2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Eşim 7-9 arası evdeyse her gün o yokken yemiyor henüz totom skdnjsjdjd filede yikiyorum kopukleyecegim zaman ama rahatlasin diye hic kopuklemiyorum bazen, veya kafasini islatmiyorum bazen o zamanlarda direkt küvete yatirir gibi tutuyorum altına yumuşak bir şey serip suyu döküyoruz öyle suda kaliyor biraz 5dkyi gecirmiyorum çünkü benim ev fazla isinmadigi için her gün de suya soktugum için yetiyor zaten hasta olmasın diye 🥹🥹

Bacilar ben de grip oldum galiba, ilk boğazım agriyordu benim bademcikler direkt şişer zaten şişti, sonra burnuma vurdu burnum akıyor, bugün de vücudum agriyordu az biraz nsndjdj bi bitmedi çilemiz ya
Gecmis olsun canim bagisikligimiz dusuk 😔

Canım aynı durumdayız inan ,eşim 8’den önce eve zor geliyor ,dün gece tekrar göreve gitti ,cumartesi de çalışıyor .Çocugu yarım saat görüyordur 🥹tüm sorumluluk ben de .Keske diyorum senin yerinde olsam .

Bugün balkonda çay içtim ,dedim eşime Tuhaf tuhaf baktı🤣benim için o bile lüks ,dedim doğru dedi .Nerde o sosyal, gezen tozan ben nerde şimdiki ben 🥲ah ah
Sorma canim kahve icerdim eskiden oturup vloglar izlerdim disariya cikardim artik yok hicbiri yemegi bile hizlica yiyorum ne bulursam 😀

Gecmıs olsun kuzum🙏ınsallah hemencecık gecer,bugun ben bebegın burnuna sterımar bebek damlasından bır damla damlattım kurumus burnu hep,ıcerıyı bol nemlı tutmaya calıs,umarım hasta olmaz mınık kuş..
Canim cok tesekkur ederim yazdim mi yazmadim mi bilmiyorum kafam 1 milyon ki annem burda cocuga neredeyse hep o bakiyor bir iki gune gidecek ne yapcam bilmem simdi bile bu haldeysem

Canim cok tesekkur ederim yazdim mi yazmadim mi bilmiyorum kafam 1 milyon ki annem burda cocuga neredeyse hep o bakiyor bir iki gune gidecek ne yapcam bilmem simdi bile bu haldeysem
Adacıgım burnunu nasıl temızledı doktor?ben kalorıferı kapadım ıyıce tıkanmasın dıye.serınlık ıyı gelır burun tıkanıklıgına.yaa dun sureklı aglaması belkı bundan bogazı fslanda agrıyordur belki.benımde hala annem bızde,ne zsman gıder bılmıyorum.hersey umarım en kısa zamands rayına girer,her nolursa stres etmememız lazım.etkılenıyorlar hemen stresten

Ben de 43000 e paket almıştım muayene ve doğum içinde ondan sandım. Hakikaten çok fazla
Keşke öyle bir şey yapsaydım muayenelere artı para verdim 🥹🤦🏻‍♀️

Ben faranjıt oldum kızlar ya baya yanıyor faranjıt kısmı bogazımın.bebegede gecermı kı.aslında cok dısarı cıkmıyorum kımseyle temasım yok ama terleyıp emzırırken sogumaktan oldu kesın.ne tavsıye edersınız bıde bebıse gecmez demı
Çok geçmiş olsun kuzum terleme üşüme maf ediyor insanı tavuk suyuna çorba iç vitamin desteği al anne sütü koruyor tabi ama hasta da olabilir kuzucuk olmaz inşallah 🙏🏻 Şey duymuştum işte bebeklervhasta olduğunda anne sütü ona öre antikor üretir öyle mucizevi şifalı bir şey diye olsa bile çabuk atlatır tabi olmasın inşallah 🙏🏻

Kızlaarr bir şey soracağım, bebişleri hangi aralıklarla yıkıyorsunuz acaba yaaa.. bir de fileyle mi yıkıyorsunuz? Üşüyor mu fileyle, ben hep eşimle yıkıyorum, ben tutuyorum o yıkıyor 5 dk sürüyor tüm işlem ama sabunluyken elimden kayacak diye çok korktuğumdan boynunu ve koltukların altını çok yıkayamıyoruz.. siz nasıl yıkıyorsunuz ya 😌😌
File kullan kuzum büyük rahatlık filede kendisi duruyor eşim du döküyor bende yıkıyorum suyu sürekli yavaşta olsa gezdiriyor zaten üşümesin diye bende elimle canını acıtırım diye cesaret edemiyorum 3 günde 1 yıkıyoruz aslında her gün yıkasak çok güzel olur bebişte rahatlar da vakit olmuyor ☺️

Eşim 7-9 arası evdeyse her gün o yokken yemiyor henüz totom skdnjsjdjd filede yikiyorum kopukleyecegim zaman ama rahatlasin diye hic kopuklemiyorum bazen, veya kafasini islatmiyorum bazen o zamanlarda direkt küvete yatirir gibi tutuyorum altına yumuşak bir şey serip suyu döküyoruz öyle suda kaliyor biraz 5dkyi gecirmiyorum çünkü benim ev fazla isinmadigi için her gün de suya soktugum için yetiyor zaten hasta olmasın diye 🥹🥹

