2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bir de erkek bebekte anne guzellesiyor, kız da annenin guzelligini alır derler, ama o karın şekli bence de dogru oglumda karnim top gibiydi

Bir de erkek bebekte anne guzellesiyor, kız da annenin guzelligini alır derler, ama o karın şekli bence de dogru oglumda karnim top gibiydi
evet ben iki gebe olmama ragmen şiştim vs yinede güzelleştim...tabii genç ve güzeldik çocukları büyütürken çift çift çıktı yasımm

Benimde açlık 105 cıkıyo ama 95 olması gerekiyomus gebelikde insülin kullanmak istemiyorum banada ilaç yazarlar mı acaba
yok be cnm kim dedi sana onu...şimdi normal insanlarda evet 80..100 arası ama aksam yediğin de cok önemli yani gece birseyler yersen sabahta ölçersen öyle çıkar....illa şekerli yemene gerek yok benim bütün ailem şeker hastası cnm ...ben şimdi kilo çok alırsam kesin insülin olurum....zaten vücutta var ...inşallah olmaz korkma ikizlerde diyet yaptırdılar insülin vermediler

Herkese iyi geceler.Şişkinlik genel sorun galiba hepimizde.Bulantilardan bişey yiyemiyorum.Ama midem sanki 5 litre su içmiş günde 5 öğün yemiş gibi ağzıma girecek neredeyse.Kiloluyum zaten birde sislikle hiç abartmiyorum 6-7 aylık gibiyim.Bu benim moralimi bozuyor baya.Bulantisiz gazsiz keyifli günleri iple çekiyorum.

3 yaşında bir kızım var :) Rabbim öncelikle sağlıklı hayrli olanı versin tabi ama iki güzelliğin de tadına bakmak istiyor gonul, nasip :) ilkinde dediğim gibi olmuştu, bugün yine kalcan buyumus dediler acaba dedim

Benim doktorum ya beni çok korkutuyor sağolsun çok riskli diyabetlisin şeker de şeker diyip duruyor ayrıca zaten aylardır diyet yapıyorum cnm ne ekmek ne tatlı ne makarna ne pilav ne dolma ne börek yok:)

Bende bugün 7:haftalık oldum kalp atışı başlamış bebiş çok minik:)

Benim doktorum ya beni çok korkutuyor sağolsun çok riskli diyabetlisin şeker de şeker diyip duruyor ayrıca zaten aylardır diyet yapıyorum cnm ne ekmek ne tatlı ne makarna ne pilav ne dolma ne börek yok:)
bende perhiz yapıyorum ama ben piskolojik sıkıntılar yasadım 20 yasımdan beri diyet yaptıgım için bırakmıstım o zaman aldım sonrad ne aldım ne verdim sabittim.....şimdi tartılmıyorum korkuyorumbiz doktorla daha konusmadık bile sadece seker ilacına devam dedi....gerçi benim kuzenim incecik ama gebeliklerinde hep insülin kullanıyor..allah saglık versin efam yapma stres bile çıkarıyor şekeri

Cok şükür ben de kalp atımını duydum bugün cok acı bir olayla kalkmıstım o masadan en son.. sonrasında bircok kez gitsem de bugün başkaydı ellerim buz oldu çarpıntı bir yandan.. ama duyduk gördük bebişimizi , bir beş dakika ağladım kalkamadım doktorumla sarıldık inş hersey güzel olacak dedik ve evimize geldik cok güzeldi Allahımm hepimizin bebeklerini korusun hep sağlık huzur versin inşallah..darısı kalp atısını bekleyen arkadaşlarımızaa

Gözün aydın canım darısı başımıza)