• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok canım hiç umitlenme :))

Ay o kadar korkuyorum ki, zaten benim genetiğimde var kilolu olmak annemin kopyasıyım vücut tipi olarak, o da kilolu.

Bulantıyla bebeğin sağlıklı olmasının bi ilgisi yok. Ben hamileliğim boyunca hiç bulantı nedir bilmedim. Umarım sizinde kolay geçer. Kasık, karın ağrıları ise normal. Bebek büyüdükçe kendine yer açacak rahim genişliyor normaldir ağrılar. Sağlıkla gelsin meleğin♡

Tabii ki bulantım varsa bebeğim iyi, yoksa bebeğim kötü diye değerlendirmiyorum, gebeliğin başından beri mide bulantısı yaşadığım için gündelik hayatı ne kadar zorlaştırsa da sanki bebek konusunda her şey yolundaymış hissi veriyor. Birdenbire kesilmesi, herhangi bir belirtinin durduk yerde tersinin olması daha çok endişelendiriyor. Hiç sorun yaşamamış olsaydım muhakkak daha güzel olurdu ama bebeğim kendini hissettiriyor gibi düşünüyorum, e bizim de böyle şeylere ihtiyacımız var :) Teşekkür ederim hepimizin inşallah ♡

1. Yılın sonunda vermeye başladım ben o kadar hızlı işte :))
Belki de hamilelik sonrası kendimi zayıf görüp gaza gelirim, biraz daha vereyim diye :) Kısmet o günleri görelim de :)

Yok canim o dönem mide bulantısı yasayan hic duymadım. Aksine iştah açılıyor. Emzirmek çok kalori yaktırıyor ama ben 1 yılın sonunda hafif bir diyetle eski kiloma dönmüştüm. Birde oğlum çok hareketli almaya firsatim olmuyor. Korkmayın kilolar veriliyor bir şekilde

İştahım açılırsa çok zor, çok seviyorum yemek yemeyi. Bi de doğumdan sonra 2-3 sene işi bırakmayı düşünüyorum. 12 yıldır sürekli çalışıyorum, birden işi bırakınca o da kilo aldırır. Hayırlısı olsun artık, bebeklerimiz doğsun da sağlıcakla :KK200:

Bizimkiler hep molada anlaşılan çalışmıyorlar akşam üstü bir acaba mı çalışsam mı diyo 5 dakika kadar sonra yangel yat modunda
Aman masallah diyelim, rahat gecsin bulantılar cok kotu ilk gebelikte tüm gun boyunca ozellikle aksama dogru siddetlenen gunde 5-6 kez kusmali bulantıli donem gecirdim su bile icemiyordum su an halimden o kadar mutluyum ki arada kotu oluyorum ama nispeten oncekine gore daha rahatım ins.boyle devam eder

Maaşallah canım darısı görmeyenlerin başına bu erken döllenme geç döllenme doğru galiba aynıyız ama benim görünmedi

Lohusalıkta emzirme döneminde falan mide bulantıları oluyor mu? Belki o engeller benim yememi :)

Başlamaz inşallah. Hafiften bulanmaya başlamıştı sonra ofisteki bi arkadaş odasında parfüm sıktı kokuyu aldım ve iyice bastırdı bulantı. Aslında bulantılar çekilmez falan ama bi yandan da demek ki bebeğim sağlıklı diye düşünüp kendimi avutuyorum. Dün akşamdan beri kasık ağrım karın ağrım var adet olacakmışım gibi, ağrı bastırıyor arkasından akıntı oluyor korkuyorum. Normalde adet günündeyim, onunla ilgilidir inşallah.
Sağolasın evet benim ovulasyon reglin 11.gununde oldu o yuzden saniyorum, akıntı normal kaşıntı olmasın kanama olmasin yeter ki bir de emzirme donemi cok hızlı gidiyor kilolar ama cok da iştahlı bir dönem, tatlı yeme isteği oluyor eğer frenlemezsek kilo alimina kadar gider

