2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Neden illa önden belirlemek istiyor ki bu doktorlar? Çatın dar gibi demiş, yani bu bir tahmin. Normal denesen de olmazsa sezaryen olsan olmaz mi, böyle yapan doktorlar da vardır elbet? Yani önden neden karar veriliyor ki. Doğum başlasın ona göre hareket edilemez mi? Kafanın karışmasını anlıyorum. Bu çatı muayenesini hiç yapmayan doktorlar da var zaten.

Canım benimde olmazsa suni verecek sanırım son şanslarımız olsun denemeye değer öyle düşünme ama bi kaç gün daha bekleyebilir bence bana perşembe gel dedi bakalım nolucak merakla bekliyorum
Şimdi mesaj attım haftam dolana kadar sancımı beklesem olur mu diye inşallah dönüş yapar çünkü yarın 7 de gidersem yatış yapılır ve herşey için geç olur artık

Hahhaa kocalıklar yaaa
Sanki bu süreç çok kolay bide adamlarla uğraş dur Allahım erkek kafası nasip et Yarabbi

Şöyle söyliyeyim 39 artı 5 de doğurmuştum 2 gün sonra kilosundan dolayı seseryan yaparım bebek gelmezse demişti doktorum. 39 artı 3 de nst ye girmiştim ve sıfır sancım çıkmıştı ertesi gün nişanım geldi sabah akşam sancı başladı bi sonraki güne de doğum yaptım 2 saatte filan doğurmuştum. Ama benim çatım müsaitti o önemli. 3800 doğurmak kesinlikle zor değil bence çatı müsaitse tabi. Benim sadece 2 dikiş atmıştı doktorum o da içerden. Allah hepimize böyle Doğum nasip etsin

Şimdi mesaj attım haftam dolana kadar sancımı beklesem olur mu diye inşallah dönüş yapar çünkü yarın 7 de gidersem yatış yapılır ve herşey için geç olur artık
Canım nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun gerçekten odaklanma düşünme boşver akışına bırak vallahi üzerimden yük kalktı Bi rahatlık var ki sorma süreci bilmiyorum nolcak bilmiyorum nasıl olcak bilmiyorum saldım gitti

Kızlarrrrrr ben hala karar veremedim.Doğumu nerede yapacağıma.Devletteki Dr um yarın gün verecek.Doktoruma güveniyorum.Ama doğum sonrası ilgi alaka nasıl olacak kestiremiyorum.Çok süper falan diyor çevremdekiler ama benim süper anlayışımla onlarınki farklı sanki.İlk oğlumdaki özel hastaneden memnundum.2 bin lira doğum.Yarına karar vermem lazım.Yardim edin banaaaa

Konuştum dr la Dua edin yarın gidip yatış yapacağım inşallah çok yıpranmayacağım güzel hatırlayacağım bir gün olur

Evet benim doktorum da en çok 2 kardeş kadar benzerler dedi, bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak
Bebişlerle uğraşıyor ilk günler sancılı biliyorsun. Ay canım hiç sorma vücut ne yapacağını şaşırdı. Yarın 36+0 ım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum.
Evet. Oğluşlar doğdu
Yine ateş,baş ağrısı
Kandaki enfeksiyon geçmeden düşmeyecek
Çok geçmiş olsun bir türlü atlatamadın ya, doğru düzgün dinlenemiyorsun da. Allah şifa versin

Çok iyi yapmışsın valla zaten bana göre doğuranları lohusa depresyonuna sokanlar kadınlar.. sütün yok sütün geldi mi dışarı çıkma bebeği çıkarma aman kapını kapatma çok daaa şaaapmamak lazım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…