2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklık 🤯 şuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa
Amin tatlım çok sağol, ne güzel bişi görevilmek ya şanslısınız bence 😍
Gelsinler artık di mi 😇

Haşere diiiil kız, haşarı 😂

Gidin gidin, bizim yol evden eve 8 saat sürüyo, daha newborn sayılır bolca uyuyacak zaten.. Güneşten koruyun gerekirse nöbetleşe odada zaman geçirin , ya da pusetle yanınızda uyusun örtün müslini vs ama kesinlikle iyi gelir..
Gelmeye çalışıyor benimki çok şükür sonunda 😁 inşallah kuzum valla gelsinler 😍

Eveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Veee bombee 1 cm geçkin açılmam varmış 😁 bugün yarın heran herşey olabilir olmazsa perşembe erkenden gel didi 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Ayy cook heyecanli. Bu hafta dogurursun ne guzel tam haftasini dolduruyo en guzeli😊

Kızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklık 🤯 şuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa bağladım süreç nasıl ilerler spoiler verin bacılar 😂

Kuzum benim suyum geldiğinde 4 santimdi açıklığım. Öncesi sıfır belirti.. Su geldi, bir kaç saat sonra baktılar 4cm’di yani.
Tahminim suyun gelir bu aralar ya da sancın başlar. Hiç ağrın yokken hazırlığını tamamla, duş al, rimelini sür, bekle 😍
Sağlıkla gelsin bebiş ..
Eveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Veee bombee 1 cm geçkin açılmam varmış 😁 bugün yarın heran herşey olabilir olmazsa perşembe erkenden gel didi 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Ay rüya çıkıcak 😍😍
Açtık sanal kollarımızı bekliyoz kendilerini 🥰

Kuzum benim suyum geldiğinde 4 santimdi açıklığım. Öncesi sıfır belirti.. Su geldi, bir kaç saat sonra baktılar 4cm’di yani.
Tahminim suyun gelir bu aralar ya da sancın başlar. Hiç ağrın yokken hazırlığını tamamla, duş al, rimelini sür, bekle 😍
Sağlıkla gelsin bebiş ..

Ay rüya çıkıcak 😍😍
Açtık sanal kollarımızı bekliyoz kendilerini 🥰
Doktor dalga bile geçti bu gece çarşafı 5 kat ser diye baya dürttü alttan 😁
Bu gece bol bol yürüyorum geziyorum Allah tutmayın beni 😁
İnşallah kuzum hayırlısıyla 😍

Kızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklık 🤯 şuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa bağladım süreç nasıl ilerler spoiler verin bacılar 😂
Benim hastaneye gittiğimde 5 cm açıklığım vardı 😅 hiç ağrım yoktu drum başlattı Doğumu suni sancı ve poş açılmasıyla 🥰

Son 14 günde 1 kilo almış ya benim kiz😱 bugün b12 yazdırmaya gittim doktora kendi doktorum yoktu diğerine giriverdim bi baktı 3750 bu daha 36 haftalıkken böyleyse nasıl doğacak kim bilir çok hızlı kilo almış dedi yarın kendi doktoruna çık sana gün versin hemen alsın yada bi şeker yüklemesi yapsın normal değil bu çok iri dedi🙄aklım fikrim karıştı usg cihaz farkı midir yada pozisyondan dolayı mi değişik çıktı acaba...Yarın doktorum hemen bu hafta içinde alalım derse bi sorun olmaz demi çok karıştı kafam ben hem artik çıksın istiyorum hem de kaç kere hamile olup bu kadar güzel hissedicem ki diye bitmesini de istemiyorum🤭
Planlı sezeryan mı düsünuyordun. Eğer öyleyse biraz daha kalsa sanki daha iyi çünkü daha 36+ lardasın. Bebek ne kadar büyük olursa olsun gelişimi hakkında fikir vermez ki..

Süpersiniz kızlar sıradakiler belli oldu ;) Sağlıkla gelsin bebekleriniz..
Doktor dalga bile geçti bu gece çarşafı 5 kat ser diye baya dürttü alttan 😁
Bu gece bol bol yürüyorum geziyorum Allah tutmayın beni 😁
İnşallah kuzum hayırlısıyla 😍
Bence doğum enerjini tüketme, doğumda çok işine yarayacak. Güzel güzel beslenmene bak derim. Su an dişi kuş enerjisi vardır sende ;)

Geçmeyen bel ağrısı ve ara ara kasılmalarla devam.Sezeryan gününü beklese iyi olur aslında.Su an hazır hissetmiyorum kendimi 😕

Back
X