- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
Bende o marka aldım daha gelmedi yarın gelir büyük ihtimalSilvernurse aldım. Şimdiden tak canım kapaklari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o marka aldım daha gelmedi yarın gelir büyük ihtimalSilvernurse aldım. Şimdiden tak canım kapaklari
2yıl sürüyormus hissizlik.18.günüm hala hissizimSezeryan olan kızlar karnınız dakika his kaybı kaç güne geçti ekliyorum sanki hiç bişey hissetmiyorum
kimseyi şaapmıyorum vallaÇok iyi yapmışsın valla zaten bana göre doğuranları lohusa depresyonuna sokanlar kadınlar.. sütün yok sütün geldi mi dışarı çıkma bebeği çıkarma aman kapını kapatma çok daaa şaaapmamak lazım yaa![]()
Bende acaba devlette mi Doğum yapsam diyorum hala 2600 tl özel hadi parsı önemli değil de özel ilgi gösterecek mi belli değilKızlarrrrrr ben hala karar veremedim.Doğumu nerede yapacağıma.Devletteki Dr um yarın gün verecek.Doktoruma güveniyorum.Ama doğum sonrası ilgi alaka nasıl olacak kestiremiyorum.Çok süper falan diyor çevremdekiler ama benim süper anlayışımla onlarınki farklı sanki.İlk oğlumdaki özel hastaneden memnundum.2 bin lira doğum.Yarına karar vermem lazım.Yardim edin banaaaa![]()
Önemli olan doktor kesinlikle canım hastanede öyle böyle Bi gün kalıcaksın özelde olsa devlette olsa evet ilgi alaka bakımından tabiki tartışmaya kapalı için nasıl rahat edecekse öyle yap içine sinsinKızlarrrrrr ben hala karar veremedim.Doğumu nerede yapacağıma.Devletteki Dr um yarın gün verecek.Doktoruma güveniyorum.Ama doğum sonrası ilgi alaka nasıl olacak kestiremiyorum.Çok süper falan diyor çevremdekiler ama benim süper anlayışımla onlarınki farklı sanki.İlk oğlumdaki özel hastaneden memnundum.2 bin lira doğum.Yarına karar vermem lazım.Yardim edin banaaaa![]()
Canım kurtulamadın yaYine ateş,baş ağrısı
Kandaki enfeksiyon geçmeden düşmeyecek
Hiç dinlrnemiyorumEvet benim doktorum da en çok 2 kardeş kadar benzerler dedi, bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak![]()
Bebişlerle uğraşıyor ilk günler sancılı biliyorsun. Ay canım hiç sorma vücut ne yapacağını şaşırdı. Yarın 36+0 ım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum.
Evet. Oğluşlar doğdu
Çok geçmiş olsun bir türlü atlatamadın ya, doğru düzgün dinlenemiyorsun da. Allah şifa versin
Hiç hemdeCanım kurtulamadın yageçmiş olsun
![]()
Gözüaydin olsun :) ne güzel çoğumuz doğurduk. Darısı sana hayırlı zamandaEvet benim doktorum da en çok 2 kardeş kadar benzerler dedi, bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak![]()
Bebişlerle uğraşıyor ilk günler sancılı biliyorsun. Ay canım hiç sorma vücut ne yapacağını şaşırdı. Yarın 36+0 ım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum.
Evet. Oğluşlar doğdu
Çok geçmiş olsun bir türlü atlatamadın ya, doğru düzgün dinlenemiyorsun da. Allah şifa versin
Kişiden kişiye değişir ama önemli olan düzenli gelmesi. 5 dk da bir gelirse, ilk doğumda 1 saat sonra hastaneye gidin diyorlar. Hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruzkızlar kasılmalarım var gibi, ilk başta kaç dk aralıkla geliyor?
O kanunu yaşıyorum zaten hayatım haftalardırHerkeslere mışıl uykular..
Bu gece uykuyu 1’e çektim, sabah kahve servisi geç olur bilginize ☺
Sarılırım minnoş oğluma dolana dolana uyurum ben
Doğurmaya kalkan cengaverlere güç dilerim, biz doğurmayı düşünmeyenlere de keyifli geceler huzurlu uykular ☺
Ps: @Meylen Beklersen gelmez, Murphy kanunu malum.. Nişanı gelip haftalarca bekleyen var canım. Düşünme sen, kendi istediği vakitte sağlıkla aşkla gelsin minik kuzu..
Seval'im ben 5 hafta yoğun kasılmalar yaşadıktan sonra suyum anca geldi . Sende daha kasılma da olmadı bildiğim kadarıyla. Çok sağlam yerleşmiş kuzun demek ki. Bana kalırsa senin doğumu doktoe başlatır sanciyla.Sancı yok su yok kasılma yok uyku yok bu kızın gelesi yok ayaklar hobbitgillerden vajina acısı fiyuvv
doğuramıyom ben gençler![]()
Gaz sıkışması gibi aynı çok benziyor yani. Ayaklarına sıcak su koy gaz cikarmazsan sancidir.Karın ağrısı ile uyandım.Gaz sıkışması yaşıyorum sanki.Sanci nasıl birşey bilmiyorum ki![]()