2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pazartesi 2.000 civarındaydı çarşamba 4.000lerdedir dedi karından görünmedi vajinal göründü tam 5 haftalık dedi, biraz yat bakalım dinlen geçecek mi inşallah geçer
4000lerde oldugunda idrara sıkısıkmıydın peki canım ? Benim de bugun 3092 cıktı . Randevum salı insallah görürüz sağlıklıca.

4000lerde oldugunda idrara sıkısıkmıydın peki canım ? Benim de bugun 3092 cıktı . Randevum salı insallah görürüz sağlıklıca.
Yok canım değildim karından uğraştı görünmedi sonra vajinal baktı, değer 5.000i geçince karından rahat görünür dedi senin salıya kadar 6.000i görür biraz da sıkışık gidersin yüzde 90 görürsün o zaman

Pazartesi 2.000 civarındaydı çarşamba 4.000lerdedir dedi karından görünmedi vajinal göründü tam 5 haftalık dedi, biraz yat bakalım dinlen geçecek mi inşallah geçer
İkimizde aynıyız benim kan değerlerim neden düşük acaba ondanmı bir sorun var acile gittim kan verdim belkiyorum ALlahım bebeğim Benimle kalsın dua edin bana kızlar lütfen

İnsallah canım daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu bu sefer sağlıklıca olusur insallah.

İkimizde aynıyız benim kan değerlerim neden düşük acaba ondanmı bir sorun var acile gittim kan verdim belkiyorum ALlahım bebeğim Benimle kalsın dua edin bana kızlar lütfen
En son ne zaman ölçtürdün ve kaç çıktı. Sakin ol dualarım seninle. Ayetel Kürsi oku bol bol.

Benim oğlumda 2.000 çıktığı gün değerim 7.000di doktor olabilir döllenmeye bağlı dedi sakın telaş yapma burda benim değerimden çok yüksek olanlarda vardır mutlaka.Allah yazmış olsun o zaman sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza merak etme içini ferah tut canım

İnşallah canımm

evet soracagım yoksa gebelik sonuna kadar kabir azabı gibi cok zor....ama internetten arastırdıgım kadari ile yok diyor tedavi.....bu kadar teknoloji varken suna çözüm bulmaları gerek yaa

Canım benim İstanbulda baya iyi bir diş doktorum vardı.. ilk 3 ay bile beklemene gerek yok demişti bana.. Ben 9 ay yapıyorum tedavi demişti. Uygun ilaçlarla çözülmeyecek sıkıntı yok vs demişti. Bence diş doktorunla bir görüş. Bu arkadaşım seminer vs veriyo işinde baya iyidir ama bireysel çalışmıyo artık. Geçmiş olsun..

Bir şey olmaz merak etme ama sen ani hareketlerden kaçın. Kasıklarından kuvvet alıp ağır iş yapma, ben gardrop çektim sağa sola oda değiştirdim, oğlum 20 aylık kucakta geziyo dans ediyoruz kucak kucağa. Çok şükür iyiyiz :)
Kanama olmadığı sürece çok panik olma.

Bir de benim yaşadığım yerde doktor kontrolü yok. 9 ayda 2 kere görcez bebişi nasipse..
O yüzden sohbetlerinizin çoğuna katılamıyorum ama okumaya çalışıyorum..
Herkes sağlıkla kucağına alaın meleğini inşallah

Bende oyle dusundum. Ne guzel.her zaman gece gunduz yaninda bir arkadas olacak insallah temmuzda 26 aylik olacak
Allah bağışlasın, bu minnak da sağlıkla gelsin, yaş aralığı da güzel bence ama iste su tuvalet egitimini doğmadan halletsek cok mutlu olacagim bir de siz odalari ayirdiniz mi? Bebek gelmeden onu da halletmek istiyorum öbür türlü cok zor olacak

İnşallah canım geleceği varmış miniğin çık zor olacak ama ben isteniyordum da kısmet
Hayırlısı olsun, demekki zamanı simdiymis, zamanla bu fikre daha çok alisirsin ins. canim

insallah cnm olduğum semtte düzgün Disci bulamadım...inan herkes paragoz olmuş bi kalbini duyayim da gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…