Bugun kanamam oldu kizlar
Baya pıhtı filan vardi
Dusuk yapiyorum zannettim
Normalde 5 aralik da randevum ama aradim doktoru gittim hemen.
Cok şükür kalp atisini duyduk. Iceride kanama alani yok
Pruloton depot igne verdi 2 tane
Progestani 2 ye çıkardı
5 inde yine gel dedi
Kizimda da boyle gecmisti malesef bunda da boyle olacak yapacak birsey yok.
Benim rahmimin yapisindan kaynaklaniyormus.
Anneme gececegim. Yat dedi doktor. Kizla evde yatamam
Dualarinizi eksik etmeyin

Aslında çok kişi olduğumuz için unutuyoruz herkesin ne paylaştığını cinsiyet öğrenene kadar unutmayın kizlar sonra bu ekşi tatli hakkı ayşe olayının yuzdeligine bakarız : )
Ben o olaya inanıyorum. İlk kızımda gece kalkıp limon yediğimi bilirim hep kısır turşu ekşi istedi canım. İkinci kızımda et istedim ilk aylar hep pastırma ve İskender çekti canım. İkisi de Çin takvimine göre kız çıkıyordu. Bakalım bunda nasıl olacak daha bulantılardan aşerme faslına geçemedik. Atalarımız boşa dememiş ye tatlıyı getir Hakkıyı, ye ekşiyi getir Ayşe’yi diye

Selamun aleyküm kızlar araniza yeni katıldım şuan 5+4 um. 5 + 2 de keseyi gördük çok şükür 11.8 mm ve kese oval sizlerde durum nasil? Doğrumu bu kese yuvarlaksa kız ovalse erkek muhabbeti acaba? Inşallah hepimiz sağlıkla alırız minnaklarimizi kucağımiza. :anneadayı::anne:

Selamun aleyküm kızlar araniza yeni katıldım şuan 5+4 um. 5 + 2 de keseyi gördük çok şükür 11.8 mm ve kese oval sizlerde durum nasil? Doğrumu bu kese yuvarlaksa kız ovalse erkek muhabbeti acaba? Inşallah hepimiz sağlıkla alırız minnaklarimizi kucağımiza. :anneadayı::anne:
Yok o farketmiyor bence oğlumda 5. Haftada yusyuvarlak kese 8. Haftadan sonra ovaladı mesela o karından alınan görüntüyle alakalıdır heralde

Doğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum
Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem :KK43:
22. Haftada doğum yaptım 12 kilo almıştım bir ayda hamile kaldığım kiloya döndüm hatta daha da gidecekti imom omega içtim 6 kilo aldım veremedim. Gerçekten anlamıyorsun hasta filan mıyım demiştim çabucak gitti kilolar

Benimde 5. Haftada yuvarlakti 7. Haftada fasulye gibi ince uzun birşeydi o oval mi oluyor bilmiyom

Daha çok erken ama kuzucuklarınıza isim düşündünüz mü benim kızım koyacakmış adını kız olursa defne erkek olursa ali kaan olucakmış
Bir kız olursa elif iki kız olursa elif ve zeynep. Bir erkek olursa Yıldırım iki erkek olursa yağız enbiya. Biri kız biri erkek olursa elif ve Yıldırım enbiya:)) ohoo kpss sözel mantık sorusu gibi oldu:)

Naptın sen kese gördün mü canım. Tek mi? Bizim çatlatma iğnesi den sonra artışlarımız aynıydı.
Evet canım gördüm tek benimki 12 aralıkta gideceğim insallah kalp atısı için Allah nasip ederse :) sen nasılsın kalp atıslarını duydun mu. Hersey yolundadır insallah canım .

Evet canım gördüm tek benimki 12 aralıkta gideceğim insallah kalp atısı için Allah nasip ederse :) sen nasılsın kalp atıslarını duydun mu. Hersey yolundadır insallah canım .
6+4te gittik bebişin birini gördük kalbi atıyor onu da gördük ama duyamadık. Diğeri görünmedi salı günü 7+5 olacaklar bakalım inşallah onu da görürüz. Sevindim senin adına

Back