• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bende de vardı. Eşofman pantolon ne giyersem giyeyim beli aşırı acıtıyordu. Hassasiyet vardı. Organlar henüz yerlerine yerleşmedigi oraların içi boş olduğu için acidigini düşünmüştüm ben. Sonra bir gün alt göbeğin dolduğunu hissettim ve o acıma da geçti
Kaçıncı gün oldu sizin doğum yapalı

Bizim memelil derdimiz yoktu ama sabaha kadar ikindi durdu yarim saat sansliysam bi satte bir kalktim 2 zaati bulunca da emzirdim falan sabahi. Nasil ettim bir ben bir allah biliyor aşırı uykuluydum iyi bayilmamisim emzirirken sndbjsjd hala geberiyorum şimdi beline kadar yapti zaten nwbdjsndjnd rahatladi bi de sıpa esniyor dedim sen uyutmadin beni ne uykusuuuuuuuu

zumrutyaz zumrutyaz msji okudum da alinti yapamadim sen mama ver yine süt gelmediyse sıkıntı yok ama ara ara bebeği memene al uyari veriyor bebek süt gelmesine yardimi dokunur. Ten tene femas edin Bi de duşa giremiyorsan da göğüslerine sicak suyla masaj yap biraz veya sicak havlu falan koy o da işe yariyor diye biliyorum

Yemin ederim akşam olmasını istemiyorum artık, kabus gibi çöküyor üzerime.. saat akşam 17.00 gibi başlıyor, gece 22-23.00 gibi keyfi ne zaman isterse o zaman uyuyor.. sütüm yetmiyor, aç kalıyor, bakamıyorum yetemiyorum diye onunla birlikte ağlıyorum 😭

Aynı durumu ben de yaşıyorum, resmen hiç uyumuyor, kucağımda kestiriyor yatağına bıraktığım anda gözler fal taşı 🥹🥹🥹

Tabi ki oluyor, kv beni şikayet etmiş çocuğu bana vermedi diye 😂😂😂

Kıskana kıskana gidecek böyle 🤣🤣

Hepimiz ortalama aynı günlerdeyiz ve tepkileri az çok aynı, demek ki yaşadıklarımız normal… bu benim en büyük avuntum..
Ya herkesin durumu ayni demekki bizimki gece basliyor sabaha kadar uyumuyor bagirsaklari gurul gurul doktor probiyotik verdi ama ise yaricak mi bilmiyorum yok cocuk ıkinmaktan kipkirmizi oluyo

Bizim memelil derdimiz yoktu ama sabaha kadar ikindi durdu yarim saat sansliysam bi satte bir kalktim 2 zaati bulunca da emzirdim falan sabahi. Nasil ettim bir ben bir allah biliyor aşırı uykuluydum iyi bayilmamisim emzirirken sndbjsjd hala geberiyorum şimdi beline kadar yapti zaten nwbdjsndjnd rahatladi bi de sıpa esniyor dedim sen uyutmadin beni ne uykusuuuuuuuu
Ay çok zor ya uykusuzluk ben de gidiyordum az daha uyursa şimdi vurcam direk bende kafayı yatağa gözünün içine bakıyorum 🤦🏻‍♀️

Kızlar akıl danışmak istiyorum sizlere de. Bebeğim dün küvezden çıktı dünden beri 2 saat aralıklarla aldığı kadar meme almazsa 60 cc süt hazırlayıp veriyorum sağdıklarımdan. Ama bu 60 cc nin 40ını falan alıyor. 7 günlük 2 kilo 530 gram. Normal mi bu sonra uyuyor. Bugün sabah huzursuzlandı hazırladım meme emmedi doğru düzgün 40 CC içip uyudu daha da almadı. Çok pimpirikleniyorum

Sanırım bu bebişlerin hepsi aynı .Ikın ıkın günün yarısı ıkınıp kakaya hazırlık yapmakla geçiyor .Beline kadar yapmış resmen.Uykudan geberiyorum ama oğluşuma pankek yaptım 🥹

Sanırım bu bebişlerin hepsi aynı .Ikın ıkın günün yarısı ıkınıp kakaya hazırlık yapmakla geçiyor .Beline kadar yapmış resmen.Uykudan geberiyorum ama oğluşuma pankek yaptım 🥹
Kızlar akıl danışmak istiyorum sizlere de. Bebeğim dün küvezden çıktı dünden beri 2 saat aralıklarla aldığı kadar meme almazsa 60 cc süt hazırlayıp veriyorum sağdıklarımdan. Ama bu 60 cc nin 40ını falan alıyor. 7 günlük 2 kilo 530 gram. Normal mi bu sonra uyuyor. Bugün sabah huzursuzlandı hazırladım meme emmedi doğru düzgün 40 CC içip uyudu daha da almadı. Çok pimpirikleniyorum
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt inşallah 🙏🏻
Bence normal,her bebek farklıdır ama bebişin daha çok küçük .Doyuyordur o kadarla .Hemşirelere sormuştum ben de yenidoganda yatarken kızım o yüzden normal geliyor bana

