• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
ilaçla bastırılabilir basit bişey gibi lanse ediliyo bazen ama değil. özellikle kedi çok ciddi alerjen yayıyormuş araştırdım bu süreçte. evdenn kedi gitse bile hafif bi arınma minimum 6 ay duvarlar falan bile silinmeli diyorlar. sonuçta sağlıktan da önemli değil güvenilir bi sahiplendirme istiyorum ben ama evin diğer fertleri kabul etmiyor

eşim çocuktan da beter şaka gibi. tahammül seviyem zorlanıyo. ben anlatamadım. tüylerini tıraş ettiririz falan diyo ama mevzu sadece tüy değil diye anlatamadım.kediyede üzülüyorum bu şekilde evet hep kapalı kapılar benim odama, bebek odasına mutfağa giremiyor zaten.

çok seviliyo evet bağ kuruyosun ama zaten sokağa atalım demiyorum ki sahiplendirelim hatta yakınımızda birilerine görebileceğimiz şekşlde. bunu da kabul ettiremedim kızım ben onsuz yaşayamam diye tutturmuş durumda. kardeşin mi kedi mi diyolar kediyi tercih ediyo bu kadar bağımlılık fazla tehlikeli geliyo bana
Valla kızım anaokuluna gidiyor. Öğretmeni birgün aradı. Kızımın her tarafı yara sürekli yeni yaralar noluyor dedi. O zaman anladım durum ciddi gittikçe şiddeti artıyordu kıskanıyordu galiba kızımı bilmiyorum. Sahiplendirdim gitti yapacak bişey yok öncelik evladım. Gittiği yerde de gayet mutlu görmeyede gittim vicdanım rahat.

Dün gece neredeyse kesintisiz 3-4 saat ağlama ve uykuya direnme sonucunda bugün merak edip yapay zekaya atak ne zaman dedim ve dün başlangıç tarihi çıktı😅
Ve babasının omzunda yatmaya başladı temas istiyolarmış bu atakta.Kazamız mübarek olsun diyelim o zaman diğer bebeleri beklemeyiz onlar es geçip devam eder inşallah🥲

Eklentiler

• IMG_4010.webp
    IMG_4010.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 51
Deme ya geçen tırnağını keserken etide gelmiş. Ağlamadı da. Kıyamam gün boyu kendime laf söyledim. Annelik çok farklı birsey ya. Eşim destek oluyordu ama mümkün değil çocuk hiç bir şekilde durmuyordu. Kucakta dursa sabaha kadar taşırım seni diodu. Şimdi en azından kucakta duruyor. Günleri atlatıoz.
Aynen öyle bizde aynı durumdayız

Canım hiç öyle düşünme benim doktorum çocuğuna göre 500 gram bile aylık normal olabiliyor dedi. Bazı doktorlar çok acımasız sütüne güven❤️ o onu besliyordur

Canım toz kimyon mu içeceksin nem de rezene ile çayını içiyordum ama bir türlü başa çıkamıyorum çay içmeyi arada aksıyor toz içiliyorsa öyle içeyim beni de çözer belki

Canım ben velavit d vitamini kullanıyorum içinde papatya ekstresi ve probiyotik var uyku konusunda bizi hiç etkilemiyor

Benim doktorum da aynısı diyor annem de sen baya süre her ay sadece 500 gram almıştım diyor. Valla gayet sağlıkla büyüdüm❤️

Ben hastaneden gelir gelmez çıkardım yüzünü de çiziyor sürekli ama dert etmiyorum çizecek napalım. Sürekli törpülüyorum ama yetişmiyor sanırım artık kesmeye de başlamak lazım

Canım tahmini doğum tarihinden hesaplanıyor sanırım bir de öyle bak
Aa öyle mi bilmiyordum tahmini doğum 17 Şubat gibiydi bizim o zaman geçen hafta mı atak haftamız mış bize her hafta zorlu geçtiği için 😅

benim bebe 24 şubat tahmini doğum tarihli. sanırım atak haftasındayız 😮 değilsek de bişeyler oluyor huzursuz 🤦🏻‍♀️

Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi. Artık derin uykuya dalıp rahatlasın diye dışarı çıktık. Kahvaltı bile yapamadım. 🤧

