2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok yazıyı kaçırmışım patates yiyince ne oluyor:)

haşlama patetesleri güzelce yıka onları ıkıye böl at fırına daha lezzetli oluyor az tuz baharat of offf

Limon yiyenlerin ve canı çekenlerin çoğunun kızı oluyor ablamda oyleydi acayip yedi kızı olacağını öğrendi gecen :) hayırlısı bakalim

Hayırlısı olsun eşim de ben de kız çok istiyorduk sonra ben hamile kaldığımda çin takviminden baktım erkek yazıyordu, sanırım ordan etkilendim bilmiyorum ama benim de içime erkek doğuyo kendimi erkek çocuğa hazırlamaya bile başladım valla :) Allah sağlık sıhhat nasip etsin de gerisi önemsiz.

Çin takvimlerine inanmıyorum tabi belli olmuyor bu isler birde makarna tarzi seyler cani cekenlerin kizi oluyor die biliyorum garanti degil tabi bunlae yuzdelik daha fazla cikiyor sadece

Kan sulandırıcı kullanıyorsanız ve tansiyonunuz düşükse çok yemeseniz iyi olur sanki , yine de en iyisi doktorunuza sormak
Kan sulandırıcı kullanmıyorum kan değerlerim de en son baktırdığımda normal çıkmıştı, hemşire arkadaşım yemememi söylemişti daha önce düşük yaşadığım için Allah korusun yine sebep olabilir diye önlem amaçlı sanırım.

yanı bılmıyorum ben kan sulandırıcı kullanıyorum zaten :) az yıyebılırsın ama cok yeme sakın

benımde boy kısa

Bi taneden bi şey olmaz herhalde :) Mide bulantıma tek iyi gelen şey limon bi de sanırım yasak gibi olunca daha çok istiyor canım.

Çin takvimlerine inanmıyorum tabi belli olmuyor bu isler birde makarna tarzi seyler cani cekenlerin kizi oluyor die biliyorum garanti degil tabi bunlae yuzdelik daha fazla cikiyor sadece

Yani inanmak değil de ister istemez etkiliyor insanı, yoksa doktorun ultrasondan bakıp kız dediği erkek, erkek dediği kız bile doğabiliyorken takvim falan işin eğlencesi sadece. Makarna da istiyo canım, ay hadi hayırlısı inşallah 12. haftada belli olur cinsiyeti :)

Ahaha keşke daha önce deseymisim:)) 1 haftadır falan patates sayesinde çok şükür hem doyuyorum hem kusmuyorum :)) hemde biktirmiyor yağlı bişey olmadığı için :) akşam hepimizin evinde patates var yemekte o zaman :)))

Doğrudur ama cin takvimi tutmadı bende aksama bulantim baslardı, tatlı hic asermezdim hep üşürdüm ilk bebegim erkek oldu

Bende aynı durumdayım ilk 6+3 de gittim 11 aralıkta gel dedi hiç bisey demedi sonra dayanamadım 6+6 da tekrar gittim yine gözükmedi 1 hafta sonra gel dedi pazartesi gideceğim inşallah çok üzgünüm bende hep kötü şeyler geliyor aklıma hakkımızda hayirlisini versin rabbim

Merhaba arkadaşlar bende kısmetse temmuz annesi olucam. 8 sene önce de temmuz annesiydim:) şuan için 5 haftalık görünüyor kesem göründü 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim kısmetse

Benim bi arkadaşımın 9 haftada duyulmuş. Dua edin kızlar inşallah iyi haberler alırız.

Ben 12 kg aldim. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg su gitmişti. Ama emzirirken ye ye 5 kg şunu geri aldim. Sonra tekrar frenledim kendimi önemli olan emzirirken çok yememek ama insan dayanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…