Bacilar ben de grip oldum galiba, ilk boğazım agriyordu benim bademcikler direkt şişer zaten şişti, sonra burnuma vurdu burnum akıyor, bugün de vücudum agriyordu az biraz nsndjdj bi bitmedi çilemiz ya
Ay geçmiş olsun bacikolar imagination forever imagination forever warcrew warcrew A ada2211 acil şifalar diliyorum hemencecik iyileşirsiniz inşallah 🙏🏻 🌸

maya91 maya91 sende hasta olmazsın inşallah canım 🙏🏻🌸

Kızlar ateşim 39 olunca acile gittim mastit olmuşum ama göğsümü tam boşaltamadılar. Crp 48 çıktı. Mastit için önerisi olan var mı 😔
Çok geçmiş olsun canım eskiler beyaz lahanayı kaynatıp üstüne koymayı öneriyorlar birde banyo da sıcak su masajı çok iyi geliyor hemen geçer inşallah dıştan belli olan bir şey var mıydı benim de bir hafta sağlık ocağında verdiğimde Crp 49 çıktı bir göğsüm çok ağrıyordu ben doktora gidene kadar noldu anlamadım bir hafta içinde crp normale döndü göğüs de iyi gibi ara ara acısı var ama sürekli de emzirdim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama ağlaya ağlaya emzirdim tahlil sonuçlarına şaşırdım baya 🙏🏻 Seninde hemen geçer inşallah 🙏🏻

Kızlar geçen süt sağdım bugün de eşime verdim dün doğru düzgün uyuyamamıştım dedim sen ver uyut ben yatcam saat 21:30 gibi ben yat daha şimdi kalk alarmlar calmış kapatmışım ay 7 saate kadar uyumuşum şimdi kalktım çok üzüldüm ya vicdan azabı çekiyorum kalkamadım bir türlü 🤦🏻‍♀️ Bebe de 1 e kadar uyumamış cebelleşmiş bahanelim iyi olmuş ona da dedim madem uyumadı niye getirmiyorsun emzireyim kaç saat geçmiş bu Erkolar niye düşünemiyor ya beni düşünmüş canım eşim uyuyayım diye 🤦🏻‍♀️🤣 Yalnız ben zombi gibi gezmeye alışmışım onca zaman sonra o kadar saat uyuyunca daha bir zor uyandım ayılamadım bir türlü 🤣

Kızlaarr bir şey soracağım, bebişleri hangi aralıklarla yıkıyorsunuz acaba yaaa.. bir de fileyle mi yıkıyorsunuz? Üşüyor mu fileyle, ben hep eşimle yıkıyorum, ben tutuyorum o yıkıyor 5 dk sürüyor tüm işlem ama sabunluyken elimden kayacak diye çok korktuğumdan boynunu ve koltukların altını çok yıkayamıyoruz.. siz nasıl yıkıyorsunuz ya 😌😌
Haftada 2 yıkamaya çalışıyoruz. Daha fazlası için de uğraşıyoruz da evimizde elektrik dışında bir ısıtma sistemi yok usutmekten korkuyorduk. Biz leğenin içine havluyu yastık gibi yapıyoruz sonra bir tane müslin örtüyü de seriyoruz içine bebişi yatırıp üstüne de bir kat muslin ortuyoruz. Su birden vücuda değip ürkütmesin diye. Sonra suyu ayaklarından başlayarak döküyoruz. Artık suya alışınca muslini açıp suyu elimin üzerinden vücuduna dokulecek sekilde su döküyor kopurtmeye başlıyoruz. Üşümesin diye az ama sık sık su döküyoruz. Daha sonra eşim bebişi havada sırt üstü çeviriyor (bebiş böyle durmaya bayılıyor) sırtını da kopukleyip yine sürekli su döküyor en son da güzelce duruluyoruz. Biraz karışık gibi oldu ama keyif almasını sağlamaya çalışıyoruz. Alttaki muslin sayesinde plastik soğuk soğuk değmiyor ondan huzursuzlanmiyor
Sanırım bunlar aynı gunlerde aynı huyları sergılıyorlar,sabahtan berı aglıyor cocuk,sureklı kucagımızda hatta bır ara arabayla gezdırdım sussun hava alsın dıye,ama yok şuanda annem ayagında sallıyor uyusun diye,benımde beynım durdu hıcbıseyı hesap edemıyorum ne acıktıgımı bılıyorum ne en son saat kacta mama vermıstım hıcbısey bılmıyorum.babaların boylesıne belesten baba olması oh valla ne guzel dunya
#reklam değil erby diye bir uygulama var ben onu kullanıyorum. En son emzirme, biberonla besleme, uykuya geçiş, bez değişimi, tuvalet yapımı vs hemen oraya tıklıyorum. 3 saat sonra bildirim gönderiyor mesela son beslenme üzerinden 3 saat geçti diye. En son hangi memeden emzirdigini de söylüyor, sayaç açınca bebiş ne kadar emmiş onu da takip edebiliyorsun ben çok memnunum.

