2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızçem 3300 gram olmuş 😍
kendi doktorumuz zorunlu izne çıktığı için başka bir doktora gittik,
Nstde sancı mancı yok yine 😂
kontroller 3 güne düştü, cuma sabahtan çağırdı, bi dahaki kontrole gitmeden doğurmak umuduyla 😂
bu arada doktorum 3 hafta izinliymiş.
Zaten devlet hastanesi olduğumuz için doktor sıkıntı değil bana göre. 🙄
Yaaa ne güzel haberler 😍 @bskscl @Meylen @Binnurcel çok heyecanlandım 😍 ,
bizim kız da kös kös yatsın içeri de 😒😏
Hiiiç belli olmaz canım ya valla benimde belirtim yok ancak açılmam varmış leke meke geldi bu doğum cidden birden ilerleyen bişeymiş 😁😁
Hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun kuzum ❤️

Hiiiç belli olmaz canım ya valla benimde belirtim yok ancak açılmam varmış leke meke geldi bu doğum cidden birden ilerleyen bişeymiş 😁😁
Hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun kuzum ❤
Valla kuzum bizim hastane tuşeyi doğumda yapacağı için bilemiyorum belki bende de var açılma 😂 bakalım her şey olacağına varır. 🙏🏼 😍

Kizlar merhaba:KK15: 39+2 haftalik hamileyim fakat hic bir doğum belirtim yok:// her gun her dakika belirti bekliyorum resmen:dua: sizlerde durum nedir?

Bir coğumuz aynı durumdayız canım.
Özellikle kız bebekler baya nazlı çıktılar, gelmek bilmiyolar :KK53:
Ben müthiş hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü hep erken gelecek diyordum, yani öyle hissediyordum niyeyse.
Cuma günü doktor randevumuz var bakalım ne diyecek. Ayy inşallah gitmeye gerek kalmaz ya.
Sağlıkla gelsin inşallah hepsi 🙈

Dusumu aldım uzandım tatlı tatlı uykum geliyor 😀 bende bu uyku düşkünlüğü varken bebekli hayata nasıl alısıcam acaba hamilelikte de uykusuzluk falan çekmiyorum ki biraz yeni hayata adaptasyonum kolay olsun 😦

Dusumu aldım uzandım tatlı tatlı uykum geliyor 😀 bende bu uyku düşkünlüğü varken bebekli hayata nasıl alısıcam acaba hamilelikte de uykusuzluk falan çekmiyorum ki biraz yeni hayata adaptasyonum kolay olsun 😦

Canım bende uyku seven biriyim.Hatta uykusuzluğa tahammülüm yoktu.Ilk bebe doğdu ce dese uyanıyodum.O uyanmazsa kendim uyanıp bakıyodum bişey mi oldu diye.10 günde alışmistim.Simdi zaten uyuyamıyorum talimliyim uykusuzluğa.Demem o ki uykusu en ağır kişi bile alışıyor evlat başka birşey.Nefesini dinlemek için bile uyanirsin👶

Canım bende uyku seven biriyim.Hatta uykusuzluğa tahammülüm yoktu.Ilk bebe doğdu ce dese uyanıyodum.O uyanmazsa kendim uyanıp bakıyodum bişey mi oldu diye.10 günde alışmistim.Simdi zaten uyuyamıyorum talimliyim uykusuzluğa.Demem o ki uykusu en ağır kişi bile alışıyor evlat başka birşey.Nefesini dinlemek için bile uyanirsin👶
Herkes öyle diyor sanırım yaşamadığım için şu an nasıl olacagını kestiremiyorum :) insallah ben de kolayca alışırım Alonyacım :)

Kızlar şükür oğlumu aldım bugün iyi görünüyor inşallah nüksetmez sarılığı. İlaçlar konusuna gelince kadın doğum doktorum yok öyle birşey dedi ben yıllardır uyguluyorum bu tedaviyi dedi kullancanda bebeğinide emziricen dedi yeni yeni şeyler çıkarmasınlar falan dedi başka çocuk doktorlarına da sor dedi bende öyle yaptım diğer doktorlar da emzirebilirsin dedi.kimin ne halt yediği belli değil bugün yine emzirmeye başladım vesselam umarım doğru olan budur

