• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende ne bulantı nede başka bi sey var sadece arada bir gelen baş dönmesi dışında bi şey yok herksde mi var bulantı yada belirti yarın doktora gidicem ama herkesde belirti olunca içim huzursuzlandı
Canım hiç huzursuz olma, günlerdir aynı dertten kendimi yedim bitirdim.butun belirtilerim yok oldu diye.gece hastaneye gittik eşimle, usg de bebegimi gordum .Herşey yolundaydı.cok şükür.buyumus.kollarini oynatıyordu...şimdi de birden bi bulantı başladı.bosu boşuna kendimi de bebegimi de üzdüğüm icin çok pişmanım.
Hiç merak etme.

İyi geceler herkese..
Bulantılar için patlamış mısır tavsiye edebilirm.
Burda ilaç verilmediği için tuzlu ve besleyici gıda tavsiye ediyor ebeler.. (Yağda yapacaksanız çooook az yağ ile patlatın)
Hem tok tutar hem bulantı alır..
Ayrıca zencefil ve limon çayı iyi gelecektir. Grissini ve zencefilli çay ile 2 gün geçirdim..
Patlamış mısırla 2 gün daha..
4 kilo vermişim ama mide düzelince toparlarım ben :)

İlk hamileliğimde uykudan başka belirtim yoktu. Bu defa bulantım oluyor. Buna da şükür.
6 hafta daha kese bebek kalp vs hiçbir şey göremeyeceğim ben.
Umarım ordadır ve iyidir.
Sohbete katılamıyorım ama okuyorum arada..
Herkese iyi geceler

Ne desem bilemedim cok zor olmali insallah acınızı unutmadan ardına hamile kalıp saglikli kucağınıza alırsınız Rabbim sabır versin :KK43:
Benim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm

Aaa biz senle aynı gidiyoruz hemen hemen. Basladımı mide bulantıları?

Malesef :((
Inşallah senin başlamaz, benimki de daha kötü olmaz

Kızlar göbeyiniz çıkmaya başladı mı ?
Daha erken mi bilemiyorum ama benim çıktı sanki :-)şuan tam 8+2deyim

Kızımda 9. Haftada yan yattığımda belli oluyordu aşağıya doğru iniyordu derimle birlikte. Bunda nasıl olacak bilmiyorum
Zayıfların erken dönemde belli olmaya basliyo

Malesef :KK43:(
Inşallah senin başlamaz, benimki de daha kötü olmaz

Kızımda 9. Haftada yan yattığımda belli oluyordu aşağıya doğru iniyordu derimle birlikte. Bunda nasıl olacak bilmiyorum
Zayıfların erken dönemde belli olmaya basliyo
Evet benim karnım dümdüzdü önceden şimdi hamile olduğum belli.

H Haticeecitah nasılsın? Doktor neden kürtaj önerdi? Doğal gidişatına bırakmayı düşündün mü ya da doktor önerdi mi? Bilmiyorum bebek kendi kendine düşmüyorsa belki vardır bir hayrı ne bilim belki kalp atışı var ama çok zayıf? Kuranda bir ayet var rahimlerde olanı bilen Allahtır diye yani belki var onun canı ama daha gözükmüyor? Ne dicemi de bilemedim ki .. Çok üzüldüm inşallah yine de hayırlısı ile Allahtan bir mücize olur senin için.. Kendini çok harab etme kaderde ne varsa o olur.

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim size birsey danışmam gerekiyor allah izin verirse bende temmuz annesi olucam suan 6 haftalik hamileyim benim çok. Karışık bir durumum var kanamam var ama içeride herhangi bir kanama alani gozukmuyor düşük yaptigimi sanarak hastahaneye gittim ama bebeğim ve kesen olduğu gibi yerindeydi ve etrafında hiç kanama yok kanın nereden geldiğini kimse anlamadı 5 +6 da henüz kalp atışı vajinal ulturasyonla duyulmuyo benim gebeligin geç döllenme sizce umudu kesmelimiyim yoksa beklemelimiyim :(

günaydın kızlarr

Feminas Feminas cnm kötü düşünme pozitif düşün daha erken zaren çok erken ben senın haftamda sadece keseyi görmüştüm

günaydın kızlarr

Feminas Feminas cnm kötü düşünme pozitif düşün daha erken zaren çok erken ben senın haftamda sadece keseyi görmüştüm
Doktorum umutlanma çok fazla dedi herseye hazırım zaten düşük yaptigimi sanarak çoook ağladım içim çok yandı umarım bebegimin kalbi atar bir kaybı var aynısını yaşamak istemiyorum

