2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum katı seyler yemeye basladin demi ? Hastane de getiriyorlardir. Ben aynı gün yapmıştım büyük tuvaletimi. Ne getirdilerse yediydim çok açtım belki ondandır
Bende çok açtım ya gece bile yememiştim
Başladım ktılara ama dikkat ediyorum çay bisküvi çorba falan yedim ızgara falan hafif şeyler inşallah çıkabilirim dikiş acım var onndan da zorlanıyorum sanırım kuzu

Bende lvman yedim canım suni sancı evresinde zaten boştu çok yapmamıştım şimdide sanki bağırsaklarım dolu yapamıyorum hissi var

Çok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yoktur Büyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
Normaldir canım o. Gaz çıkarsan rahatlarsın.ben 2 gün boyunca hastanenin verdiği yemeği yedim gazimi çok kolay çıkardım,tuvalete de rahat çıktım. Katı şeyler yeme,çorbaya ağırlık ver,muhakkak yuru,agrim cok olmasina rağmen yürüdüm valla

Gazı bugün çıkardım taburcu olduk çok şükür kuzum inaşlalh bende kısa sürede kurtulurum

Tabi kuzum çok normal sabret geçiyor bak bizimki geçti gitti hatirlamiyoruz bile. Evine çıkınca biraz daha rahat edersin süt ve uyku yönüyle. Hastanede saat başı gelip tansiyon ateş ıvır zıvır derken uyku olmuyor. Eve geçince bebeğe bakarlar sen uyursun onunla sütün de gelir.

benim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu
İlk defa mi küstü, benimki günde 3-4 kez kusuyor. Bazen peynir kesiği gibi bazen su süt karışımı çıkartıyor. Doktor olur normal dedi

Evdeyim kuzum da pek yatamıyorum Nisa kız işkencelerine devam ediyor 48 saatte 2 saat uyku uyudum anamda anam diye ağlayan Bi bebem var

Çok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yoktur Büyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
Tam mevsımı kayısı ye kurusunu yaşını suyunu bol su iç o büyük tuvaletten degil gazdan aslında gaz bir pırtla son bulmuyor ne yazık ki ilk pırt hastaneden çıkmaya yarıyor da sonrakiler senin için baya rahatlarsın .

Ya kızlar her beslenmeden sonra mışıl mışıl uyuyan bebek,yatağa koyduktan 5 dakika sonra miz mizlaniyor uyanıyor,kasılıyor kızarıyor hep emmek istiyor agzi hep meme arıyor
Canım benimkide aynı ne kol kaldı ne sırt ne bilek. Yatağa koyduğum anda ıkınmaya başlıyor, bugünde kv gelmiş ağlasın dokunma alışssım yatağa diyor. Kadın hala prematüre olup anne temasına ihtiyacı olduğunu anlamıyor şuan hala karnımda olabilirdi 1. Ayımız dolacak nerdeyse..

Evet rezene inanılmaz faydalı ben içmeyi unutmadigim gün bebeğim o kadar güzel uyuyor ki. Bazen unutuyorum işte onun gazi olunca aklıma geliyor kalkıp icmek
İnternette rastladım bu gaz damlaları bitki içeriyormuş ve doktor 1 yaşına kadar bitki içeren hiçbirşey 4 yaşına kadar rezeneyi beyin gelişimi için önermiyorum dedi. Anne içincede kötü etkisi varmı acaba?

benim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu
Canım gazla birlikte kusuyor benimkide, hastaneden pompa verdiler kusunca burnundaki sütleri çekiyorum hatta birgün morardı çpk korktum nefes almayınca.

İlk defa mi küstü, benimki günde 3-4 kez kusuyor. Bazen peynir kesiği gibi bazen su süt karışımı çıkartıyor. Doktor olur normal dedi
Normal canım gazı iyice çıkarmak lazım birde hemen yatırmamak reflü yatağı iyi geldi bize. Doktor az az sık sık emzir dedi

Canım kuşburnu marmelati bulabilirsen bi su bardağının dibine koy üstüne de su koy meyve suyu gibi yapıp iç gece yatmadan... Hem gazimi rahat çıkardım ben hem de tuvalete rahat çıktım... Gaz olayı bir süre devam ediyor... Bak 17 günlük olduk hala boyuna gaz çıkarıyorum ben... Çok geçmiş olsun biran önce toparlanalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…