Günaydın kızlar.
Sağlıklı bir gün olsun herkes için...
Bir sorum olacak, hamileliginizi isyerlerinize bildirdiniz mi? Böyle bir yasal zorunluluğumuz yok değil mi?
Merhaba benimde doğum yapacağım gün aynı sanırım bugun öğrendim bebeğim olacağını kalp atışlarını da duydum :)umarım en kısa zamanda sizde duyarsınız. Enfeksiyon için bir şey söyledi mi peki çok ciddi sorunlara neden oluyormuymuş? Bir de ilaç mı krem mi verdi bana yalnız krem verdi başka bir doktora daha görünsem mi diye düşünüyorumMerhaba gittim doktora tam bir hayal kırıklığı oldu doktor ultrasyonu koymasıyla çekmesi bir oldu gebelik haftasiy la uyumlu dedi şimdi vajinal baksak duyulurda ne gerek var 11 aralıkta gel bakalım dedi idrarda enfeksiyon varmış ilaç yazdi folik asit yazacağım dedi onu bile yazmamis hafta içi başka bir doktora gidecegim artik
uyuz olurum oyle doktorlara. inşallah içinize sinen bir doktor bulursunuzMerhaba gittim doktora tam bir hayal kırıklığı oldu doktor ultrasyonu koymasıyla çekmesi bir oldu gebelik haftasiy la uyumlu dedi şimdi vajinal baksak duyulurda ne gerek var 11 aralıkta gel bakalım dedi idrarda enfeksiyon varmış ilaç yazdi folik asit yazacağım dedi onu bile yazmamis hafta içi başka bir doktora gidecegim artik
Merhaba gittim doktora tam bir hayal kırıklığı oldu doktor ultrasyonu koymasıyla çekmesi bir oldu gebelik haftasiy la uyumlu dedi şimdi vajinal baksak duyulurda ne gerek var 11 aralıkta gel bakalım dedi idrarda enfeksiyon varmış ilaç yazdi folik asit yazacağım dedi onu bile yazmamis hafta içi başka bir doktora gidecegim artik
Bende bir tek göğüslerde hassasiyet ,ağrı ve şişkinlik Adet sancıları gibi ağrılar ayrıca lekelenmelerEvet böyle şeyleri Cok duyuyoruz maalesef ama sanırım en önemli belirti gebelik belirtilerinin yok olması.
Evet canım çok şükür:)Ali Acar da çok meşhur. Sen ikiz bebek mı bekliyordun canım :)
genlerde var ya olabilir hanginizin geni baskın çıkarsa artıkannem 4 çocuğun 4ünüde renkli gözlü yapmayı başarmış biri babam hatta hiç mi sevmedin beni bari bi tanesi bana benzeseydi der
Canım bu korkuyla zaman geçmez. Ben beş kayıp yaşadım. Biri de 12 haftalıktı. Gittiğimde 9+2 de kalp atışı durmuş dedi drum. Hiç bir şey hissetmedim herşey en başta nasılsa öyleydi oysa. Nasibi yokmuş çok üzüldüm ama şimdi sürekli böyle telaş edersem dokuz ay zır geçer. Duaya sarıl vesveseye kulağını tıka derimKızlar bugün patronumuzun eşi geldi laf lafı açtı ben bebeği söyledim. Düşüğümden konu açıldı onun da daha önce durduk yerde 3 aylıkken bebeğin kalbi durmuş ve hiçbir belirti vermemiş, ne ağrı sızı ne kanama veya başka bi şey. Rutin kontrole gittiğimde öğrendim 1 hafta oluyomuş kalbi duralı dedi kadın. (Kadının 2 çocuğu var şu an.) Zaten uykularım kaçıyor hepten kafayı yicem herhalde. Oluyor mu öyle şeyler duyan bilen var mı kadın mı abarttı acaba
Canım clexane piyasada yok mecburen muadilini alıyoruz. Korkulacak bir durum yok tedavine geç kalma al benceKizlar bugun clexan raporum cikti fakat hicbir eczanede clexan yok ne yapacam ya muadiller var ama tedirginim kullanmakta
Allah bunu saglikla kucağına alırsın ins. Çok etkilendim.ilk bebeğimde
