2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
21 hafta 1 günlük demek, herhalde bir yanlışlık var, belki de sizden önce kullanılan hastanın bilgileri kayıtlı kalmıştır cihazda.

Öyle bi şey olabiliyor mu ki hiç duymamıştım.

Tövbe tövbe bi yerlerime saklanmış bi embriyo mu var acaba

ama ölçümde hata olsa crl de yanlış çıkar gebelik haftasıda onlar normal çıkmış anlayamadım canım açıkçası

Ben de hiç anlayamadım canım ama şaşırmıyorum burası Türkiye, gittiğim de güzel ülkemin bi devlet hastanesi. Yani neden böyle minik heyecanlar şakalar olmasın ki

Sizden önceki hastanın bilgileridir veyahut ultrason cihazının saat tarih ayarı bozuktur:)
Öyle bi şey olması da çok ilginç ama herhalde öyle bi şeydir :)

Ne güzel işte gizem heyecan macera ne ararsan var
Sorma sorma, anne adaylarını biraz olsun gülümsetebilmek, mutlu etmek için yapılan minik şakalar :)

doktora sorsaydın keşke merak ettim valla neden acaba öyle

Canım doktor yüzü göremiyorum ki. Gördüğüm de sabah gittiğim aile hekimi gibileri. Hastaneye dün gitmiştim sonuç göstermeye gebe polikliniği yerine jinekoloji almışım diye bakmadılar. Zaten işten izin istemek istemiyorum hastane işimi sabahtan halledeyim bari diye çabalıyorum ama hastaneden randevu da bulunmuyor. Şu an bile mesela önümüzdeki 10 güne randevular dolu. Randevusuz da almıyorlar.
Dün gidip eli boş geri dönünde bi sinirle özel hastane araştırmaya başladım işte, neye karar vericez bilmiyorum.

şöyle yapabilirsin canım hani ağır gelir diyosan testler devlette muayeneye özele zaten ayda bir gidiceksin tabi doğumu devlette yapıcaksan iyi bir doktor bulman şart

şöyle yapabilirsin canım hani ağır gelir diyosan testler devlette muayeneye özele zaten ayda bir gidiceksin tabi doğumu devlette yapıcaksan iyi bir doktor bulman şart

Gittiğim hastanede doktorlarda sorun yok aslında, gayet iyiler çok yoğun da olmuyor. Randevusuz almamaları çok saçma. Doktorlar 15.30-16.00dan sonra tek tük hasta alıyor, hastane bildiğin boş.
Randevusuz gitmişsem de zaten öğleden sonra 3'te 4'te gitmiyorum ki. Hastane 8.30'da açılıyor, 8.30'da orda olduğumda bile alınmadım mesela. Hastane daha yeni açıldı dedim, herkes 7.30'da geliyor sıra almaya dedi kayıt kabuldeki kız.
Tabii kayıt memurları da o kadar işini seven insanlar ki 8.30da başlayan mesailerine rağmen 7.30'da gelen hastanın da hemen kaydını alıyorlar, yersen.
Doğumu orda yapmayı düşünüyorum, tek kişilik odaları var temiz bi hastane, özelden devlete döndü zaten. Muayeneler için dediğin gibi özelde bi yer bakıcam artık.

çok saçma bi hastane sistemimiz var
inşallah bulursun canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…