Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cook üzüldüm, geçmiş olsun. ne denir bilemiyorum inanın. Allah sağlıklı evlatlar kucağıniza almayi nasip etsin inşallahBenim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Rabbim sabır versin İnş tez zamanda sağlıkla gelsin bir daha ki bebeğinBenim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Bende öyleyim 2 hafta oldu, ve zaman geçmiyor allahtan uykum çok geliyorda binı zaman rahat ediyorumKızlar ben bu bulantılardan bezdim, psikolojimde etkilenmeye başladı. Mutsuzum 2 gündür, bir ben mi böleyim? Geçmiyor zaman gbi geliyor
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce tekrar hamile kalırısın.normalde 8.haftaya kadar bekleniyor kalp atışı doktor kesin dedimiBenim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Ben de tam tersi uykusuzluk da var((Bende öyleyim 2 hafta oldu, ve zaman geçmiyor allahtan uykum çok geliyorda binı zaman rahat ediyorum
Yalnız değilsin canım bende öyleyim. Sürekli bulantı ve yanma hissi var rahat değilim ama be yapayımKızlar ben bu bulantılardan bezdim, psikolojimde etkilenmeye başladı. Mutsuzum 2 gündür, bir ben mi böleyim? Geçmiyor zaman gbi geliyor
Akadaşımda kürtaj oldu adet bile görmeden tekrar hamileydi. Tez zamanda tekrar kavuşursun inşallah. Kaybetmek zor çok iyi biliyorum ama sabredeceğiz. İmtihanımız buBenim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Canım farklı Dr a gittinmi ya çok üzüldüm ama ihtimal yokmu hicBenim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Gittim gülüm 3 dr gördü atış yok 2 aylık aslında ama 6 haftalık ta kalmışCanım farklı Dr a gittinmi ya çok üzüldüm ama ihtimal yokmu hic
Kuzum hayırlısı diyelim tez zamanda tekrar gebe kalırsın inşallah, üZücü bir durum güçlü olmaya bakCanım farklı Dr a gittinmi ya çok üzüldüm ama ihtimal yokmu hic
Yanma bgn başladı ama bulantı terketmiyo. Şuan o ses türkiyeyi izliyorum, gülüp duruyorum ama midem sağolsun moralimi düzetmeme izin vermiyor, saat geçse de uykum gelse diyorummm :)Yalnız değilsin canım bende öyleyim. Sürekli bulantı ve yanma hissi var rahat değilim ama be yapayım
Hayırlısı âmin ALLAH razı olsun hepberaber olsun bu dilekler insallahCanım şöyle düşün bence başından olması sonradan bir sıkıntı olacağına çok daha iyi. İnş en yakın zamanda tekrar hamile kalırısn ve bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
Keşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfenYanma bgn başladı ama bulantı terketmiyo. Şuan o ses türkiyeyi izliyorum, gülüp duruyorum ama midem sağolsun moralimi düzetmeme izin vermiyor, saat geçse de uykum gelse diyorummm :)
Rabbim tez zamanda tekrar bebeğine kavuşmaya nasip eder insllah canım . Allah her zmaan bizim için en hayırlı olanı planlar üzme kendini demek kolay belki ama hiç değilse hayırlısı de canımHayırlısı âmin ALLAH razı olsun hepberaber olsun bu dilekler insallah
Canım inan bir sürü örnek var en yakınlarımda ilkinde düşük vs. yapıp, bir sonraki hamileliklerinde bebişlerini kucaklarına alan. Tabiki şuan çok üzüleceksin ama inan sonra tekrar hamile kalıp bebeğini aldığında bu günler anı olarak kalacak sadece...Hayırlısı âmin ALLAH razı olsun hepberaber olsun bu dilekler insallah
Sayfanın em sonunda değişiklikleri kaydet var canımGün gun gösteren sayfa ama kaydet filan yok sayfa sonunda