2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Süpersiniz kızlar sıradakiler belli oldu Sağlıkla gelsin bebekleriniz..

Bence doğum enerjini tüketme, doğumda çok işine yarayacak. Güzel güzel beslenmene bak derim. Su an dişi kuş enerjisi vardır sende
Ama kanala insin diye yürümem lazım canısı inmemiş dana hala açılmam olduğu halde
Yiyip içip yatarım benim işime gelir

Evvett benim dana kızım yine fazla kilo almış. 3725 gr 53 cm Ve ne acilmam var ne de sanci. Çatı kontrolünde de doktorum bu kız daha 10-15 güne anca gelir dedi. Normal doğum şansım böylelikle bitti
5 temmuz cuma saat 9 da Bahar Hanımla tanışıyoruz artık ❤❤ Içim bir garip oldu. Normal çok yapmak istiyordum ama üstümden de öküz kalktı sanki.

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı olsun inşallah yaaa
Bende bu hafta muhtemel doğuruyorum
Gelsin bakalım hanım kızlar götlerini ısırmaya az kaldı

Hayırlısı bebisiim.Saglikla kavuşun yeter ki.❤

ayy çok heyecanlı :) sağlıkla gelsin inşallah küçük hanım :)

Hadi gözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin inşallah nisakuş

5 vakte kadar o açıklık 10 cm olacak ve pırt diye gelecek Nisakuş inşallah ❤

Ama kanala insin diye yürümem lazım canısı inmemiş dana hala açılmam olduğu halde
Yiyip içip yatarım benim işime gelir
O da doğru, sen kendin için en iyisini bilirsin zaten canım
Aslında 10-15 günün var, burdan gördüğüm kadarıyla uzun hatunsun. 4 kilodan sonra risk diyorlar o da bebeğin omuz genişliği 4 kilodan sonra baş genişliğini geçme ihtimali olduğundan kanalda takılıp kalma riskinden dolayı. İnşallah bi kaç gune kendi isteğiyle gelir. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. Gözün aydın her türlü az kaldı canım..

canım doktor bana 15 günden önce korse kullanma dedi
sen ne zaman başladın kullanmaya
bide 1 haftada kaç kilo gitti
ya benim az gitti sanki 6 kilocuk
İlk doğumda Dr. 40ın çıkana kadar kullanma demişti. Sonuç 8 aylıkken oğlum ancak göbeğim inmişti. Bu başka Dr. Dik durman ve yürüme açısından hemen öneriyorum dedi ve gerçekten işe yaradığını hissediyorum. 8 günde 8 kilo gitti hamile kaldığım kilodayım ama karnın toparlanması ve sıkılaşmak baya zaman alacak.
Bende ilkinde 3. Ydan sonra kullanmaya başlamıştım ama bu Dr um bayan ve 2 çocuğu var bizzat kendisi de hemen kullanmış. Ben çok sıkmadan sardım korseyi ve şişliği indi baya dermatixSi diye bir jel ama contractubex de çok iyi diye biliyorum.
Benim büyük oğlum şuanda modda beni üzmek için elinden geleni yapıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Eskiden bir sürü aktivite yapardık. Şimdi yorgunluktan pek birşey yapamıyorum. Dışarı çıkaramıyorum. Dede dayısı babası ilgileniyor işte o da yetmiyor ne yazıkki...

Canım kullandığın korsenin adı ne?Özel bi ismi var mı? Çarşamba Dr a danışıp alayım bende.Aslinda mantıklı dik tutması karnın aşağıya sarkmamasi için.Ilk doğumda Dr onermemisti bana sezaryen göbeği kaldı resmen alt tarafa sallanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…