• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ilk gebeligim bu konuyu araştırınca bir çok kötü sonuçla karşılaşani gördüm o yüzden danışmak istedim ister istemez bir korku ve endişe var inşallah hayirli sonuçlarla karsilasirim
O kadar çok araştırıp kafanı bulandırma derim bu konuda senin yapabileceğin birşey yok anladığım kadarıyla. Doktor çok riskli bir durum olsa bebeği apar topar alırdı. Çünkü sezeryan olabilecek dönemdesin sonuçta. Son zamanalarını mutlu geçirmeye bak bebişler herşeyi hissediyor. Kendini strese sokup minnoşunu kasma akışından bırak😘

Devlet mi özel mi derken devletteki doktorum acil bi nedenden dolayı 6 ay izne ayrılmış.Bu bir işaret dedim ve ilk oğlumu doğum yaptığım özel hastaneye geldim.Arkadaşimin tavsiyesi ile bi doktor seçtim bekliyorum biraz sonra giricem.Insallah hayırlısı böyledir.

@Meylen canımm öncelikle sağlıklı keyifli kolay bi Doğum nasip etsin Rabbim :)
Suyunun gelmemesi önemli değil önemli olan açılmanın olması.. bazılarının suyu geliyor açılma olmuyor o zaman normal Doğum için sıkıntılı süreç başlıyor.. senin açılman yeterli olsa doktorun bi hareketine bakar keseyi patlatmak :)
İnşallah tam açıklığa yakın hastaneye gitmiş olursun ve çok kolaylıkla Doğumun gerçekleşir :)
Bu maçta benim gibi 2. Sezaryen olacak annelere de başarılar diliyorum :D

Canım o göğüs koruyucuyu hala kullanıyor musun?Bi arkadaşım da kullandı.Gogsu iyileşince bebek onsuz almadı memeyi.6 ay kullanmak zorunda kaldı.Guc bela cikarabildi
Canım onu emzirirken çıkardım hep hiç onunla emzirmedim. O sebeple hiç öyle bir alışkanlık kazanmadı minnoşalar
Aynen bende öyle yapmaya calısıyorum gece mama verıyorum memeye alısmaya calısıyoruz daha .Allah kolaylık versın biz annelere :)
Alışır canım sen hiç üzülme su akıp yolunu bulur 🤗
Of canım o alıştırma safası bende de olacak. Benim kızım da 2015 dopumlu, bakalım ne yapacak. İkizler benziyor mu birbirine?

İnşallah canım. Sen nasılsın sağlığınız nasıl. Kuçuzularla hayat naaıl gidiyor.

Evet yaptı 3 ü de sağlıklı maşallah.
Çok şükür canım iyiyiz çiş kaka meme üçgeni 😅 bu şekilde hayat
Kızlar karnımın en alt kısmında ödem var bildiğiniz portakal büyükküğünde. Yaşayan oldu mu benden başka
Ben varım canım. Parmağımla bastırınca içeri göçüyordu resmen. Ebe doğumdan sonra 15 güne iner demişti yeni yeni gidiyor. Ben bebeğin kafası sanmıştım ama değilmiş ödemmiş
güle güle sağlıkla büyüsünler kuzular canım benim kızda da hafif sarılık var hemşire normal görüyor inş geçecek

Ayy aynı yaştalarmış canım senin abla inş bizimki kadar zorlamaz 😊 ikizlerin biri kumral biri sarışın yüz hatları da asla benzemiyor sadece göz renkleri mavi ikisininde başka benzerlikleri yok🥰

Son günlerde karnımın alt kısmı bebek kafası büyüklüğünde şişmişti içi su dolu balon gibi ve yumuşaktı canım, karnım aşağıya inmemişti ama alt kısımdaki o yumuşak şişlik Doğumun yaklaştığını farkettirmişti bana
İnşallah canım. Dün bakıldı bizimkiler baya düşmüş.
Artık 40 çıkınca görüşelim dr kalça usg vs için
Sabahtan beri okumadığım forum yazı vs kalmadı.
#normal Doğumu çok istedim ama doktorun çatın biraz dar gibi demesiyle kafam karıştı. Bu darlık Doğum esnasında ne kadar engel oluyor.
#perşembe gel suni sancı ve alttan açılma İçin ilaç başlayalım deneyelim dedi bu süreç sonundaki duruma göre hareket ederiz dedi.
#kafamdaki en büyük soru ise 41 i bekleyince gerçekten bebek sıkıntıya girer mi?
#çevremde herkesin normal Doğum diye konuşmaları yüzünden sanki sezaryenle çok yanlış bişey yapacakmışım keyfi hareket ediyormuşum gibi geliyor.
#bir de sanki Doğuma hazır değilim gibi geliyor sanki kendi başlasa karşı koyamayacağını İçin daha rahat psikoloji ile hareket edicem
Çok uzun oldu ama işte iç dökme saati :bicak::bicak:
Canım bende ben ağrı ne kasılma yoktu gittim açıklığım vardı drum başlattı doğumu. Zorlanmadım sezeryana da dönmedi iki oğlumu da sağlıkla kucakladım çok şükür. Bence druna güven birde çok araştırıp okuma insan daha çok karışıyor
Hiç hemde
KıZımı bıraktım hastanedeyım
Sağol canım
Geçmiş olsun canım ya bu dönem zor geçti senin icin

