- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım direk eczaneden Sezeryan sonrası korse diye aldım belden bağlanmalı cırt cırtlı basit birşeyCanım kullandığın korsenin adı ne?Özel bi ismi var mı? Çarşamba Dr a danışıp alayım bende.Aslinda mantıklı dik tutması karnın aşağıya sarkmamasi için.Ilk doğumda Dr onermemisti bana sezaryen göbeği kaldı resmen alt tarafa sallanıyor![]()
Sağlıkla yanına gelsin inşallah ikinizde sağlıkla çıkınKızlar ben dogurdum ama bebeği gözetim altında tutuyorlar inliyordu diye dua edin sorun olmasin
Sıkıntı yapma cnm bende 35+6 da gittim bebeğim 3480 gr doktor şok oldu senin gibi benim de bebeğim 15 günde 980 gr almış şekere bakıldı hiç birşey yok. Bize de eğer cumaya kadar normal doğmazsa cuma günü sezeryan günü verecek ve biz cuma günü 36+6 olmuş olacağız. Normal doğum düşünüyorsan sorun teşkil eder dedi doktorum yoksa zaten haftası doğsa da sıkıntı yok sen bu hafta doğurmaya bak dedi hatta. Plates topu üstünde her gün 30 40 dk hareket yapıyorum şimdi bende ama doğmayacak gibi geliyor normal doğum yapamayacağım.Son 14 günde 1 kilo almış ya benim kizbugün b12 yazdırmaya gittim doktora kendi doktorum yoktu diğerine giriverdim bi baktı 3750 bu daha 36 haftalıkken böyleyse nasıl doğacak kim bilir çok hızlı kilo almış dedi yarın kendi doktoruna çık sana gün versin hemen alsın yada bi şeker yüklemesi yapsın normal değil bu çok iri dedi
aklım fikrim karıştı usg cihaz farkı midir yada pozisyondan dolayı mi değişik çıktı acaba...Yarın doktorum hemen bu hafta içinde alalım derse bi sorun olmaz demi çok karıştı kafam ben hem artik çıksın istiyorum hem de kaç kere hamile olup bu kadar güzel hissedicem ki diye bitmesini de istemiyorum
![]()
Doktor dalga bile geçti bu gece çarşafı 5 kat ser diye baya dürttü alttan
Bu gece bol bol yürüyorum geziyorum Allah tutmayın beni
İnşallah kuzum hayırlısıyla![]()
Ben otu bulamadımYapıyorum canım son 1 2 haftadır şimdi otuda suya koyucaz hayırlısı Rabbimden![]()
Canım hiç belli olmaz bak benimde 1 cmi geçmiş ama olmayabilir gelmeyebilir gelmezse perşembe erken gel dedi napar bilmiyorum plan yapmıyo o gün karar vericek ama suni denicek sanırımben rüyamda gördüm ama ben dedim ama bak inanmadınız
Bizim kontrolde de sancı yokperşembe suni ile deneyelim alttan açılması İçin ilaç falan dedi
olmazsa sezaryen dedi ben ne yapmalıyım şimdi
![]()
Canım vardı bende Kajin için koymuştuk babaanneme doğurdu diyince atmışBen otu bulamadımelinde fazla olan varsa benim için de koyabilir mi
![]()
Senle kaderimiz aynı gelişecek sankiCanım hiç belli olmaz bak benimde 1 cmi geçmiş ama olmayabilir gelmeyebilir gelmezse perşembe erken gel dedi napar bilmiyorum plan yapmıyo o gün karar vericek ama suni denicek sanırım
İnşallah o güne kadar açılman olur kendi sancın gelir![]()
Çatıdan korkma hiiiç Bi şey yok tuşelenmeyen bizden değildir dedik 3. Yapıldı bugün hiç umursamadım bileSelam kızlar tüm yazılanları okudum yaklasık 30 sayfadoğuran arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza kutlu doğum ayımız bugün itibariyle başladı bizimde ilk çatı muayenemiz yarın tırsıyorum vallahi
Allah yardımcımız olsun bi avazda kurtarsın hepimizi inşallah
![]()
Amin canım
aynı gün doğurduk canım benimde aynı 6 kilo gittiSelam bebeklerimmnasılsınız? Doğuran var mi?
Ben 1 hafta oldu doğum yapali ama sadece yaklaşık 6 kilo vermişimama niye ki ya? Çok serum yedim antibiyotikle beraber 2 gün boyunca ateş yüzünden ondan olabilir mi?
Ayyy sağlık olsun canım ben aramaya devam edeyimCanım vardı bende Kajin için koymuştuk babaanneme doğurdu diyince atmış
Koyardım valla hazır burdayken
Kız benim çocuğum minnoş daha 3300 olmuş o yüzden normale zorluyoruz anam senin doktorda pek inatçıymış bak başağa cumaya verdiler günü bebişin iri neden zorluyor ki hala en azından ağrı sızı çekme sezaryen olsun bitsinSenle kaderimiz aynı gelişecek sankibizim ki de kanala girmemiş. Ultrasonda 3800 gr çıktı yani gittikçe irileşiyor. Ben Perşembe gidince karar alıcaz durumu iyi ise Pazartesi’yi bekler mi diye sordum kontrolde bakıp karar verecek. Acaba normal Doğuma çok mu kafayı taktık
![]()
Kızlar nişan illa sümüksü mü olur benden iki parmak boğumu kadar koyu renk kanlı Bi akıntı geldi de nişan mı yoksa tuşeden sonra mı oldu
Valla bende bilmiyorum canımAy çok heyecanlı ikisi de olabilirNişanı bilenler bi el atıversin