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim size birsey danışmam gerekiyor allah izin verirse bende temmuz annesi olucam suan 6 haftalik hamileyim benim çok. Karışık bir durumum var kanamam var ama içeride herhangi bir kanama alani gozukmuyor düşük yaptigimi sanarak hastahaneye gittim ama bebeğim ve kesen olduğu gibi yerindeydi ve etrafında hiç kanama yok kanın nereden geldiğini kimse anlamadı 5 +6 da henüz kalp atışı vajinal ulturasyonla duyulmuyo benim gebeligin geç döllenme sizce umudu kesmelimiyim yoksa beklemelimiyim :KK43:
Canım ben vajinalle 7+2de duydum kalp atişını
Kisiden kisiye degisiyor gerçekten belirli süresi yok

Çok geçmiş olsun inşallah en kisa surede bebegini gorur kalp atisini duyarsın

Doktorum umutlanma çok fazla dedi herseye hazırım zaten düşük yaptigimi sanarak çoook ağladım içim çok yandı umarım bebegimin kalbi atar bir kaybı var aynısını yaşamak istemiyorum

herşeye hazırlıklı olmak ve bı taraftan da umıdını kaybetmemeye çalışmak zor bı durum tabı benım 5 tane kaybım var bitanesi 9 aylıktı karnımda kaybettım o yuzden rabbımden hayırlısını istemekten başka çare yok allahım nası yazdıysa o oluyor

Canım ben vajinalle 7+2de duydum kalp atişını
Kisiden kisiye degisiyor gerçekten belirli süresi yok

Çok geçmiş olsun inşallah en kisa surede bebegini gorur kalp atisini duyarsın
Kesen 11.8 mm bebegim de 3mm hergün büyüyor düzenli umarım dediğiniz gibi olur ve duyarım önceki gittiğimde doktor kalp atışı hareketi görüyorum yanilmista da olabilirim demişti şimdi duyamadı yanilmis sanırım bende bebeğin küçük olduğu için normal dedim ama doktor umutlanma çok fazla diyince üzüldüm daha 5+6 ydi

Kesen 11.8 mm bebegim de 3mm hergün büyüyor düzenli umarım dediğiniz gibi olur ve duyarım önceki gittiğimde doktor kalp atışı hareketi görüyorum yanilmista da olabilirim demişti şimdi duyamadı yanilmis sanırım bende bebeğin küçük olduğu için normal dedim ama doktor umutlanma çok fazla diyince üzüldüm daha 5+6 ydi
Ben 6+0da gittim ilk doktor dediki
Burda hiç 6 haftalık bi kese görünmuyor içi bomboş emriyo görünmüyo
1hafta sonra gel yine boşsa alırız dedi nekadar üzüldüm anlatamam
(Bide benimki 7 seneden sonra 3.tüp bebek tedavisiyle olan bi gebelik )

Bazı doktorlar çok acımasız oluyor gerçekten
Sen şimdi bol bol dua et bak bugün de cuma 1hafta sonrada tekrar doktora git allahın izniyle duyarsın inşallah kalp atışlarını

Ben 6+0da gittim ilk doktor dediki
Burda hiç 6 haftalık bi kese görünmuyor içi bomboş emriyo görünmüyo
1hafta sonra gel yine boşsa alırız dedi nekadar üzüldüm anlatamam
(Bide benimki 7 seneden sonra 3.tüp bebek tedavisiyle olan bi gebelik )

Bazı doktorlar çok acımasız oluyor gerçekten
Sen şimdi bol bol dua et bak bugün de cuma 1hafta sonrada tekrar doktora git allahın izniyle duyarsın inşallah kalp atışlarını
Inşallah canım çok saol

Back