Hayırlısı kuzumKoy koy. Ben otu koydum Çarşamba Cuma doğurdumnasip kısmet artık bakalım kızın ne zaman gelmek isteyecek
Ama kanala insin diye yürümem lazım canısı inmemiş dana hala açılmam olduğu haldeSüpersiniz kızlar sıradakiler belli olduSağlıkla gelsin bebekleriniz..
Bence doğum enerjini tüketme, doğumda çok işine yarayacak. Güzel güzel beslenmene bak derim. Su an dişi kuş enerjisi vardır sende
Hadi hayırlısı olsun inşallah yaaaEvvett benim dana kızım yine fazla kilo almış. 3725 gr 53 cmVe ne acilmam var ne de sanci. Çatı kontrolünde de doktorum bu kız daha 10-15 güne anca gelir dedi. Normal doğum şansım böylelikle bitti
5 temmuz cuma saat00 da Bahar Hanımla tanışıyoruz artık ❤❤ Içim bir garip oldu. Normal çok yapmak istiyordum ama üstümden de öküz kalktı sanki.
Evvett benim dana kızım yine fazla kilo almış. 3725 gr 53 cmVe ne acilmam var ne de sanci. Çatı kontrolünde de doktorum bu kız daha 10-15 güne anca gelir dedi. Normal doğum şansım böylelikle bitti
5 temmuz cuma saat00 da Bahar Hanımla tanışıyoruz artık ❤❤ Içim bir garip oldu. Normal çok yapmak istiyordum ama üstümden de öküz kalktı sanki.
Aynen valla heyecanlandım çok amaHadi hayırlısı olsun inşallah yaaa
Bende bu hafta muhtemel doğuruyorum
Gelsin bakalım hanım kızlar götlerini ısırmaya az kaldı
Amin canım sagolasinHayırlısı bebisiim.Saglikla kavuşun yeter ki.❤
ayy çok heyecanlı :) sağlıkla gelsin inşallah küçük hanım :)Evvett benim dana kızım yine fazla kilo almış. 3725 gr 53 cmVe ne acilmam var ne de sanci. Çatı kontrolünde de doktorum bu kız daha 10-15 güne anca gelir dedi. Normal doğum şansım böylelikle bitti
5 temmuz cuma saat 9 da Bahar Hanımla tanışıyoruz artık ❤❤ Içim bir garip oldu. Normal çok yapmak istiyordum ama üstümden de öküz kalktı sanki.
Hadi gözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin inşallah nisakuşEveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Veee bombee 1 cm geçkin açılmam varmışbugün yarın heran herşey olabilir olmazsa perşembe erkenden gel didi
Eveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Veee bombee 1 cm geçkin açılmam varmışbugün yarın heran herşey olabilir olmazsa perşembe erkenden gel didi
sizlerin doğum yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum ve doğum iznine girmiş bulunmaktayım
aynen canım annem de geliyor yarın sabah. inşallah zamanında gelir minik oğlunun adaşı :)Keyfini çıkar dinlen enerji depola canım evde
aynen canım annem de geliyor yarın sabah. inşallah zamanında gelir minik oğlunun adaşı :)
İnşallah canım aminnnHadi gözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin inşallah nisakuş
İnşallah canım benim çok sağol5 vakte kadar o açıklık 10 cm olacak ve pırt diye gelecek Nisakuş inşallah ❤
O da doğru, sen kendin için en iyisini bilirsin zaten canımAma kanala insin diye yürümem lazım canısı inmemiş dana hala açılmam olduğu halde
Yiyip içip yatarım benim işime gelir
Aslında 10-15 günün var, burdan gördüğüm kadarıyla uzun hatunsun. 4 kilodan sonra risk diyorlar o da bebeğin omuz genişliği 4 kilodan sonra baş genişliğini geçme ihtimali olduğundan kanalda takılıp kalma riskinden dolayı. İnşallah bi kaç gune kendi isteğiyle gelir. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. Gözün aydın her türlü az kaldı canım..Evvett benim dana kızım yine fazla kilo almış. 3725 gr 53 cmVe ne acilmam var ne de sanci. Çatı kontrolünde de doktorum bu kız daha 10-15 güne anca gelir dedi. Normal doğum şansım böylelikle bitti
5 temmuz cuma saat 9 da Bahar Hanımla tanışıyoruz artık ❤❤ Içim bir garip oldu. Normal çok yapmak istiyordum ama üstümden de öküz kalktı sanki.
