2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cok geçmiş olsun, bir daha yasamazsın ins. Çocukla ne kadar dinlenebilinir ki en azından annende ev isi ile ugrasmazsiniz

Merhaba gözünüz aydın benimde 3.cocugum bende deneyimli anneyim 2 çocuğumun kalp atışlarını 6 haftalikken duymuştum şimdi baya panik yaptım hayırlısıyla bizde duyarız insallah

Merhaba gözünüz aydın benimde 3.cocugum bende deneyimli anneyim 2 çocuğumun kalp atışlarını 6 haftalikken duymuştum şimdi baya panik yaptım hayırlısıyla bizde duyarız insallah
Doktora gittiniz mi muhtemelen duyarsınız artık, insan kalp atışlarını duyunca rahatlıyor en azından

Inan bulanti cok kotu oluyor bosver kilolar gider elbet canim can boğaz dan gelir yw gitsin bnm cnm da cok sey istiylr ama bn bulatidan yiyemiyorum

Bde seninle ayni yonde vaziyetim bbde cin takvimine baktim bndede erkek diyor ve çevremdekiler de erkek diyor sanirim erkege alistirdim kendimi kiz olursa sok olurum heralde :)

Inan bulanti cok kotu oluyor bosver kilolar gider elbet canim can boğaz dan gelir yw gitsin bnm cnm da cok sey istiylr ama bn bulatidan yiyemiyorum
Valla ben doymuyorum. Acıkınca elim ayağım titriyor. Zaten kilolu hamile kalmıştım iyice şişeceğim. Can boğazdan gelirin birde can boğazdan çıkar versiyonu var :))

Balonun içine ne koyucaksin canim daha detayli yazar misin ayyy bende oyle yapiyim yaaa cok eglenceli olur valla

Ben frankfurdayim sen nerdesin.makesef mecburen bekliyoruz ama artık dokuz doğurdum şükür yarın terminim.cok heyecanlıyım.
Bende hamburg dayım canım.evet ne yazıkki beklemek zor.haftaya perşembe teriminim ama dün gece hastaneye gittim .hayırlısı bakalım.sen kaçıncı haftadasın.hamilelik takvimin yok

iyi aksamlar bende bulantı ve kusma ile ugrasıyorum....yinede cok şükür iki evladıma bakabiliyorum...sonrada eve geçip yatıyorum.....hatim basladım bebegime ....iki oğlumdan sonra bir kızım olsun cok istiyorum...hep dua ediyorum önce saglıklı sonrada nasipte varsa bir kız evlat...

Benim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm

Cok sagol canim tesekkur ederiz rabbim seninde yawruna saglikli uzun hayirli omurler nasip etsin insallah

Benim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Canim cok gecnos olsun rabbim yardimcin olsun üzülme diycem ama oda olmiycak ama emin ol allahim bize birsey nasip ediyor yada etmiyorsa vardir ardindan senin icin planladgi guzel seyler sen allaha sigin tez zamanda acini dindirsin inşallah

Allah yardımcın olsun inşallah canım bu zamanları kolaylıkla atlatmak nasip etsin çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…