Kızlar sarılığı nasıl atlattınız? Değer düştüğünü evde anlayabilir miyim ya, haftaya cuma kontrolü var. Doktor daha yükselmez demişti ama hala uyandıramıyorum beslenme saati 2 saati geçiyor bu durumda. Emzirme üzerine mama veriyorum hızlı toparlasın diye. Uyandırma ve emzirme 1.30 2 saati buluyor resmen, genelde de 10 dk emiyor

Doktor bana suan anca 45 içer demişti, bizde de sarılık var. Emzirme üzerine mama veriyorum aldığı kadar. Ama benim 2 saati geçiyor uyanmadığı için. Doktor olabilir doyduğu içindir demişti. En geç 3 saate beslemeye çalışıyorum hem uyanmıyor hem memeyi zor tutuyor

Gözünüz aydın canım daha küçük olduğu için normal doyuyordur sen merak etme 2 saatte bir veriyorsan günde 5-6 çişli bez alıyorsan tamamdır besleniyordur bunları takip et sağlıcakla büyüsün kuzucuk 🙏🏻🌸

Doktor bana suan anca 45 içer demişti, bizde de sarılık var. Emzirme üzerine mama veriyorum aldığı kadar. Ama benim 2 saati geçiyor uyanmadığı için. Doktor olabilir doyduğu içindir demişti. En geç 3 saate beslemeye çalışıyorum hem uyanmıyor hem memeyi zor tutuyor
Aynen benimki de oyle uyandirmak zor oluyordu sarilikken sariligi 13 tu sonra 9 a dustu suan 7 kalkinca uykulu memeyi tutamiyor ben sut sagip once uykusu acilana kadar biberonla veriyorum sonra uzerine mama veriyorum en son yine meme veriyorum uyku icin ama benim bebegin surekli karni gurulduyor ve asla uyumuyor geceleri surekli ıkınıyor

Ya herkesin durumu ayni demekki bizimki gece basliyor sabaha kadar uyumuyor bagirsaklari gurul gurul doktor probiyotik verdi ama ise yaricak mi bilmiyorum yok cocuk ıkinmaktan kipkirmizi oluyo
Aynı bacım ayni, dün probiyotik verdim gece 1 sabah 2 beline kadar yaptı denk gelmediyse eğer işe yariyor galuba biraz 🫠🫠
Ay çok zor ya uykusuzluk ben de gidiyordum az daha uyursa şimdi vurcam direk bende kafayı yatağa gözünün içine bakıyorum 🤦🏻‍♀️
Uyudu mu 🥹
Bende dedim büş yok geceleri burda herhalde 6 saat yatırdı kendide yattı oh mis 🤣🤣 warcrew warcrew
Hayallerim Paris yaşantım somali nsndjdnxjdj
Canim benim bebe 1-2 dk meme emiyodu 60 cc hazirliyoduk yarısını içerse kâr diye ama mamada tok tutuyo baya o aç olsa içer hepsini zaten merak etme 🌸
Ayni merak etme djdjdjjddjd yarısında ikiniyor kalan yarıda faaliyette 😂😂

Aynı bacım ayni, dün probiyotik verdim gece 1 sabah 2 beline kadar yaptı denk gelmediyse eğer işe yariyor galuba biraz 🫠🫠

Uyudu mu 🥹

Hayallerim Paris yaşantım somali nsndjdnxjdj

Canim benim bebe 1-2 dk meme emiyodu 60 cc hazirliyoduk yarısını içerse kâr diye ama mamada tok tutuyo baya o aç olsa içer hepsini zaten merak etme 🌸

Ayni merak etme djdjdjjddjd yarısında ikiniyor kalan yarıda faaliyette 😂😂
Vallahi böyle böyle teselli ediyorum kendimi .Bütün bebişler aynıymış ,bir benimki değilmiş diye diye geçiyor zaman 🥹o değil sürekli ıkındıgı için yavrumun ten rengini tam çözemedik .Sürekli bak bak şimdi baya sarı ,yok ya buğday tenli olacak diye dedikodu yapıyoruz hakkında .Eşim bir ara şey dedi eminsin di mi hastanede doğurduğun bebekle bize verdikleri aynı bebek,işaret falan koyaydın diyor Ahahaa 🤣bunu ciddi sorduğunu düşünmek istemiyorum ama bilemedim 😆

Back
X