- 6 Mayıs 2019
- 275
- 464
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o zaman ilk nazar boncuku bendenKızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk
kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız
çok şükür iyiyiz ama
![]()
Ay sende mi bendensinKızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk
kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız
çok şükür iyiyiz ama
![]()
Kız süper ya buKızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk
çok şükür iyiyiz ama
![]()
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk
çok şükür iyiyiz ama
![]()
E o zaman ilk nazar boncuku benden. MaşaAllah BarekAllah kuzum, gözünaydın
.
Ay sende mi bendensinsinsiligi sanırım ilk ben başlattım
dikiş acıları hemen gecicek sonra suttu memeydi uykuydu falan basliycak gidişatı biliyorsun bizden zaten
aramıza hoşgeldin gözler aydın olsun canım
![]()
Kız süper ya bu![]()
ay Allahım çok amin çok
Allah sizi hiç ayırmasın
![]()
![]()
Herkese çok ama çokkkk teşekkür ederimGözlerin aydın olsun sinsirellamAllah analı babalı büyütsün yavrunu.Bol sütlerin olsun.Dikis acıların hemen iyileşiversin.Normal doğum okuyunca bi keyifleniyorum yahuuuu.❤
![]()
kendi istediği zamanda gelmeyş tercih etmiş ne güzelKızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk
çok şükür iyiyiz ama
![]()
Hafif hafif pembemsi su geliyor ekstra olarak, sizce hemen gitmeli miyim hastaneyeKızlar nişanım geldiii![]()
![]()
Haber verebileceğim bi doktorum yok, devlet hastanesi takipliyim. Sancım da yok şuan, su durduHafif hafif pembemsi su geliyor ekstra olarak, sizce hemen gitmeli miyim hastaneye
Bence hiç bekleme git saglikla al gek kuzunu kucagina ....Hafif hafif pembemsi su geliyor ekstra olarak, sizce hemen gitmeli miyim hastaneye
Bu forumda ne çok sinsi var yaKızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk
çok şükür iyiyiz ama
![]()
Hadi devamı su gibi aksın gelsin canım bismillahKızlar nişanım geldiii![]()
![]()
Aa günlerimiz aynıydı değil mi ne güzel darısı basımaKızlar nişanım geldiii![]()
![]()
ebeme mesaj attım bekliyorum canımBence hiç bekleme git saglikla al gek kuzunu kucagina ....
amin kuzumm AminnHadi devamı su gibi aksın gelsin canım bismillah ❤![]()
bu gün tam son günüm benim kuzumAa günlerimiz aynıydı değil mi ne güzel darısı basıma
AA maşallah ne güzel kendisi gelmiş gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk
çok şükür iyiyiz ama
![]()
Ben olsam biraz evde beklerdim ama bilemiyorum yine de gitmekte de fayda var ne olur ne olmaz takip ederler ne durumdasın su anebeme mesaj attım bekliyorum canım![]()
amin kuzumm Aminn![]()
bu gün tam son günüm benim kuzumakıllı kızım dakik çıkacak galiba
![]()
Sancı aralarım uzun kuzum şuan, aksi gibi sular kesik, 8de gelecek. Gelince hemen duşa gireyim. Hastane yakın olduğu için 5 dk bire düşünce gel diyorlar genel olarak. Bebişimin hareketlerini de hissediyorum. Hafif hafif yaylanıyorum pilateste, merdiven inip çıkıyoeum çömeliyorum falan simdilik.Ben olsam biraz evde beklerdim ama bilemiyorum yine de gitmekte de fayda var ne olur ne olmaz takip ederler ne durumdasın su an
Haftasını doldurduğu İçin dr riske atmak istemedi canım o yüzden daha fazla beklememek için sezaryene karar vermiştik. Ama kızım kendi kararını verdikendi istediği zamanda gelmeyş tercih etmiş ne güzel
sezeryan nedeni neydi canım
normal doğurmuşsun