• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk 🥰 @Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk 😂🤣 kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız 😍 çok şükür iyiyiz ama 😍😍
E o zaman ilk nazar boncuku benden :nazar::KK36:. MaşaAllah BarekAllah kuzum, gözünaydın 😘.

Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk 🥰 @Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk 😂🤣 kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız 😍 çok şükür iyiyiz ama 😍😍
Ay sende mi bendensin 😆sinsiligi sanırım ilk ben başlattım 😆 dikiş acıları hemen gecicek sonra suttu memeydi uykuydu falan basliycak gidişatı biliyorsun bizden zaten 😆 aramıza hoşgeldin gözler aydın olsun canım 💓

Kız süper ya bu 😍 😍 ay Allahım çok amin çok 🤩 Allah sizi hiç ayırmasın 😍 😘

Gözlerin aydın olsun sinsirellam😂Allah analı babalı büyütsün yavrunu.Bol sütlerin olsun.Dikis acıların hemen iyileşiversin.Normal doğum okuyunca bi keyifleniyorum yahuuuu.❤💋

E o zaman ilk nazar boncuku benden :nazar::KK36:. MaşaAllah BarekAllah kuzum, gözünaydın 😘.
Ay sende mi bendensin 😆sinsiligi sanırım ilk ben başlattım 😆 dikiş acıları hemen gecicek sonra suttu memeydi uykuydu falan basliycak gidişatı biliyorsun bizden zaten 😆 aramıza hoşgeldin gözler aydın olsun canım 💓
Kız süper ya bu 😍 😍 ay Allahım çok amin çok 🤩 Allah sizi hiç ayırmasın 😍 😘
Gözlerin aydın olsun sinsirellam😂Allah analı babalı büyütsün yavrunu.Bol sütlerin olsun.Dikis acıların hemen iyileşiversin.Normal doğum okuyunca bi keyifleniyorum yahuuuu.❤💋
Herkese çok ama çokkkk teşekkür ederim 🥰 Rabbim herkese bu yolda yardım etsin kızlarım 🙏🏻🙏🏻 İlk gece zor geçti malum sonrasında rahatlayınca hikayemizi yazarım bende. Öpüyorum hepinizi 💜💜💜

kendi istediği zamanda gelmeyş tercih etmiş ne güzel 😍
sezeryan nedeni neydi canım
normal doğurmuşsun

Kizlarr gunaydinn hamile kalanlardan biri de benim ay uyuyamiyorum gece kac kez kalktim benden baska sicak gelen yok ev serinmiş ... bu sicak basmasi gebelik sonrasi da devam ediyor mu doguran arkadaslarim .... ayy uykusuz zombi gibiyim

Bu forumda ne çok sinsi var ya 😬😬😬
Gözünaydın olsun çoook sevindim canım bıdık hanımı güle güle büyüt inşallah ❤️🙏😍

AA maşallah ne güzel kendisi gelmiş gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Ben olsam biraz evde beklerdim ama bilemiyorum yine de gitmekte de fayda var ne olur ne olmaz takip ederler ne durumdasın su an
Sancı aralarım uzun kuzum şuan, aksi gibi sular kesik, 8de gelecek. Gelince hemen duşa gireyim. Hastane yakın olduğu için 5 dk bire düşünce gel diyorlar genel olarak. Bebişimin hareketlerini de hissediyorum. Hafif hafif yaylanıyorum pilateste, merdiven inip çıkıyoeum çömeliyorum falan simdilik.

kendi istediği zamanda gelmeyş tercih etmiş ne güzel 😍
sezeryan nedeni neydi canım
normal doğurmuşsun
Haftasını doldurduğu İçin dr riske atmak istemedi canım o yüzden daha fazla beklememek için sezaryene karar vermiştik. Ama kızım kendi kararını verdi 😝

Back