Çok yazıyı kaçırmışım patates yiyince ne oluyor:)Kızlar anlasilan hepimiz patates yicez bu aksam super :))
Benim de aklıma soktunuz eve gider gitmez haşlarım insallah. Zaten normalde de çok severim .
Ben de daha gitmedim. Ilkinde her hafta doktordaydım. Şimdi yedinci hafta dolsun öyle gidicem insallah. Kızımda bayağı strest olmuştum yok kese görülmedi, yok bebek görülmedi vs.
Kızlar anlasilan hepimiz patates yicez bu aksam super :))
Benim de aklıma soktunuz eve gider gitmez haşlarım insallah. Zaten normalde de çok severim .
Ben de daha gitmedim. Ilkinde her hafta doktordaydım. Şimdi yedinci hafta dolsun öyle gidicem insallah. Kızımda bayağı strest olmuştum yok kese görülmedi, yok bebek görülmedi vs.
Limon yiyenlerin ve canı çekenlerin çoğunun kızı oluyor ablamda oyleydi acayip yedi kızı olacağını öğrendi gecen :) hayırlısı bakalim
Çok yazıyı kaçırmışım patates yiyince ne oluyor:)
Hayırlısı olsun eşim de ben de kız çok istiyorduk sonra ben hamile kaldığımda çin takviminden baktım erkek yazıyordu, sanırım ordan etkilendim bilmiyorum ama benim de içime erkek doğuyo kendimi erkek çocuğa hazırlamaya bile başladım valla :) Allah sağlık sıhhat nasip etsin de gerisi önemsiz.
Kan sulandırıcı kullanmıyorum kan değerlerim de en son baktırdığımda normal çıkmıştı, hemşire arkadaşım yemememi söylemişti daha önce düşük yaşadığım için Allah korusun yine sebep olabilir diye önlem amaçlı sanırım.Kan sulandırıcı kullanıyorsanız ve tansiyonunuz düşükse çok yemeseniz iyi olur sanki , yine de en iyisi doktorunuza sormak
yanı bılmıyorum ben kan sulandırıcı kullanıyorum zaten :) az yıyebılırsın ama cok yeme sakın
benımde boy kısa
Çin takvimlerine inanmıyorum tabi belli olmuyor bu isler birde makarna tarzi seyler cani cekenlerin kizi oluyor die biliyorum garanti degil tabi bunlae yuzdelik daha fazla cikiyor sadece
Dogrudurbenimde öyle iki farklı hastaneye gittim birinde görüntü muhteşem kağıt kalitesi vs diğerinde daha az netlik vardı hastaneden hastaneye çok değişiyo
Doğrudur ama cin takvimi tutmadı bende aksama bulantim baslardı, tatlı hic asermezdim hep üşürdüm ilk bebegim erkek oldubugün niyeyse cinsiyet içi araştırmalara başladım:) aslında pek merakım yok sağlıklı olsun da diyenlerdenim ama bugün bi merak oluştu. sabah bulantıları olanların kızı olurmuş. akşam bulantım var ayakları üşüyenin erkek yananın kız olurmuş. benim üşüyor. canı tatlı isteyenin kızı olurmuş. tatlı hiç hayal edemiyorum :)çin takvimine baktım orada da erkek dedi. bakalım hayırlısı da ne çıkacak bilmiyorum da işaretler erkek diyor. bakalım ne çıkacak:)
Haha burda birkaç arkadaş hariç hepiniİzin midesi bulanıyor ,bebek için çekmeye değer değil mi :)Çoğumuzun midesi bulanıyor. Bir arkadaşımız patates haşlanıp tuzla yenilmesini önerdi. Sonra grupça herkes patates aşerdi
Bende aynı durumdayım ilk 6+3 de gittim 11 aralıkta gel dedi hiç bisey demedi sonra dayanamadım 6+6 da tekrar gittim yine gözükmedi 1 hafta sonra gel dedi pazartesi gideceğim inşallah çok üzgünüm bende hep kötü şeyler geliyor aklıma hakkımızda hayirlisini versin rabbim6 haftalık kalp atışı yok dedi bugün aradan 8 gün geçti yine görmezse gebeliğe son verecem dedi anlamadığım sana nasıl 15 gün süre verdi dr ve beni 8 gün önce hayata küstürdü ölü bebek olabilir diye bugün de korkudan dr gidemiyorum çünkü dayanamadım başka bi de salı günü gittim oda göremedi çok üzgünüm çok kanamam yok ağrım yok ama kalbi de atmıyor bebek hâlâ karnimda dua ediyorum sen can ver ALLAHIM diye
aynı bennn bende çin takvimi de erkek diyo:) hayırlısı olsun bakalım.Doğrudur ama cin takvimi tutmadı bende aksama bulantim baslardı, tatlı hic asermezdim hep üşürdüm ilk bebegim erkek oldu
Benim bi arkadaşımın 9 haftada duyulmuş. Dua edin kızlar inşallah iyi haberler alırız.Bende aynı durumdayım ilk 6+3 de gittim 11 aralıkta gel dedi hiç bisey demedi sonra dayanamadım 6+6 da tekrar gittim yine gözükmedi 1 hafta sonra gel dedi pazartesi gideceğim inşallah çok üzgünüm bende hep kötü şeyler geliyor aklıma hakkımızda hayirlisini versin rabbim
Merakla bekliyoruz canımhazır setleri satılıyo zaten nasip olursa sipariş edip gelince foto atarım
Ben 12 kg aldim. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg su gitmişti. Ama emzirirken ye ye 5 kg şunu geri aldim. Sonra tekrar frenledim kendimi önemli olan emzirirken çok yememek ama insan dayanamıyor.Doğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum
Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?