Eklentiler

• 1000105957.webp
    1000105957.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 44
Benim oğlum bu ara as Z emiyor gibi geliyor. Bez sayısı yine altiyi aşıyor. Haftaya sağlık ocağında kilo ölçümüne gitcem. Çenesi güçlendiği için çabuk mu emiyor iştahı mi uok anlamadım. Haftaya anlarız kilosundan

Kızlar regl oldunuz mu? Olduysanız kanama çok mu oldu az mı? Benim 3 4 gündür lekelenmem var sildikçe peçeteye pembe pembe geliyor. Bazen kahverengi oluyor. 2 kere korunmasız ilişkimiz oldu benim için paçalarım tutuştu

Akşamları özellikle mene ile kavga ediyor.. asla almıyor ağlıyor bağırıyor.. gaz ilavi da kullanıyoruz.. gazını çıkarıyor kakasını da yapıyor.. var mı sebebini bilen

Kızlar regl oldunuz mu? Olduysanız kanama çok mu oldu az mı? Benim 3 4 gündür lekelenmem var sildikçe peçeteye pembe pembe geliyor. Bazen kahverengi oluyor. 2 kere korunmasız ilişkimiz oldu benim için paçalarım tutuştu
Ben 2 seferdir oluyorum eskisi gibi tam eskisi gibi gelmiyor ama rengi doğum kanamasınından farklı baya regl kanaması ama siz yinede korunmasız ilişki riskli adet olmadan da risk var diye biliyorum.

Ben 2 seferdir oluyorum eskisi gibi tam eskisi gibi gelmiyor ama rengi doğum kanamasınından farklı baya regl kanaması ama siz yinede korunmasız ilişki riskli adet olmadan da risk var diye biliyorum.
Evet risk var ama işte korunmasını söyledim eşime ama bunu 5 senede zor yaptık tekte olmaz diye düşündü 🤣🤣🤣🤣

ben oldum regl olduğu bi şekilde belli oluyor kanama renginden fizyolojik diğer belirtilerden. eskisinden az oldu ama kanamam bir kere oldum daha zaten. biz henüz açılış yapmadık 🙈
Akşamları özellikle mene ile kavga ediyor.. asla almıyor ağlıyor bağırıyor.. gaz ilavi da kullanıyoruz.. gazını çıkarıyor kakasını da yapıyor.. var mı sebebini bilen
gece ben emzirmiyorum o kadar kavgalı oluyo ki uykusu açılıyo. sütü biberonla veriyorum. içip devam ediyo uyumaya. sebebini bilmiyorum neden gece kavga halinde 😅
Ya bu d vitamininden nefret ediyorum. Çocuğu maf ediyor.
ben iki gündür vermiyordum bugüb verdim ondan mı huysuz acaba bi etkisi mi oluyo ki bilemedim 😮

gece ben emzirmiyorum o kadar kavgalı oluyo ki uykusu açılıyo. sütü biberonla veriyorum. içip devam ediyo uyumaya. sebebini bilmiyorum neden gece kavga halinde 😅
Meme reddi olur diye hep kasık biberon vermiştim mamayi.. hiç biberona cesaret edemedim.. ana yine de kavga ediyor resmen.. hangi biberonu kullanıyorsun? Gündüz emmesini etkiliyor mu?

Meme reddi olur diye hep kasık biberon vermiştim mamayi.. hiç biberona cesaret edemedim.. ana yine de kavga ediyor resmen.. hangi biberonu kullanıyorsun? Gündüz emmesini etkiliyor mu?
gündüz emiyorbir sıkıntı olmuyor Philips Avent kullanıyorum başından beri.

gündüz emiyorbir sıkıntı olmuyor Philips Avent kullanıyorum başından beri.
Ben de Avent kullanıyorum ama memeyle kavga etmesi bazen bizde de yaşanıyor sabah uyandiginda da olabiliyor gece yatacağı zaman da olabiliyor ben de öyle bir durumda mola veriyorum birazcık ayağa kalkıp gezdiriyorum kucağımda sakinleştirmeye çalışıyorum daha sonra tekrar teklif ediyorum genelde işe yarıyor ama gece yatacağı zaman ben de bir biberon hazırlıyorum mutlaka zaten probiyotik damlayı da biberon içine koyuyorum anne sütü ile.

Back
X