Hadi inşallah canım umarım öyle olur silikon göğüs ucunu takıyorum sütyen içine inşallah rahatlarım Bebişim de öğrenirse emzirmeyi tamamdırCanim sadece 1 hafta dayanmak gerekiyor sonra kabuk baglayip dusuyo yaralar ve rahat emzirme başlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım umarım öyle olur silikon göğüs ucunu takıyorum sütyen içine inşallah rahatlarım Bebişim de öğrenirse emzirmeyi tamamdırCanim sadece 1 hafta dayanmak gerekiyor sonra kabuk baglayip dusuyo yaralar ve rahat emzirme başlıyor
Ben mamajoonun aldım bugün güzel aslında yumuşacık bende emmiyo madem kremi sürüp üzerine onu takıyorum sütyen giyiyorum bide öyle deneyek bakalım@Meylen canım benim birazda kalkanla emzirmeye kalktigim gün fenalaştı yaralar diye düşünüyorum. İyice kabuğu soyuldu derisi yuzuldu falan memeni çok sıkı takip etmezsen bı anda ne olduğunu anlayamiyorsun valla. Çok acıyor diye önce sagmaua başladım acı devam etti sagarken. Sonra kalkan kullandım hala aynıydı. Kalkanla emzirince iyice gittişimdi günde 500 kez kontrol ediyorum kuruluk var mı kizariklik var mı şişme var mı diye. Tik oldu.
Kız aynı ben gibi yapmışsın valla ben ağlayarak eczaci ablaya gittiğimde sütyen giymeyeceeeeen bı yandan da hava alması lazımdı dediydi. Yavrum çok çeken biri olarak işte aman diyim dikkat et. Goguslerimi gorseydin ağlardin o kadar beter olduydu.Ben mamajoonun aldım bugün güzel aslında yumuşacık bende emmiyo madem kremi sürüp üzerine onu takıyorum sütyen giyiyorum bide öyle deneyek bakalım![]()
Ay evet bende bu konuda çok mutluyum:)) ama hala ödem varHayırlı olsun bebişiniz. 16 günde mi hamile kaldığınız kilonun altına düştünüz? Büyük başarı vallaha tebrik ederim :)
Kız benimkinin hep kokulu normaldir yani:)))kızlar bebeğim ishal ve kakası hiç kokmazdı bugün kokuyo neden olabilir
hamileyken içtiğim vitamini devam et demişti doktorum antibiyotik ağrı kesici demir hapı falan bi sürü şey içiyorum diye içmiyodum
dün ağrı kesiciyle antibiyotik bitti vitamini içtim böyle oldu ona bağlıyorum ben ama
olabilir mi sizce ?
bugün içmedim vitamini bakalım yarına düzelcek mi
Zaten en az 2 hafta denemek lazimmis ki kahvenin etkisi gitsinBen bugun icmedim ama yinede var
Hava alıyo kuzum zaten penye bide kapak delikli sütyen takmadığımda göğüslerim sallanıyor daha çok acıyo uçları kıyafete yapışıyo bende bugün çok rahat ettim inan kiKız aynı ben gibi yapmışsın valla ben ağlayarak eczaci ablaya gittiğimde sütyen giymeyeceeeeen bı yandan da hava alması lazımdı dediydi. Yavrum çok çeken biri olarak işte aman diyim dikkat et. Goguslerimi gorseydin ağlardin o kadar beter olduydu.
Sana gıcık oldumAy evet bende bu konuda çok mutluyum:)) ama hala ödem var
Sende doğuruyon artık ha hadi gzün aydın diyim şimdiden:)) gelsin bütün bebişler :))Allahimmmm son 1 gün.Heyecan dorukta.Sağlikla kavuşalım yavrularımıza.Persembe sezaryen olacak var mıydı başka![]()
Kızzzz ben doğuralım vericez demedim mi sen yanmı cizdin:)) kaç kilo verdin bakimmSana gıcık oldum♀
nasil o kadar kiloyu verdin pelo? Daha doğrusu ben tatli yemeyi birakmazsam daha da alicam
Aynen bacım sütyen olmayınca işkence gibi biliyorum da öbürü daha fena yaşayınca anladim. Dediğin doğru deneye deneye buluyoz yolumuzu valla.Hava alıyo kuzum zaten penye bide kapak delikli sütyen takmadığımda göğüslerim sallanıyor daha çok acıyo uçları kıyafete yapışıyo bende bugün çok rahat ettim inan ki
Deneme yanılma gidiyorum bakalım nolcak sonum emzirmemizde hata varmış![]()
Babababbab havalara nasılda kasılıyor:))))))Aramizda hala hamilelerin olmasi tuhaf gelmeye baslsdi artikmasallah canim sirf göbek var
Sende doğuruyon artık ha hadi gzün aydın diyim şimdiden:)) gelsin bütün bebişler :))
Paşalar çoğalıyorrr maşşallah aynnasıl heyecan vardır şimdiii kütküt:)) yarın çok güzel olucak senin için .aaa büyük zevkle koklarımda öperimde:))Evet Pelocum dogurcam nasipse kazasız belasız.Kerem pasamla katilicaz aranıza.Öpücükle kokla bizim için Aras Bulut tosuncugu![]()
Ay evet sütyensiz dolaşdım bikaç günde yok olmuyor sutyen şart daha rahat ettim bide benim sütler çok akıyor ya petsiz olmuyor sizinde öylemii pede bağımlı oldumAynen bacım sütyen olmayınca işkence gibi biliyorum da öbürü daha fena yaşayınca anladim. Dediğin doğru deneye deneye buluyoz yolumuzu valla.
Kızzzz ben doğuralım vericez demedim mi sen yanmı cizdin:)) kaç kilo verdin bakimm
Bende sutyensiz gezim dedim sütler bacağıma kadar indi rezillikti vallahiAy evet sütyensiz dolaşdım bikaç günde yok olmuyor sutyen şart daha rahat ettim bide benim sütler çok akıyor ya petsiz olmuyor sizinde öylemii pede bağımlı oldum
Kız bu sıcakda ne baklavası dicemde sizin orda havalar nasıl bilmiyore:)) ben komposto cok içiyorum tatlı olarak bide kuru üzüm karpuz yiyorum.ben hamileyken vermişim herhalde ödem gittikçe kilo eksiliyor yoksa şuan özel yaptığım bişey yok kuzum.sadece 7 kilo vermişim ablaaaaaa
offf baklavaya karşı koyamıyorum,allah kahretmesin beniii
Aynen aynen kendimden soğudumdu:))Bende sutyensiz gezim dedim sütler bacağıma kadar indi rezillikti vallahiPedsiz olmuyor
Bizimde basta oldu sıkıntı daha hastanedeyken eşim eczaneden avent almış gelmiş ama hiç kullanamadım ben kaldı öyleHadi inşallah canım umarım öyle olur silikon göğüs ucunu takıyorum sütyen içine inşallah rahatlarım Bebişim de öğrenirse emzirmeyi tamamdır