• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben bu bulantılardan bezdim, psikolojimde etkilenmeye başladı. Mutsuzum 2 gündür, bir ben mi böleyim? Geçmiyor zaman gbi geliyor
Yalnız değilsin canım bende öyleyim. Sürekli bulantı ve yanma hissi var rahat değilim ama be yapayım

Yanma bgn başladı ama bulantı terketmiyo. Şuan o ses türkiyeyi izliyorum, gülüp duruyorum ama midem sağolsun moralimi düzetmeme izin vermiyor, saat geçse de uykum gelse diyorummm :)
Keşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfen

Kızlar bende ne bulantı nede başka bi sey var sadece arada bir gelen baş dönmesi dışında bi şey yok herksde mi var bulantı yada belirti yarın doktora gidicem ama herkesde belirti olunca içim huzursuzlandı

Ya kızlar bu takvimi bende alta eklemek istiyorum giriyorum muhtemel tarihi ama sayfa yarim cikiyo

Hayırlısı âmin ALLAH razı olsun hepberaber olsun bu dilekler insallah
Canım inan bir sürü örnek var en yakınlarımda ilkinde düşük vs. yapıp, bir sonraki hamileliklerinde bebişlerini kucaklarına alan. Tabiki şuan çok üzüleceksin ama inan sonra tekrar hamile kalıp bebeğini aldığında bu günler anı olarak kalacak sadece...:KK200::KK200::KK200:

Back