Hanımlar benim reglim başladı ya uzun süre gelmez belki diye çok hevesliydim bir de aşırı dolu dolu oluyorum keyifler kaçık. memeler purşadı gitti bugün çocuk süt bulup da nasıl içiyor anlamış değilim

Günaydın kızlar 🌸diyeceğim de hiç uyumadım ki 🥲bu kız geceleri bir saat bile kesintisiz uyumuyor .Uykusuzluktan öleceğim sanırım 🥹🥲
Bende aynı durumdayım uykusuzluk beni tüketti resmen. Ne gece uyuyor ne gündüz. O kadar saat ugrastırıyorki uyutmak için bir sonraki mama vakti geliyor. Sonra gaz falan derken kısır döngü. Bu kadar küçük bebeklerin uyuması lazım bunlar niye böyle anlamıyorum

Haftada 2 yıkamaya çalışıyoruz. Daha fazlası için de uğraşıyoruz da evimizde elektrik dışında bir ısıtma sistemi yok usutmekten korkuyorduk. Biz leğenin içine havluyu yastık gibi yapıyoruz sonra bir tane müslin örtüyü de seriyoruz içine bebişi yatırıp üstüne de bir kat muslin ortuyoruz. Su birden vücuda değip ürkütmesin diye. Sonra suyu ayaklarından başlayarak döküyoruz. Artık suya alışınca muslini açıp suyu elimin üzerinden vücuduna dokulecek sekilde su döküyor kopurtmeye başlıyoruz. Üşümesin diye az ama sık sık su döküyoruz. Daha sonra eşim bebişi havada sırt üstü çeviriyor (bebiş böyle durmaya bayılıyor) sırtını da kopukleyip yine sürekli su döküyor en son da güzelce duruluyoruz. Biraz karışık gibi oldu ama keyif almasını sağlamaya çalışıyoruz. Alttaki muslin sayesinde plastik soğuk soğuk değmiyor ondan huzursuzlanmiyor

#reklam değil erby diye bir uygulama var ben onu kullanıyorum. En son emzirme, biberonla besleme, uykuya geçiş, bez değişimi, tuvalet yapımı vs hemen oraya tıklıyorum. 3 saat sonra bildirim gönderiyor mesela son beslenme üzerinden 3 saat geçti diye. En son hangi memeden emzirdigini de söylüyor, sayaç açınca bebiş ne kadar emmiş onu da takip edebiliyorsun ben çok memnunum.

Hanımlar benim reglim başladı ya uzun süre gelmez belki diye çok hevesliydim bir de aşırı dolu dolu oluyorum keyifler kaçık. memeler purşadı gitti bugün çocuk süt bulup da nasıl içiyor anlamış değilim
Memeler purşadı çok güldüm ya 😂 kuzum memeler benim bayadır öyle bende beslenemiyor diye düşünüyordum meğersem memeler artık adapte oluyormuş bebenin ihtiyacı kadar süt üreriyormuş 😍 bazen işte ekstra yarayan şeyler tükettiğimizde fazla şişiyorlar normal :) aaa birde kızlar lokum yiyin daha böyle memelerimi sütle dolduran birşey yememiştim feci süt doluyor hatta o kadar dolmuş ki gece bebe uyansa da emse diye bekledim canım acıdı
Günaydın kızlar 🌸diyeceğim de hiç uyumadım ki 🥲bu kız geceleri bir saat bile kesintisiz uyumuyor .Uykusuzluktan öleceğim sanırım 🥹🥲
Gece 01:37 den beri ayaktayım 😅

Bende aynı durumdayım uykusuzluk beni tüketti resmen. Ne gece uyuyor ne gündüz. O kadar saat ugrastırıyorki uyutmak için bir sonraki mama vakti geliyor. Sonra gaz falan derken kısır döngü. Bu kadar küçük bebeklerin uyuması lazım bunlar niye böyle anlamıyorum
Bende aynı durumdayım bağışıklığın düştü uykusuzluktan yüzümde sivilce dilimde aft çıktı 😒 mesela şimdi uyudu uyuyacak ama bu seferde ben uyuyamıyorum 😂 bu döngü ne zaman kırılır acaba ya

Memeler purşadı çok güldüm ya 😂 kuzum memeler benim bayadır öyle bende beslenemiyor diye düşünüyordum meğersem memeler artık adapte oluyormuş bebenin ihtiyacı kadar süt üreriyormuş 😍 bazen işte ekstra yarayan şeyler tükettiğimizde fazla şişiyorlar normal :) aaa birde kızlar lokum yiyin daha böyle memelerimi sütle dolduran birşey yememiştim feci süt doluyor hatta o kadar dolmuş ki gece bebe uyansa da emse diye bekledim canım acıdı

Gece 01:37 den beri ayaktayım 😅
Yeni normali mi buymuş? Ben de tam dolu değil ne emiyor bu çocuk diyordum. Lokum aklıma hiç gelmezdi deneyeyim

Back
X