• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugun kanamam oldu kizlar
Baya pıhtı filan vardi
Dusuk yapiyorum zannettim
Normalde 5 aralik da randevum ama aradim doktoru gittim hemen.
Cok şükür kalp atisini duyduk. Iceride kanama alani yok
Pruloton depot igne verdi 2 tane
Progestani 2 ye çıkardı
5 inde yine gel dedi
Kizimda da boyle gecmisti malesef bunda da boyle olacak yapacak birsey yok.
Benim rahmimin yapisindan kaynaklaniyormus.
Anneme gececegim. Yat dedi doktor. Kizla evde yatamam
Dualarinizi eksik etmeyin
Cok geçmiş olsun, bir daha yasamazsın ins. Çocukla ne kadar dinlenebilinir ki en azından annende ev isi ile ugrasmazsiniz

Merhaba kızlar o kadar kötü durumdayım ki midemden resmen hayata küstüm, herşey kokuyor mutfağa giremiyorum, yiyecek birşey bulamıyorum, burnum köpek burnu gibi oldu resmen, tüm kokuları abartılı bir şekilde alıyorum. 8 haftalık olduk ve iki haftadır böyleyim geçmesi için dua ediyorum, dün kalp atışını duyduk, ilk kez gittim doktora artık benim üçüncü olduğu için max ayda bir giderim bir sorun olmadığı müddetçe. Burayada çok giremiyorum bu hallerimden tüm kalp atışını duyan arkadaşların gözü aydın❤️❤️
Merhaba gözünüz aydın benimde 3.cocugum bende deneyimli anneyim 2 çocuğumun kalp atışlarını 6 haftalikken duymuştum şimdi baya panik yaptım hayırlısıyla bizde duyarız insallah

Merhaba gözünüz aydın benimde 3.cocugum bende deneyimli anneyim 2 çocuğumun kalp atışlarını 6 haftalikken duymuştum şimdi baya panik yaptım hayırlısıyla bizde duyarız insallah
Doktora gittiniz mi muhtemelen duyarsınız artık, insan kalp atışlarını duyunca rahatlıyor en azından

Benim sadece sabah bulantılarım var hemen kahvaltı yapıyorum geçiyor. Gün boyu başka bulantım olmuyor. Ben o konuda çok şanslıyım bazen hamile olduğumu unutuyorum. Aşerme, tiksinme, kusma olmadı. Yanma da ileri safhalarda oluyordu çiğ patates yiyordum bunun için hiç hap şurup kullanmadım. Ama dezavantajı şimdiden 3 kilo aldım. Herşeyi yiyorum çok acıkıyorum.
Inan bulanti cok kotu oluyor bosver kilolar gider elbet canim can boğaz dan gelir yw gitsin bnm cnm da cok sey istiylr ama bn bulatidan yiyemiyorum

bugün niyeyse cinsiyet içi araştırmalara başladım:) aslında pek merakım yok sağlıklı olsun da diyenlerdenim ama bugün bi merak oluştu. sabah bulantıları olanların kızı olurmuş. akşam bulantım var ayakları üşüyenin erkek yananın kız olurmuş. benim üşüyor. canı tatlı isteyenin kızı olurmuş. tatlı hiç hayal edemiyorum :)çin takvimine baktım orada da erkek dedi. bakalım hayırlısı da ne çıkacak bilmiyorum da işaretler erkek diyor. bakalım ne çıkacak:)
Bde seninle ayni yonde vaziyetim bbde cin takvimine baktim bndede erkek diyor ve çevremdekiler de erkek diyor sanirim erkege alistirdim kendimi kiz olursa sok olurum heralde :)

Inan bulanti cok kotu oluyor bosver kilolar gider elbet canim can boğaz dan gelir yw gitsin bnm cnm da cok sey istiylr ama bn bulatidan yiyemiyorum
Valla ben doymuyorum. Acıkınca elim ayağım titriyor. Zaten kilolu hamile kalmıştım iyice şişeceğim. Can boğazdan gelirin birde can boğazdan çıkar versiyonu var :))

Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım :KK70:
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz :KK70: ay çok heyecanlıyım
Balonun içine ne koyucaksin canim daha detayli yazar misin ayyy bende oyle yapiyim yaaa cok eglenceli olur valla

Ben frankfurdayim sen nerdesin.makesef mecburen bekliyoruz ama artık dokuz doğurdum :-) şükür yarın terminim.cok heyecanlıyım.
Bende hamburg dayım canım.evet ne yazıkki beklemek zor.haftaya perşembe teriminim ama dün gece hastaneye gittim .hayırlısı bakalım.sen kaçıncı haftadasın.hamilelik takvimin yok

iyi aksamlar bende bulantı ve kusma ile ugrasıyorum....yinede cok şükür iki evladıma bakabiliyorum...sonrada eve geçip yatıyorum.....hatim basladım bebegime ....iki oğlumdan sonra bir kızım olsun cok istiyorum...hep dua ediyorum önce saglıklı sonrada nasipte varsa bir kız evlat...

Bende aynı durumdayım ilk 6+3 de gittim 11 aralıkta gel dedi hiç bisey demedi sonra dayanamadım 6+6 da tekrar gittim yine gözükmedi 1 hafta sonra gel dedi pazartesi gideceğim inşallah çok üzgünüm bende hep kötü şeyler geliyor aklıma hakkımızda hayirlisini versin rabbim
Benim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm

Selamm :) 2018 temmuz annelerine geldiğmde doğum yapacağım günü görmek hayal gibiydi 2kayıptan sonra. 2017 benim için zor geçti. 3gebelik yaşadım 3.yü kucağıma 20temmuzda aldım çok şükür. Şimdi 2019 annelerini görüyorum, çok şekersiniz:) aynı yollardan geçmek ne güzel. Hepiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde gebeliğinizi yaşar , bebeğinize de aynı şekilde kavuşursunuz inşallah. Sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden. Hamile olmayanlarda mucizesine kavuşsun bi an evvel. Allah kolaylık versin kızlar :)
Cok sagol canim tesekkur ederiz rabbim seninde yawruna saglikli uzun hayirli omurler nasip etsin insallah

Benim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Canim cok gecnos olsun rabbim yardimcin olsun üzülme diycem ama oda olmiycak ama emin ol allahim bize birsey nasip ediyor yada etmiyorsa vardir ardindan senin icin planladgi guzel seyler sen allaha sigin tez zamanda acini dindirsin inşallah

Back