Kızlar malesef bebeğin yatışı yapıldı solunum sıkıntısı var 1 hafta diyorlar emzirmek çok kolay ya sağarken çok canım acıyor kanıyor sagmayida kestik nasıl olacak bu iş bilmiyorum
Ben deneyimlemedim ve dediğin gibi güvenilir olduğunu da sanmıyorum canım ama arkadaşlarımdan hiç adet görmeyenler oldu emzirme boyunca, ben normal adet düzenine dönüyorum hep 40 sonrası
Günaydın :):) Sayecim beterin beteri var ben 3 çocuk olacağım :):):):):) Allah kolaylık versin canım. SShewolf15
iyiler teyzesi, uygun olunca yazar kendisi de.
Of bir önceki doğumdan sonra, aynı fizyolojik ve psikolojik süreçleri yaşayacağımı bilmek, çevremdeki sesleri tekrar hatırlamak, insanları sırf kırmamak için fedakarlığı hep kendin yapmak zorunda kalmak vs. düşündükçe depresyona çekildiğimi hissediyorum. Aynı evi bir müddet ailelerimizle paylaşmak zorunda olmak, işte dostum hep bunlardan benim karnım ağrımaya başladı bile
Of bir önceki doğumdan sonra, aynı fizyolojik ve psikolojik süreçleri yaşayacağımı bilmek, çevremdeki sesleri tekrar hatırlamak, insanları sırf kırmamak için fedakarlığı hep kendin yapmak zorunda kalmak vs. düşündükçe depresyona çekildiğimi hissediyorum. Aynı evi bir müddet ailelerimizle paylaşmak zorunda olmak, işte dostum hep bunlardan benim karnım ağrımaya başladı bile
Gazamız mübarek olsun dostum
Girdik bir kere bu yola. Bu sefer daha tecrübeleyiz ama diğeri kadar zor olmayacagina inandiralim kendimizi
Zırhlar kuşanana
canım youtubeda bütün arabaların videosu var mutlaka izle ona göre karar verip alırsın. biz kraft book plus aldık, ben peg perego yu çok beğeniyordum ama pahalı gelmişti açıkçası. sonra kraftın zamanında peg peregoya ürettirdiği arabasını bulduk çok güzel oldu.