Seval'im ben 5 hafta yoğun kasılmalar yaşadıktan sonra suyum anca geldi . Sende daha kasılma da olmadı bildiğim kadarıyla. Çok sağlam yerleşmiş kuzun demek ki. Bana kalırsa senin doğumu doktoe başlatır sanciyla.
Senoşum doktor bile dedi ki bugün yarın suyun gelir hazır ol ama gelmedi 😁 yarın gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun herşeyden önce banada öyle geliyor yicez suniyi 🤦🏼‍♀️

@Meylen canımm öncelikle sağlıklı keyifli kolay bi Doğum nasip etsin Rabbim :)
Suyunun gelmemesi önemli değil önemli olan açılmanın olması.. bazılarının suyu geliyor açılma olmuyor o zaman normal Doğum için sıkıntılı süreç başlıyor.. senin açılman yeterli olsa doktorun bi hareketine bakar keseyi patlatmak :)
İnşallah tam açıklığa yakın hastaneye gitmiş olursun ve çok kolaylıkla Doğumun gerçekleşir :)
Bu maçta benim gibi 2. Sezaryen olacak annelere de başarılar diliyorum :D
Çok teşekkür ederim canım 😍
İşte açılma için Kasılma sancı lazım oda yok bende 🤷🏼‍♀️ benide kestirecek bu kız kabul ettim ben artıkın 😁
Hakkımızda Rabbim güzel yazılar yazsın tek isteğim kızıma kavuşmak gerisi hiç sorun değil inan ki insan günü dolmaya yakın daha çok korkuyormuş 🙄

Kızlar az önce tartiya cıktım inanamadim
Tam 11 kilo vermişim 😍
Doğum yapalı 10 gun oldu
Dahada veririm gibime geliyor

Minnoşlada alıştık birbirimize
Kurulmuş saat gibi yavrucak 1buçuk saatle bir uyanıp
Emip tekrar uyuyor

Yarın kontrolumuz var bakalım doktor amcası kilosunu begenicek mi 😊
Bende bende 11 kilo verdim :)))

Ya yok valla ben doğurmadan katil olucam az kaldı 🙄 karnın nerde aşkım diye uyandırıldım bu sabah kocaman göbeğimi görmeyip korkan sersem Bi kocam var :KK53:
Günaydınlıııııkk ❤️
Kız ben dedimmm sın haftalara kalıcan diye çok aktiftin çünkü hamileliğinde çok aktif hareketli olan dikkat ettim son haftalara kalıyor

Bir günaydın da benden gelsin, yarı uyur yarı uyanık uyudu mu uyumadı mı anlamayanlar kulübü üyesi 🤪😄

Saye- Saye- bizim de kalça filmi randevusu var canım ay sonuna, 1 aylık pediatr kontrol randevusu da alındı bekliyoruz bakalım 😊

S Saryamarya güzel haberler al minnoşlardan canım tut tutabildiğince karnında daha hızlı büyüyorlar 😊

Çok teşekkür ederim canım 😍
İşte açılma için Kasılma sancı lazım oda yok bende 🤷🏼‍♀️ benide kestirecek bu kız kabul ettim ben artıkın 😁
Hakkımızda Rabbim güzel yazılar yazsın tek isteğim kızıma kavuşmak gerisi hiç sorun değil inan ki insan günü dolmaya yakın daha çok korkuyormuş 🙄
Doğum şekli bebeklere kavuşmak için bi araç.. önemli olan sağlıkla kavuşmak :)
ZAten Doğum anıları askerlik anısı gibi anlat anlat bitmez :) bi şekilde gelip geçiyor :) Rabbim hepimizi sağ Salim kurtarsın..

Doğum şekli bebeklere kavuşmak için bi araç.. önemli olan sağlıkla kavuşmak :)
ZAten Doğum anıları askerlik anısı gibi anlat anlat bitmez :) bi şekilde gelip geçiyor :) Rabbim hepimizi sağ Salim kurtarsın..
Bi arkadas var onunla ne zaman bir araya gelsek dogum hikayemizi konusup duruyoruz😂😂 cidden erkeklerin askerlik anisi gibi

Back
X