İlk doğumda Dr. 40ın çıkana kadar kullanma demişti. Sonuç 8 aylıkken oğlum ancak göbeğim inmişti. Bu başka Dr. Dik durman ve yürüme açısından hemen öneriyorum dedi ve gerçekten işe yaradığını hissediyorum. 8 günde 8 kilo gitti hamile kaldığım kilodayım ama karnın toparlanması ve sıkılaşmak baya zaman alacak.canım doktor bana 15 günden önce korse kullanma dedi
sen ne zaman başladın kullanmaya
bide 1 haftada kaç kilo gitti
ya benim az gitti sanki 6 kilocuk
Bende ilkinde 3. Ydan sonra kullanmaya başlamıştım ama bu Dr um bayan ve 2 çocuğu var bizzat kendisi de hemen kullanmış. Ben çok sıkmadan sardım korseyi ve şişliği indi baya dermatixSi diye bir jel ama contractubex de çok iyi diye biliyorum.Jel contraktubex mi? Korseyi ilk ameliyatımda doktor asla kullanmamalısın demişti, bunda ne diyecek bilemiyorum. Ben 3. Aydan sonra korse kullandım. Ya inşallah ben de 3 5 günde atlatırım. Dün biraz sancım oldu eşim de nolur normal doğur hadi daha az canın yanar diyor. Beni bi gülne aldı, hocaya söylesek olmaz mı normal diyor. Tamamen duygusal canım ilkinde 1 hafta beni o idare etti, şimdi de ikiz 2 kat artacak sorumluluğu. Adam korkusundan bana sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıracak
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun.
Benim kızım mayıs doğumlu ben ağultosta tatile gitmiştim. Hem bana hem eşime hem kızıma çok iyi gelmişti. Harika iyikeşip döndük tatikden. Kendi aracınız varsa hiç düşünme. En kötü sana çok iyi gelir.
Benim büyük oğlum şuanda modda beni üzmek için elinden geleni yapıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Eskiden bir sürü aktivite yapardık. Şimdi yorgunluktan pek birşey yapamıyorum. Dışarı çıkaramıyorum. Dede dayısı babası ilgileniyor işte o da yetmiyor ne yazıkki...Gorumcemin kızı beşiğini resmen kırmaya çalışıyor. Üstüne oturdu. Donenceyi almış gozunun önünde döndürüyor. Mamasını kaşiklamiş yemiş.Kız bilerek yapıyor. Dediğin doğru aslında rahat olmak lazım. Ama kızdan korkuyorum bir şey yapar diye
İlk doğumda Dr. 40ın çıkana kadar kullanma demişti. Sonuç 8 aylıkken oğlum ancak göbeğim inmişti. Bu başka Dr. Dik durman ve yürüme açısından hemen öneriyorum dedi ve gerçekten işe yaradığını hissediyorum. 8 günde 8 kilo gitti hamile kaldığım kilodayım ama karnın toparlanması ve sıkılaşmak baya zaman alacak.
Bende ilkinde 3. Ydan sonra kullanmaya başlamıştım ama bu Dr um bayan ve 2 çocuğu var bizzat kendisi de hemen kullanmış. Ben çok sıkmadan sardım korseyi ve şişliği indi baya dermatixSi diye bir jel ama contractubex de çok iyi diye biliyorum.
Benim büyük oğlum şuanda modda beni üzmek için elinden geleni yapıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Eskiden bir sürü aktivite yapardık. Şimdi yorgunluktan pek birşey yapamıyorum. Dışarı çıkaramıyorum. Dede dayısı babası ilgileniyor işte o da yetmiyor ne yazıkki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?