- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
4000lerde oldugunda idrara sıkısıkmıydın peki canım ? Benim de bugun 3092 cıktı . Randevum salı insallah görürüz sağlıklıca.Pazartesi 2.000 civarındaydı çarşamba 4.000lerdedir dedi karından görünmedi vajinal göründü tam 5 haftalık dedi, biraz yat bakalım dinlen geçecek mi inşallah geçer
Yok canım değildim karından uğraştı görünmedi sonra vajinal baktı, değer 5.000i geçince karından rahat görünür dedi senin salıya kadar 6.000i görür biraz da sıkışık gidersin yüzde 90 görürsün o zaman4000lerde oldugunda idrara sıkısıkmıydın peki canım ? Benim de bugun 3092 cıktı . Randevum salı insallah görürüz sağlıklıca.
İkimizde aynıyız benim kan değerlerim neden düşük acaba ondanmı bir sorun var acile gittim kan verdim belkiyorum ALlahım bebeğim Benimle kalsın dua edin bana kızlar lütfenPazartesi 2.000 civarındaydı çarşamba 4.000lerdedir dedi karından görünmedi vajinal göründü tam 5 haftalık dedi, biraz yat bakalım dinlen geçecek mi inşallah geçer
İnsallah canım daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu bu sefer sağlıklıca olusur insallah.Yok canım değildim karından uğraştı görünmedi sonra vajinal baktı, değer 5.000i geçince karından rahat görünür dedi senin salıya kadar 6.000i görür biraz da sıkışık gidersin yüzde 90 görürsün o zaman
En son ne zaman ölçtürdün ve kaç çıktı. Sakin ol dualarım seninle. Ayetel Kürsi oku bol bol.İkimizde aynıyız benim kan değerlerim neden düşük acaba ondanmı bir sorun var acile gittim kan verdim belkiyorum ALlahım bebeğim Benimle kalsın dua edin bana kızlar lütfen
Benim oğlumda 2.000 çıktığı gün değerim 7.000di doktor olabilir döllenmeye bağlı dedi sakın telaş yapma burda benim değerimden çok yüksek olanlarda vardır mutlaka.Allah yazmış olsun o zaman sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza merak etme içini ferah tut canımİkimizde aynıyız benim kan değerlerim neden düşük acaba ondanmı bir sorun var acile gittim kan verdim belkiyorum ALlahım bebeğim Benimle kalsın dua edin bana kızlar lütfen
Perşembe 2800 çıktı. bugün verdim sonucu bekliyorumEn son ne zaman ölçtürdün ve kaç çıktı. Sakin ol dualarım seninle. Ayetel Kürsi oku bol bol.
Benim de oldu kimyasal, hepimiz çetrefilli yollardan geçiyoruz bi şekilde hepimiz için hayırlısı olsun canımİnsallah canım daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu bu sefer sağlıklıca olusur insallah.
İnşallah canımmBenim oğlomda 2.000 çıktığı gün değerim 7.000di doktor olabilir döllenmeye bağlı dedi sakın telaş yapma burda benim değerimden çok yüksek olanlarda vardır mutlaka.Allah yazmış olsun o zaman sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza merak etme içini ferah tut canım
İnsallah cok güzel bir deger cıkacak içini ferah tutPerşembe 2800 çıktı. bugün verdim sonucu bekliyorum
Haber et mutlaka canım bekliyorum dualarım seninlePerşembe 2800 çıktı. bugün verdim sonucu bekliyorum
evet soracagım yoksa gebelik sonuna kadar kabir azabı gibi cok zor....ama internetten arastırdıgım kadari ile yok diyor tedavi.....bu kadar teknoloji varken suna çözüm bulmaları gerek yaa
Merhaba anneler bugün ağır kaldırmam gerekti annem tek kaldıramazdı 40 kiloluk bi yağ bidonunu bir ucundan ben tuttum 5-6 adımlık mesafeydi arabaya yükledik.o an bisey yoktu ama yarim saat sonra bi sanci girdi kasıklarımabisey olmamıştır inşallah hala daha kasiliyo ağrı var..kanamam yok diye gitmedim acile ama bilemedim de
İnşallah bir problem çıkmayacak canım korkma dua et. Kadın Doğum acili olan bir hastaneye gitseydin muayene de olabilirdin. Olduğun yer küçük bir yer miİnşallah canımm
Benim doktorum kırmızı olmadığı sürece normal dedi ve bende de oldu azıcık sonra geçtiKızlar şimdi eve geldim Kahverengi lekenlenme olmuş neden olabilir
Gittim canım tahlil verdim bekliyoruzİnşallah bir problem çıkmayacak canım korkma dua et. Kadın Doğum acili olan bir hastaneye gitseydin muayene de olabilirdin. Olduğun yer küçük bir yer mi
Allah bağışlasın, bu minnak da sağlıkla gelsin, yaş aralığı da güzel bence ama iste su tuvalet egitimini doğmadan halletsek cok mutlu olacagim bir de siz odalari ayirdiniz mi? Bebek gelmeden onu da halletmek istiyorum öbür türlü cok zor olacakBende oyle dusundum. Ne guzel.her zaman gece gunduz yaninda bir arkadas olacak insallah temmuzda 26 aylik olacak
Hayırlısı olsun, demekki zamanı simdiymis, zamanla bu fikre daha çok alisirsin ins. canimİnşallah canım geleceği varmış miniğin çık zor olacak ama ben isteniyordum da kısmet
Değerin kaç olması gerekirmiş bugün söylediler mi?keşke ultrasonla da baksalardıGittim canım tahlil verdim bekliyoruz
insallah cnm olduğum semtte düzgün Disci bulamadım...inan herkes paragoz olmuş bi kalbini duyayim da gidecegimCanım benim İstanbulda baya iyi bir diş doktorum vardı.. ilk 3 ay bile beklemene gerek yok demişti bana.. Ben 9 ay yapıyorum tedavi demişti. Uygun ilaçlarla çözülmeyecek sıkıntı yok vs demişti. Bence diş doktorunla bir görüş. Bu arkadaşım seminer vs veriyo işinde baya iyidir ama bireysel çalışmıyo artık. Geçmiş olsun..
Bir şey olmaz merak etme ama sen ani hareketlerden kaçın. Kasıklarından kuvvet alıp ağır iş yapma, ben gardrop çektim sağa sola oda değiştirdim, oğlum 20 aylık kucakta geziyo dans ediyoruz kucak kucağa. Çok şükür iyiyiz :)
Kanama olmadığı sürece çok panik olma.
Bir de benim yaşadığım yerde doktor kontrolü yok. 9 ayda 2 kere görcez bebişi nasipse..
O yüzden sohbetlerinizin çoğuna katılamıyorum ama okumaya çalışıyorum..
Herkes sağlıkla kucağına alaın meleğini inşallah
maşallah ben kaçırmasın kaç gun gecti gunun5,630 çıktı kızlar nasıl netten baktım şimdi gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?