2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar o kadar kötü durumdayım ki midemden resmen hayata küstüm, herşey kokuyor mutfağa giremiyorum, yiyecek birşey bulamıyorum, burnum köpek burnu gibi oldu resmen, tüm kokuları abartılı bir şekilde alıyorum. 8 haftalık olduk ve iki haftadır böyleyim geçmesi için dua ediyorum, dün kalp atışını duyduk, ilk kez gittim doktora artık benim üçüncü olduğu için max ayda bir giderim bir sorun olmadığı müddetçe. Burayada çok giremiyorum bu hallerimden tüm kalp atışını duyan arkadaşların gözü aydın

Ben 12 kg aldim. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg su gitmişti. Ama emzirirken ye ye 5 kg şunu geri aldim. Sonra tekrar frenledim kendimi önemli olan emzirirken çok yememek ama insan dayanamıyor.
İlkinde 20, ikincisinde 15 kg aldım, iki yıl emzirme süresi içinde fazlasıyla geri verdim, kiloyu çokta takmayın veriliyor

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce düşük yaptım Nisan annesi olucaktım maalesef olmadı. Ama şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim artış normal gözüküyor inş sağlıkla gelir kuzum tüm hamile arkadaşlardan dua istiyorum tutunsun beni bırakmasın inşallah bende temmuz annesi olayım

Ben 12 kg aldim. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg su gitmişti. Ama emzirirken ye ye 5 kg şunu geri aldim. Sonra tekrar frenledim kendimi önemli olan emzirirken çok yememek ama insan dayanamıyor.
Lohusalıkta emzirme döneminde falan mide bulantıları oluyor mu? Belki o engeller benim yememi :)

Deme benimki de su an mola da
Başlamaz inşallah. Hafiften bulanmaya başlamıştı sonra ofisteki bi arkadaş odasında parfüm sıktı kokuyu aldım ve iyice bastırdı bulantı. Aslında bulantılar çekilmez falan ama bi yandan da demek ki bebeğim sağlıklı diye düşünüp kendimi avutuyorum. Dün akşamdan beri kasık ağrım karın ağrım var adet olacakmışım gibi, ağrı bastırıyor arkasından akıntı oluyor korkuyorum. Normalde adet günündeyim, onunla ilgilidir inşallah.

@Meylen valla hiç aklımda yokken kıskandırdın beni. Acaba ben de mi böyle birorganizasyon düzenlesem sen mesela nerede yapmayı düşünüyosun, bir cafe gbi mi? Benim de bayağı arkadaşım benim için hamile mi diye konuşuyolarmış çünkü 2,5 aydır tek bir foto koymadım sosyal medyaya, şüphelenmişler ben de 4. Aya girerken güzel bir foto çektirip artık ilan edim diyodum ama seninki gibi birşey mi yapsam. Gerçi ben cinsiyetlerini öğrenmeden dayanamam; önceden öğrenirsem de yapacağım organizasyon kutlaması komik mi olur

Bulantıyla bebeğin sağlıklı olmasının bi ilgisi yok. Ben hamileliğim boyunca hiç bulantı nedir bilmedim. Umarım sizinde kolay geçer. Kasık, karın ağrıları ise normal. Bebek büyüdükçe kendine yer açacak rahim genişliyor normaldir ağrılar. Sağlıkla gelsin meleğin♡

Selamm :) 2018 temmuz annelerine geldiğmde doğum yapacağım günü görmek hayal gibiydi 2kayıptan sonra. 2017 benim için zor geçti. 3gebelik yaşadım 3.yü kucağıma 20temmuzda aldım çok şükür. Şimdi 2019 annelerini görüyorum, çok şekersiniz:) aynı yollardan geçmek ne güzel. Hepiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde gebeliğinizi yaşar , bebeğinize de aynı şekilde kavuşursunuz inşallah. Sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden. Hamile olmayanlarda mucizesine kavuşsun bi an evvel. Allah kolaylık versin kızlar :)

1. Yılın sonunda vermeye başladım ben o kadar hızlı işte :))

bende nisan annesi olacaktım keseyi bile görmeden düşük yaptım. şimdi yine hamileyim keseyi gördüm inşallah sağlıklıca devam eder. olumsuz düşünme hayırlı olsun.

Slm canım almanyanın neresinden katılıyorsun, bu duruma bende çok imreniyorum.bizim burda o şansımız yok.mecbur termini beklemeliyiz

bende nisan annesi olacaktım keseyi bile görmeden düşük yaptım. şimdi yine hamileyim keseyi gördüm inşallah sağlıklıca devam eder. olumsuz düşünme hayırlı olsun.
Geçmiş olsun canm inşş kötü düşünmeme çalışıyorum ama korkuda var kalp atışı duymadan rahatlayamayacağım sanırım diğer bebeğim kalp atımı oluşmamıştı

Geçmiş olsun canm inşş kötü düşünmeme çalışıyorum ama korkuda var kalp atışı duymadan rahatlayamayacağım sanırım diğer bebeğim kalp atımı oluşmamıştı
Ben de kese bile olusmamıstı dün keseyi ve içinde minik bebişi gördük insallah kalp atısını da duyarız ikimizde canım

Yok canim o dönem mide bulantısı yasayan hic duymadım. Aksine iştah açılıyor. Emzirmek çok kalori yaktırıyor ama ben 1 yılın sonunda hafif bir diyetle eski kiloma dönmüştüm. Birde oğlum çok hareketli almaya firsatim olmuyor. Korkmayın kilolar veriliyor bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…