Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
Kızlar Günaydın. ..ben geldim çok şeyler yazildgindan kafam karışıyor ve bende mi anormallik var diye düşünmeden edemiyorum o yüzden sık girmiyorum artık. ..dün 7+6 da gittik ve altan çok şükür kalp atışını duyduk .çok sevindim .artık hamileyim elh..ben hamile olduguma inanmada güçlük çekiyorum da daha önce doğal yolla gebe kalmayıncaya. Rica etsem beni de ekler misiniz.
Yaş 31
Sat 3 ekim
Doğum 7 temmuz
Yer Denizli
Kızlar bi de benim benim. Rahmin. Arkasina yapismis ve zor gördü doktor bile...çok küçük duruyor dedi haftasına göre. Geri biraz dedi ..buyur demi kızlar. ? Ben hala embriyoyu kese içinde goremiyom .anlamiyom
Size bir soru bir tarafta çok bilgili her sıkıntınıza nokta atısı yapan fakat yaşıitibariyle biraz ciddi kendisine sekreteri aracılıgıyla ulasabildiğiniz bir doktor var(uyguladığı tedavi sayesinde hamile kaldım) diğer tarafta çok ilgili güleryüzlü fakat yeterince bilgili olmayan (daha önce bana bazı tedaviler uyguladı gebe kalamadım)daha kolay ulasabildiğiniz bir doktor var. Hangisini seçerdiniz 1 mi 2mi :)
Günaydın kizlar bende 10 aralıkta gidecegim ve ikili test icin randevu alacagim. Şimdilik araştırma hastanesinde devam ediyorum. Istanbuldayim. Ama gerekirse Ankaraya gidip oğlumun doktoruyla doğum yapacagim.
Kızlar Günaydın. ..ben geldim çok şeyler yazildgindan kafam karışıyor ve bende mi anormallik var diye düşünmeden edemiyorum o yüzden sık girmiyorum artık. ..dün 7+6 da gittik ve altan çok şükür kalp atışını duyduk .çok sevindim .artık hamileyim elh..ben hamile olduguma inanmada güçlük çekiyorum da daha önce doğal yolla gebe kalmayıncaya. Rica etsem beni de ekler misiniz.
Yaş 31
Sat 3 ekim
Doğum 7 temmuz
Yer Denizli
Sırt ağrısı değilde bende de kaburgam batıyor sanki 9 aylık hamileyim oğlumda da böyle olmuştu hatta bir daha çocuk yapmazsam sırf bu kaburga ağrısından derdim ama o zamanlar son zamanlardı, şimdi daha başındayım ama kaburgama baskı yapıyor, ikiz diye mi acaba
Sırt ağrısı değilde bende de kaburgam batıyor sanki 9 aylık hamileyim oğlumda da böyle olmuştu hatta bir daha çocuk yapmazsam sırf bu kaburga ağrısından derdim ama o zamanlar son zamanlardı, şimdi daha başındayım ama kaburgama baskı yapıyor, ikiz diye mi acaba
Yaş 31
Sat 3 ekim
Doğum 7 temmuz
Yer Denizli
Benimde annem ikiz annemin kardeşleride ikiz olanlar var, şimdilik torun olarak bir tek bende var ikiz diğer torunlarında yok ananemin heyecanlı ve korkulu bir süreç oldu bu sefer