• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına

Maşallah prensese.Allah analı babalı büyütsün.Darisi sağlıkla bize inşallah.

Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına

Kaç hafta kaç günlükken sezaryen oldun canım?

Emzirmek inanılmaz eziyet oldu bana kremler Bi poka yaramıyor göğüs kalkanı yaramadı kantoron yaramadı canımdan can gidiyo Valla 😔
İnşallah geçsin gitsin doya doya emzireyim kuzumu canım 🙏

Ah canım benim bebek kahve kismin hepsini kavrayana kadar mahvoluyor memeler ciğerini sızlatıyor acısı.Mutlaka sütünle ıslatıp öyle emzir.Kantorona devam et.İnnnnsallah hemen iyileşir.

Kızlar hastane çantasına keşke koysaydım dediğiniz birsey oldu mu?
Canım benim daha çok bunları boşa koymuşum dediğim şeyler oldu mesela 10 tane göğüs pedi sanki meme değilde fışkiye taşıyorum hangi akılla koyduysam 😂
Canım uçları parçalandı meme ucu dene dediler gittim aldım onuda tutmadı büyük geliyo ağzına 🤦🏼‍♀️
canım doğru şekilde emzirememekten mi acaba şu kahverengi alanı tam alamadıysa damağına tam oturtamadıysa ondan oluyodur her emzirme sonrası göğsünü ılık suyla yıkayıp lansinoh sür peşine bide kalkanları tak

Doguranlar bebeklerinden bahsediyo fikir alisverisi vs. Biz dogurmayanlarin konusacak konu da kalmadi😅Her sey hazir bekliyoruz😊
Dur konusacak konu acayım😬sen Elazığdaydın değil mi Akilvar Akilvar 😊ben dogum yaptım Anadoluda yuzde 90 ı doktorumdan sebep cok memnun kaldım 😊hersey ruya gibiydi .. anestezi uzmanı bıle cok ılgılıydı doktorun denız beydi sanırım ama bunu herkese soylemeden duramıyorum bir kez olsun Fethi beyi gör derim 🙈 bizim bazı özel sebepler de vardı tabi ama fethi hocanın hastaları sanırım daha ayrıcalıklı odaları bile. Bir de unutmadan soyleyeyım fotografcı dusunursen masal fotografcılık var özlem hanım harika biri fotolardan cok memnun kaldım tavsıye ederim. Anadoluda sagma makınası yok eger senın varsa yanında göturmen iyi olabılır benım sütüm sezeryandan bırkac saat sonra geldı sagma makınası saolsun.. baskaaa aklıma bısey gelmedi su an🙈

Canım benim daha çok bunları boşa koymuşum dediğim şeyler oldu mesela 10 tane göğüs pedi sanki meme değilde fışkiye taşıyorum hangi akılla koyduysam 😂

canım doğru şekilde emzirememekten mi acaba şu kahverengi alanı tam alamadıysa damağına tam oturtamadıysa ondan oluyodur her emzirme sonrası göğsünü ılık suyla yıkayıp lansinoh sür peşine bide kalkanları tak
Kahveli kısmı alamıyor ki canım kuş kadar ağzı koyu yeri verince bırakıp yine ucunu tutuyo 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Dur konusacak konu acayım😬sen Elazığdaydın değil mi Akilvar Akilvar 😊ben dogum yaptım Anadoluda yuzde 90 ı doktorumdan sebep cok memnun kaldım 😊hersey ruya gibiydi .. anestezi uzmanı bıle cok ılgılıydı doktorun denız beydi sanırım ama bunu herkese soylemeden duramıyorum bir kez olsun Fethi beyi gör derim 🙈 bizim bazı özel sebepler de vardı tabi ama fethi hocanın hastaları sanırım daha ayrıcalıklı odaları bile. Bir de unutmadan soyleyeyım fotografcı dusunursen masal fotografcılık var özlem hanım harika biri fotolardan cok memnun kaldım tavsıye ederim. Anadoluda sagma makınası yok eger senın varsa yanında göturmen iyi olabılır benım sütüm sezeryandan bırkac saat sonra geldı sagma makınası saolsun.. baskaaa aklıma bısey gelmedi su an🙈
Tekrardan gozunuz.aydin😊 Ya ben Fethi beye kac defa niyetlenmistim gitmeyi ama bir turlu nasip olmadi. Anadoluya gectigi zamanda hafta.olarak baya ilerlemistim..Ondan doktor degistirmek istemedim yoksa Fethi beyin hastasi olamayi cok.isterdim😊 tavsiyelerin icin cook tesekkur ederim😍

Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Biz odadayız kızlarımla, ağrılarım var ama. Sağlığımız yerinde şükür.
Gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah minnoşları 😊
Oy oy maşallah mis gibi kokusu geldi vallahi analı babalı büyüsün 😊

Maşallah çok güzel bir bebek 😍 sağlıkla büyüsün ins.

Tekrardan gozunuz.aydin😊 Ya ben Fethi beye kac defa niyetlenmistim gitmeyi ama bir turlu nasip olmadi. Anadoluya gectigi zamanda hafta.olarak baya ilerlemistim..Ondan doktor degistirmek istemedim yoksa Fethi beyin hastasi olamayi cok.isterdim😊 tavsiyelerin icin cook tesekkur ederim😍
Rİca ederim ne demekkk😍 inşallah dilediğin şekilde cok güzel bir doğumun olur

Bebişim çok güzel teyzesi tipi ben huyu babası kılıklı ne zaman ne yapacağı belli olmuyor 😑 şu göğsümde geçerse mükemmel olucak 😍
Siz nasılsınız damat efendi napıyo ❤️
Damat bey tam bir keyifçi çıktı yan gel osman dört dönüm bostan :)) hep kucak ve meme istiyor beyfendi :)

Kızlar hamile kaldığım kilodan eksi 2 kiloyum ama hala yüzüğüm parmağıma olmuyor nasıl gidicek bu ödemler

Çok şükür kuzular 😍 Allah sizi hiç ayırmasın 😘 😘 😘
Canım gözünaydın iyi olun da hepsi geçer 😘😘
Maşallah kuzum size çok şükür sağlıkla kavuştunuz
şükür canım sende kurtuldun
Allah analı babalı büyütsün.Gözunaydin canım benim.Agrilarin tez geçsin.Bol sütlerin olsun da minnoş kızların büyüyüversin sağlıkla 😘
Çok şükür canım güle oynaya büyüsün kızlar inşallah 😊🥰
Hadi gözünaydın canım geçmiş olsun güle güle büyüt prensesleri 😍
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Güle güle büyüt inşallah.
Gözünüz aydın, beraber olmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün prenseslerin..

30 günden sonra gece gündüz ayrımını anlıyorlar. Gündüz 2 saatten fazla uyutmazsan gece daha uzun uyuyabilirler. Az kaldı :KK66:
Gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah minnoşları 😊

Oy oy maşallah mis gibi kokusu geldi vallahi analı babalı büyüsün 😊
Ç8k sağolun kızlar. Kedi gibi bunlar :KK200: :nazar:

__karamel__ __karamel__ nerelerdesin nişandan sonra gelmedin canısı anneanneyi göremeden doğdu bebem deme :KK35:

Selamm ☺️
Yanlış anonsmuş o, nişan değil muhtemelen öyle bi pembe sıvı akası gelmiş. Ebeye de sorma gereği duymadım nasılsa “normal” diye..

Ev işlerini bitirdim bebek gibi oldu ev. Dün annemler geldi şükür. Şimdi evin her yeri her yerde 😄🤷🏻‍♀️

Henüz dinlenemedik, bugün de 4-5 km yürüyüp 10 bin adıma tamamladım. Şimdi Atlasla uzanıyoruz..

Bebek doğmadı yani. Anneme kalsa 10 günü var.. 😂

Merhaba arkadaşlar, benim de 38. haftam. Doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Henüz doğum yapmayanlara da kolay doğumlar dilerim. Ayaklarım çok ödem topladı. Öyle ki uyuşuyor artık. Doğum yapan arkadaşlar, ödeminiz geçti mi doğumdan sonra? Sezaryen de ödem yapıyor diyorlar, bunun üzerine daha fazla nasıl ödem olabilir bilmiyorum :(

Bebişine kavuşanlara tebrikler, hayırlı olsun hepinize..
Yakında günü olanlara da keyifli bekleyişler şimdiden..🤗💕

Back