gidersin yanına..Daha iyi canım
Biz eve geldik Denizim hastanede
Allahtan hastane eve 300 mt
Yok kuzum öyle diil ya dr um hastanem en büyük şansımdı biliyomusun çok şükürr hemen farkedildi ve müdehala edilebildi
Her işte bi hayır var diyoruz
Enfeksiyon almış ama yeni almış bebeğim daha çok dursa anne karnında ilerleyebilirdi enfeksiyon
Nst m de bi terslik olduğunu anlamış ama buna ihtimal vermemiş çünkü benim tahlillerim hep temizdi
Hala temiz üstelik bebek nasıl almışsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?