37 haftamda 2 cm açıklığım vardı çatı muayenesınde çatın dar ama bebek başı küçük oldugu için normal olabılır dedı bende normal ıstıyordum son ay gunde 5 yada 7 tane hergun hurma yedım
çömelip kalkma hareketı yaptım normalde de banyoda da
ama 39 haftaya geldım hala tık yok herkes hergun arıyor bı bardak su alamaz hala geldım
doktordan nst cekındım suyu biraz az dedı sıkıntı olur mu dedım yok dedı tmm dedım
3 gun sonra bızım burda ılcede nst cekıyolarmıs sabah oraya gıdıcem dıye nıyetlendım yenı ögrenmstım eskı bı hastaneydı
gece yattım bebek o kadar hareketlıydı kı anlatamam sınırlendım kac saat uyuyamadım sonra uyumusum saat 5 di tuvalete kalktım rahmıme bişi baskı uyguluyo neyse gerı yattım sabah 7 de gerı kalktım
eşim işe gitti istersen gıtmeyım deı bende yok ben ıyıyım gıt sen bısı olursa ararım dedım
duşa girdim hastane cok yakındı tek basıma gıdıyom tam evden cıktım kardesımı gördum hastaneye gıdıyorum deyınce oda geldı benle işim kısa surer dedım gıttım nst ye gırdım kadın kahvaltı yaptınmı dedı yok dedım kalp atısı yok gıbı dedı benı bırakın ben gıdım bısıler yıyım gerı gelım dedım yok dedı doktor gelmiş doktoru aradılar 8 de hemen doktor ultrasona aldı benı
doktor habıre soru soruyo soru soruyo hiç bişi söylemıyo ama benım hıc halım kalmadı alttan baktı salladı falan tekrar ultrason baktı hala bişi yok kalp atışları yok dedı başımdan kaynar su degıl kaynar yağlar döküldü eşime haber verdım hemen babam eşim geldı eşimin yanında tekrar baktı eşim sınırlendı hadı dedı merkeze gıdelım bunlar bılmıyo doktor bırakmıyo daha ultrasonda bakmaya çalışıyo neyse gıttık
o doktor alttan salladı benı ya 20 dk dıger hastaneye gıttık acılmam 5 cm olmus 1 saay içinde 10 cm acılmam olmustu kolaylıkla dogurdum allah yardım etti ama bıde hurmaların etkısıydı dıye dusunuyorum tabı suni sanccıda verdıler
öyle doğurdum işte
her gece doğum hıkayelerı okuyodum son zamanlarda heycan heves hiç bitmedı sabırsızlık
allahım işte nasip ne zamn verırse artık o zmn anladım kı hersey bizim içinmiş işte ben o gun kadın oldum
sizle paylaşmak ıstedım cok uzun yazdım kusura bakmayın
Evet böyle şeyleri Cok duyuyoruz maalesef ama sanırım en önemli belirti gebelik belirtilerinin yok olması.
Canım bu korkuyla zaman geçmez. Ben beş kayıp yaşadım. Biri de 12 haftalıktı. Gittiğimde 9+2 de kalp atışı durmuş dedi drum. Hiç bir şey hissetmedim herşey en başta nasılsa öyleydi oysa. Nasibi yokmuş çok üzüldüm ama şimdi sürekli böyle telaş edersem dokuz ay zır geçer. Duaya sarıl vesveseye kulağını tıka derim
Canım seni çok iyi anlıyorum bana kalsa bende giderim her hafta hastaneye ama bunun ne bebeğe ne bize bir faydası yok. Bu düşünceler hep bize vesvese. Aslında tadını çıkarmanız gereken zamanlarNe kadar zormuş çocuk işleri. Duydukça korkuyorum, evet telaşla da geçmez doğru söylüyosunuz yine de duyunca korkuyorum sebepler araştırıp kendimle kıyaslıyorum falan. Dün gecenin bi vakti uyandım ya şimdi bi şey olduysa diye 1 saat oturdum kendi kendimi yedim dua ettim nerdeyse eşimi uyandırıp hastaneye gidelim dicektim, bir anda korku düşüyor içime engel olamıyorum.
