2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar o kadar sayfa birikmiş ki okuyamadım hepsini. Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Doğum yapacak olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum. Toparlanmam bi haftayı buldu acı eşiğim pek düşükmüş onu anladım ama anne olmak dünyada tadılabilecek en güzel duyguymuş çok şükür Rabbim bize yaşamaya nasip etti. Doğumdan sonra hemen sütüm gelmedi mama verdik bebeğime ama iyiki biberon olarak avent almışım memeyi reddetmedi. Sütüm gelmedikçe göğüslerim şişti böyle devasa bişey oldular kanalları açmak için sürekli sıcak havluyla masaj yaptık aldığım pompanın çekişi yeterli olmadı ve hastanede sanayi tipi makinayla çektiler feci acılıydı. Şimdi çok şükür bi rutine girdi. Bu arada benim dikiş yerim sertleşti var mı sizde de böyle bişey?

Hayırlısı olsun kuzum
Üç gün sonrada biz geliyoruz arkanızdan yolu aç sen :)

Kizlar merhaba 39+2 haftalik hamileyim fakat hic bir doğum belirtim yok:// her gun her dakika belirti bekliyorum resmen sizlerde durum nedir?

Süte geçiyormuş canım.bebek de uyku hali yapıyormuş beslenme düzensizliği ve karaciğerine zarar veriyormuş sana da birşey diyen olmadı mı
Yok canim tansiyon ilacini biraktirdi ama kan sulandirici 40 gun kullanicaz dedi carsamba gidince tekrar sorayim

Ayyy yanlış anlaşılma olmasın normal isteyen benim sezaryende panik olurum diye istemiyorum korkularım var benim bir de herkes normal sağlıklı diye beynime işledi yoksa doktor da uğraşmak istemiyor. Planlı programlı her gün deli gibi ameliyatlara giren adam

Kızçem 3300 gram olmuş
kendi doktorumuz zorunlu izne çıktığı için başka bir doktora gittik,
Nstde sancı mancı yok yine
kontroller 3 güne düştü, cuma sabahtan çağırdı, bi dahaki kontrole gitmeden doğurmak umuduyla
bu arada doktorum 3 hafta izinliymiş.
Zaten devlet hastanesi olduğumuz için doktor sıkıntı değil bana göre.
Yaaa ne güzel haberler B bskscl @Meylen B Binnurcel çok heyecanlandım ,
bizim kız da kös kös yatsın içeri de

Canım sezaryenda panik olacak hic bisey yok inan ki. Ben 12 saat suni sancıdan sonra sezaryene alındım girmemle çıkmam bir oldu. Ki benim panik atak ve anksiyetem var eşim yanımdaydı elimi tuttu konuştuk 2-3 dakika baktım bizim sipa aglamaya başladı. Ondan sonra 10 dakika sonra çıktım odadan zaten

Benim dr da telefondan yetişiyo ya
Yarın nst ye gitsin şükran diye haber göndermiş eşimden
Salı cuma arası bodruma evine gitcekti ondanda vazgeçmiş inşallah doğurtmaz beni bu hafta

Kızlar ne rahim ne dikişler ne belim hiçbirşey beni bu basur kadar yormuyor şuan o kadar fena durumdayım ki otursam dert kalksam ayrı dert vallahi o kadar canım yanıyor ki anlatamam yaa Diğer doğumlarda da olmuştu ama bu kadar değildi herhalde.. Yaa hiç geçmicek daha da büyüyecek diye çok korkuyorum Krem aldım kullanmaya başladım inşallah fayda eder.

Usg farklı çıkmış olabilir canım. Bana perş bi dr iri bebek dedi. Sezar olabilir dedi. Cuma başka dr gayet normal kiloda olduğunu söyledi. Ve normali bekleme yönünde davrandı.

He sen istiyosun olsun canım normal diye diretme sağlıkla gelmesi önemli belki benimde ilerlemicek benide sezaryene alacaklar inan umrumda değil kızıma kavuşayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…