Hadi gelsin kuşun artık hayırlısıyla canım güzel haberle gel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gelsin kuşun artık hayırlısıyla canım güzel haberle gel![]()
Ay kızlar ya hemoroid nedir bilmedim hiç ama iki gündür bi kaşıntı vardı, şimdide duşta farkettim içeriden dışarı elim memecik gibi bi parçaya değdi. Hemoroid mi oldum yoksa, hiç kabız olmadım hamilelikte. Ağrım sızım yok napsam ki, bide normal doğuma engel olur mu bu durum? Çünkü elimin değdiği parça epey büyüktü
Ay geçmiş olsun canım, ağrım sızım yok benim ama önlem almaya başladım umarım çok zorlamaz beniGeçmiş olsun canım,
Ben de yaklaşık 5 gündür hemoridle savaşıyorum, Allaha şükür daha iyi oldu.
Benimki sadece kaşıntı da değildi, bildiğin acı veriyordu ve baskı oldukça yanıyordu. Dünden beri daha iyiyim, hala biraz dışarda ama en azından acısı yok. Çekilecek gibi değildi.
Ben eczaneden hemorid kremi aldım sürdüm, ve sürekli bol ılık suyla sabunla yikadim, kuru tuttum. Kesinlikle az da olsa acı birsey yeme ve sıvı şeyler tüketmeye çalış. Ha bir de baskı ve sürtme olmayacağı şekilde istirahat edip yattım. Hemorid normal doğuma engel değil diye biliyorum ama bu acıyla normal doğuma gitseydim müthiş bi işkence olurdu.
Herkeste olmuyor ama bende ilk doğumda zaten ikinmaktan hemorid olmuştu![]()
Zorunlu değilse ve istemiyorsan yaptırma. Doğumda zaten bakılıyor. Belki de sonuç seni strese sokacak bilmiyorum yani her doktor da bakmıyor zaten... Düşün karar ver istemezsen yapılmaz.Bebek kaç kilo civarı peki şu an bana bugün alttan bakacak istemiyorum bende yaptırmasam mı
Ah canım teyzemiz bizde sana öpücük yolluyoruzinşallah canımcım, kokluyorum missss gibi Nisoşumuzu
![]()
![]()
teşekkür ederim canım Dr yoğundu bugün öğlene anca gelebildik bekliyoruz bakalım çıkışta güzel haberleri veririm inşallah
Biz bekledikçe onlar gelmiyor, oluruna da biz bırakamıyoruzHaa o zaman deneyimlisin daha güzelayrıca haftan iyi, ben gelsin diye bekliyorum gelmiyo
![]()
![]()
Rezene çayı, kuru incir, uyku ve bol emzirmeKizlarr süt yapması icin onerebileceginiz neler var acaba![]()
Biz dün gittik pikniğe bol bol uyudu açık havada gayet rahat geçti canım piknik hareketlenene kadar rahat rahat çıkarsın.Arkadaşlarım piknik organize etmişler.Bugünde gezmeler var.Gideyim di mi minnak bebisle ne zaman gidicem bi daha belli değil.
Sezeryan mı normal Doğum mu? Benimde bitse artıkBugün 15. Gün deyim kanama bitti kızlar acab yine tekrardan başlar mı ki? Diğerinde hemen hemen 40 gün sürmüştü sanki azar azar
Benim sezeryan olmasına rağmen ilk doğumdan sonra 2 3 ay korkmuştum sanki ilk kez ilişkiye giriyor gibi bunda nasıl olacak bilemiyorum.Ay inşallah ama inan kime sorsam normal yırtılma daha kolay iyileşiyor dedi, lohusa kanaması bittikten sonra hala ağrıdı ilişkiye girebilmek aylar sürdü fln diyorlar benim de tabi canım sıkıldı ama demek ki çabuk toparlayan da oluyormuş.. herhalde doktorun ya da ebenin de tecrübesine bağlı olsa gerek. 15 günde düşmüş sende inşallah benim de çok sürmez artık enfeksyon kapacak diye ödüm kopuyor bir an önce iyileşsin istiyorum. Sağol yorumun için
Sezeryan Dı canımSezeryan mı normal Doğum mu? Benimde bitse artık20 gündür sürüyor sıcaklarla birlikte fena yıprandım
Benim.doktorum da simdiye.kadar hic alttan bakmadi bakmayacaktaBebek kaç kilo civarı peki şu an bana bugün alttan bakacak istemiyorum bende yaptırmasam mı
Kızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
BozaKizlarr süt yapması icin onerebileceginiz neler var acaba![]()
Buradayımmmmm ev kalabalık olunca pek fırsat bulamıyorum şimdilik