İştahı açık ben varım :)))Bizim grupta istahi cok açık olan varmi zaten. Bende bu ara hiç bir şey yemek istemiyorum. Yedigim yemek de beni yiyor sonra. :) bakalim sonrasinda nasıl olucaz
Ne testi bu canımKızlar Benim de tahlil sonuçlarım çıktı kan seviyem düşük o yüzden pekmez üzüm tüketiyorum. Devlet hastanesinde yapılıyor özelde çok pahalı haberiniz olsun
Bi anda açılma oldu demekki benim de ilki 9 saat surdu son 2 saat cok yogundu dalgalar baya bir sure acilmam olmadi sonra bir anda 6 cm acilma oldu ve ondan sonra cok yogun gectiİlk doğumda sancıların başlaması ile bebeğin doğması arasında 19 saat vardı ama ilk 10 saat sancılar hafifti yani aslında 9 saat diyebilirim.
İkinci doğumda sabah sancı ile uyandım ne oldu ne bitti diyemeden 2 saat sonra bebek doğdu. Ebe geldi muayene ettigi gibi bebek doğdu 5 dk ıkınmadım yani. Ama sancılar inanılmaz şiddetliydi çok daha fazla acı çektim yani.
Olsun yine renkli olabilir, ela olabilirKızlar benim gözlerim yeşil anne tarfım full renkli gözlü kardeşlerim dahil eşimin tarafındada renkli gözlü yok hepsi esmer kahve gözlü çok merak ediyorum hangi tarafa çekicek
öğrenir öğrenmez direk kendime baktım ama
Goguslerdeki acı bende de hep var hiç ağrım olmamıştı bugün karın ağrım var hafif.Bende bir tek göğüslerde hassasiyet ,ağrı ve şişkinlik Adet sancıları gibi ağrılar ayrıca lekelenmeler
Anladım canım o zaman var ya keciboynuzu özü pekmezi var. O daha fazla kan yapar.Canım ben hiçbir şekilde ilaç kullanmıyorum ilaç firmalarında çalıştı kuzenim yani bu ilaçların yapım aşamasını biliyor işi 2 hafta sonra bıraktı bizim aile de ne olursa olsun ilaç kullanılmıyor o yüzden herşeyi doğaldan alıyorum. Hele hamileyken tabiki bu tercih meselesi ben tercih etmiyorum verdi doktor almadım
Eğer bebek saglikliysa ne yaparsan yap hicbir sey olmaz, icini ferah tut yarına bizim başımıza ne geleceği bile belli değilken ânı yasamak en guzeli, bu donem bir kadin için en ozel donem güzel geçirmek ve her anından mutlu olmak en guzeli, nasibi varsa her türlü dünyaya gelecektirNe kadar zormuş çocuk işleri. Duydukça korkuyorum, evet telaşla da geçmez doğru söylüyosunuz yine de duyunca korkuyorum sebepler araştırıp kendimle kıyaslıyorum falan. Dün gecenin bi vakti uyandım ya şimdi bi şey olduysa diye 1 saat oturdum kendi kendimi yedim dua ettim nerdeyse eşimi uyandırıp hastaneye gidelim dicektim, bir anda korku düşüyor içime engel olamıyorum.
Canım hayırlısı olsun.Gec olsun güç olmasinMerhaba gittim doktora tam bir hayal kırıklığı oldu doktor ultrasyonu koymasıyla çekmesi bir oldu gebelik haftasiy la uyumlu dedi şimdi vajinal baksak duyulurda ne gerek var 11 aralıkta gel bakalım dedi idrarda enfeksiyon varmış ilaç yazdi folik asit yazacağım dedi onu bile yazmamis hafta içi başka bir doktora gidecegim artik
Aaa maşallah canım darısı başımıza.Bende 6+6 da gitmeyi düşünüyordum.Insallah bende duyarım.Evet karından duydum, hatta ilk kez karından muayene edince şaşırdım herhalde duyamam dedim ama duyduk çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?