Kızlar şükür oğlumu aldım bugün iyi görünüyor inşallah nüksetmez sarılığı. İlaçlar konusuna gelince kadın doğum doktorum yok öyle birşey dedi ben yıllardır uyguluyorum bu tedaviyi dedi kullancanda bebeğinide emziricen dedi yeni yeni şeyler çıkarmasınlar falan dedi başka çocuk doktorlarına da sor dedi bende öyle yaptım diğer doktorlar da emzirebilirsin dedi.kimin ne halt yediği belli değil bugün yine emzirmeye başladım vesselam umarım doğru olan budur
Kuzum her zaman moralini yüksek tut ve doktorun dediği gibi emzirmeye devam et ki bebeğin de iyi olsun

Bu arada bebek iri diye sezaryene gün veren doktorlar var. Benim tavsiyem eğer baska.bir sıkıntı yoksa ikinci bir doktora danışın çünkü inanın ultrasonda yanılma oluyor bebeğin kilo ve su ölçümü konusunda. Bana 37 hafta iken bebek 3200 kilo dedi doktor, bebek 38 haftada 2950 doğdu. Benimle aynı gün doğum yapan bir hastaya da bebeğin 4 kilonun üstünde demişler bebek 3 kilo doğmuş yani 1 kilo yanılma payı mı olur yaa :KK70: Benim ilk bebeğimde de suyu az demişti bir doktor ve direk sezaryen icin randevu al demişti ama başka bir doktor tekrar ölçtü suyu yeterli dedi mesela. Ve sağolsun o doktor da çok samimiydi ultrasonda yanılma olabilir diye kendi açıkladı, bu ölçümler (yani özellikle suyu ve kilosu, diğer ölçümleri bilmem) aslında tahmini sayılır dedi. Hem cihazdan cihaza da fark ediyormuş.
Yani normal doğum isteyenler ikinci bir doktora danışmakta fayda vardır böyle durumlarda.

Evvett benim dana kızım yine fazla kilo almış. 3725 gr 53 cm 🤦‍♀️ Ve ne acilmam var ne de sanci. Çatı kontrolünde de doktorum bu kız daha 10-15 güne anca gelir dedi. Normal doğum şansım böylelikle bitti 😓
5 temmuz cuma saat 9 da Bahar Hanımla tanışıyoruz artık ❤❤ Içim bir garip oldu. Normal çok yapmak istiyordum ama üstümden de öküz kalktı sanki.
Aklını karıştırmak istemem ama başka bir doktora daha mı görünsen

Bir coğumuz aynı durumdayız canım.
Özellikle kız bebekler baya nazlı çıktılar, gelmek bilmiyolar :KK53:
Ben müthiş hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü hep erken gelecek diyordum, yani öyle hissediyordum niyeyse.
Cuma günü doktor randevumuz var bakalım ne diyecek. Ayy inşallah gitmeye gerek kalmaz ya.
Sağlıkla gelsin inşallah hepsi 🙈
Canim hic sorma valla bende hep haziran sonu gelir diodum :110: hala heycanli bir şekilde bekletiyor hanım kız bizi:anneadayı::KK200:

Sıkıntı yapma cnm bende 35+6 da gittim bebeğim 3480 gr doktor şok oldu senin gibi benim de bebeğim 15 günde 980 gr almış şekere bakıldı hiç birşey yok. Bize de eğer cumaya kadar normal doğmazsa cuma günü sezeryan günü verecek ve biz cuma günü 36+6 olmuş olacağız. Normal doğum düşünüyorsan sorun teşkil eder dedi doktorum yoksa zaten haftası doğsa da sıkıntı yok sen bu hafta doğurmaya bak dedi hatta. Plates topu üstünde her gün 30 40 dk hareket yapıyorum şimdi bende ama doğmayacak gibi geliyor normal doğum yapamayacağım.
Benden bir gün küçüksün ☺ eğer bize de cuma gel alalım derse 37+0 olucak geç değil inşallah ciğer ve göz gelişimi yerindedir en son onlar gelisiyormus ya..sezaryenliyim ben zaten bu da sezaryen olucak nasipse

Kızlar az önce tartiya cıktım inanamadim
Tam 11 kilo vermişim 😍
Doğum yapalı 10 gun oldu
Dahada veririm gibime geliyor

Minnoşlada alıştık birbirimize
Kurulmuş saat gibi yavrucak 1buçuk saatle bir uyanıp
Emip tekrar uyuyor

Yarın kontrolumuz var bakalım doktor amcası kilosunu begenicek mi 😊

Back
X