• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Daha iyi canım
Biz eve geldik Denizim hastanede
Allahtan hastane eve 300 mt 🙏🏻

Yok kuzum öyle diil ya dr um hastanem en büyük şansımdı biliyomusun çok şükürr hemen farkedildi ve müdehala edilebildi
Her işte bi hayır var diyoruz
Enfeksiyon almış ama yeni almış bebeğim daha çok dursa anne karnında ilerleyebilirdi enfeksiyon
Nst m de bi terslik olduğunu anlamış ama buna ihtimal vermemiş çünkü benim tahlillerim hep temizdi
Hala temiz üstelik bebek nasıl almışsa
Canım hem gözünaydın hem geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kavustursun sizi evinizde🙂Kaç haftalıktınız tam dogum oldugunda ben kacırmısım orayı

kız bebiş anneleri kızların kulaklarını ne zaman deldirceksiniz ?
6 aylıktı deldirdiğimde eczaneler 2 yaş diyor ama ben sıradan bir gümüşcüde deldirdim iyikide deldirdim aklı ermediği için kulağına hiç dokunmadı yara derdide çıkmadı ablamın kızı 2 yasında ve aklı eriyo şimdi kendi istemiyo zorla yaptırsan çekip çıkarma ihtimali var acırsa

Daha iyi canım

Yok kuzum öyle diil ya dr um hastanem en büyük şansımdı biliyomusun çok şükürr hemen farkedildi ve müdehala edilebildi
Enfeksiyon almış ama yeni almış bebeğim daha çok dursa anne karnında ilerleyebilirdi enfeksiyon
Nst m de bi terslik olduğunu anlamış ama buna ihtimal vermemiş çünkü benim tahlillerim hep temizdi
İyi bari canım ozaman bişey demiyorum.
Enfeksiyon nasıl almış kuzum ya
İnş hemen iyileşsin.

Bize Dr SMa kullanın eğEr gerekirse demişti. Çünkü en tatsız olan o mamaymış ve asla alışma ona dedi. Çünkü bir süre sonra mama daha tatlı geliyor ve bebekler emmeyi bırakabilir aklınızda olsun.

Kızlar bi
Daha iyi canım

Şükocum inşallah çabucak toplar kendini hemen evinize gelsin farkedilmesi büyük nimet resmen zordur eminim ama geçicek Allahın izniyle 🙏

Daha iyi canım

Geçmiş olsun canım

Daha iyi canım

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Anne karnındayken enfeksiyon kapması da ilginçmiş ya ucuz atlatmışsınız o halde

En yakın zamanda hayrlisyla evinizde kavuşun insallah

domestic domestic canım doktorunla hangi günde karar kıldınız?

Sordugum herkes 38+0 da sezaryena giriyor. Bana da o gun verdi doktorum ama emin olamıyorum
Kızım 38+3 de sezaryen ile alınmıştı zorunlu olarak

Kızlar sabahtan beri kiizmla oynuyorum ilgiye doymuyor. O kadar yoruldum ki anlatamam. Eskiden hiç enerjim bitmezdi. Koca karınla otur aşağı kalk yukarı sabahın 8 inden beri ayaktayız. Ve bu her gün böyle
Iki çocuklu olma fikri bana çok yorucu geliyor şuan.ya yetişemezsem diye korkuyorum çok. Sürekli kafamda planlar yapıyorum şunu şöyle hallederim bunu böyle hallederim diye 🤦‍♀️

domestic domestic canım doktorunla hangi günde karar kıldınız?

Sordugum herkes 38+0 da sezaryena giriyor. Bana da o gun verdi doktorum ama emin olamıyorum
Kızım 38+3 de sezaryen ile alınmıştı zorunlu olarak
Nstden cıktım canım simdi kontrole alacak birazdan yazarım hemen cıkınca. Ben hep 38 artı 3 4 duydum cevremde o yuzden asırı kararsız kaldım. Korkuyorum erken dıye 3 4 gun bile olsa farkeder diye dusunuyorum.Bir yandan da ya beklersem ve bebeğime bir şey olursa diye de korkuyorum. Kafam cok karısık. İnşallah netleşir birazdan 🙂

Canım benim kanım düşük sezeryana 10.5la alıyorlarmış demir serumu takılıyorum 2 günde bi yoksa doğum sırasında kan takmak zorunda kalırız dedi ama seninki sınıra yakın belki sıkıntı yaratmaz.benim de ikinci sezeryanım olacak ilki gayet güzeldi 5 günde toparladım boyun tutulması dışında sıkıntı yaşamadım sanırım arkada kalan çocuğu daha çok düşünüyosun bende şimdiden kızımk bensiz ne yapacak diye düşünüyorum

Gece 12den sonra su dışında bişey yeme demişti ilk sezeryanda sabahları düzenli bağırsak alışkanlığım var bide benim büyük tuvaletimi yapınca hiç lavma falan yapmadılar sondayıda ameliyat sırasında takmışlardı duymadım bile

Teşekkür ederim cevaplar için.Oglum 4 buçuk yaşında neredeyse.Bensiz babaannesiyle kalmaya alışık.Sonrasindaki süreç endişelendiriyor beni aslında.Ameliyat sırasında önce bebeğimde sonra da bende bi komplikasyon olmasından da endişe ediyorum.Değişik duygular iste.Allaha emanetiz sonra doktorlara...

Kızlar sabahtan beri kiizmla oynuyorum ilgiye doymuyor. O kadar yoruldum ki anlatamam. Eskiden hiç enerjim bitmezdi. Koca karınla otur aşağı kalk yukarı sabahın 8 inden beri ayaktayız. Ve bu her gün böyle
Iki çocuklu olma fikri bana çok yorucu geliyor şuan.ya yetişemezsem diye korkuyorum çok. Sürekli kafamda planlar yapıyorum şunu şöyle hallederim bunu böyle hallederim diye 🤦‍♀️
Bizim kız da bu aralar iyice bana düşkünleşti.Su an 2 yaş sendromu durumlarına da girdi girecek. Allah günah yazmasın su an öncelik kızımda. Allah ikisine de saglık versin gerisi hallolur. Ama kızımın bana daha cok ihtiyacı olacagını dusunuyorum
Kardeşler arasında ayrım yapmak en korktugum sey.Allah denge kurmayı nasip eder inşallah da yıllar sonra ne kızım ne de oglum tarafından ayrımcı anne olarak anılmam.Bu konuda tek dileğim bu 🙂

Ben de ayni durumdayim sabah kalkip.kahvalti hazirliyorum yuzme dersine goturuyorum orda hekliyprum getirip dus aldir yemegini yedir sabahtan saat 2 ye kadar tüm günüm geciyor bunun yaninda havuz camasirlarini yika as... yemek vs gücüm kalmiyor .... ama bence hamileyiz onun agirligi yorgunlugu var ustumuzde ... bebekler dogunca ilk zamanlar cok uyuyorlar sonra okullar acilir vs biz de toparlanmis oluruz ... ben dusunup kendimi boyle teselli ediyorum

Nstden cıktım canım simdi kontrole alacak birazdan yazarım hemen cıkınca. Ben hep 38 artı 3 4 duydum cevremde o yuzden asırı kararsız kaldım. Korkuyorum erken dıye 3 4 gun bile olsa farkeder diye dusunuyorum.Bir yandan da ya beklersem ve bebeğime bir şey olursa diye de korkuyorum. Kafam cok karısık. İnşallah netleşir birazdan 🙂
Ben 39+2 istedim olmaz dedi doktor bana 38+4 ya da 38+5 de almayliyiz gec kaliriz yoksa dedi ..
Ilki sezeryan benim

Back