2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy bendede basladi istifralar ara sira bulanti oluyordu idare ediyordum ama dun geceden beri icim disima cikti git gel gut gel dedigin gibi gelicek bisey yok icimde aci su geliyor bogazlarim cayir cayir yaniyor
işte benimde aynı şuan sadece çubuk kraker yiyorum bişey yersem kusucak gibi hissediyorum bakalım nolcak böyle

Guzel haberler alırsın inşallah canim

Günaydın Kızlar

Kalp atışını duyduk çok şükür sata uyumlu

Gozunaydin canim saglicakla buyusun insallah. Bende Persembeye aldim randevu sabırsızlıkla bekliyorum

Inşallah canim. Bende persembe gidecegim. Hem kese hem kalp atisini duyarim diye umit ediyorum

Selam kızlar ikinci hamileliğim 2014 mayıs annesiydim bir oğlum var
...
17 kasım kan sonucu 13.60
19 kasım bugün 70 .67 cıktı
Daha çok kucuguz temmuz sonu gibi gösteriyor beklenen doğum tarihi
Bat 21 ekim

Hayırlı olsun canim. Benim de 2. Gebeligim 2016 dogumlu bir kizim var

Allah razı olsun canım inşallah sende sağlıklı hayırlı haberlerini alırsın

Goguslerim feci aciyor. Tecrübeli anneler bu göğüs acısı ne zaman bitiyor. Eğilip kalktığımda kopup düşecek gibi yaa (
Aynı sorun bende de var canim.Ilk gebeligimde de olmuştu ama hatırlamıyorum ne zaman geçtiğini.Damarlari çıktı yeşil yeşil patlayacak gibi.

Goguslerim feci aciyor. Tecrübeli anneler bu göğüs acısı ne zaman bitiyor. Eğilip kalktığımda kopup düşecek gibi yaa (
Göğüs uçlarım doğum yapana kadar acıdı 4 aylıkken meme uçlarım yarıldı krem kullandim acısı çok feciydi ... Ama göğüs hassasiyetim çok surmemisti

mine8585 merhaba temmuz ayi icin açtığın ayni topikte beklemistik sanirim kismet Kasım ayınaymis

Canım iki hafta önce kan testleri falan hepsine bakıldı, herşey normal çıktı. Kasıklarım hep hareketli, bir kere kanamam oldu diye korkuyorum ama bi yandan normal diye telkin ediyorum kendimi. Allahtan evdeyim yoksa dediğin gbi hareketli olsam kesin nefessiz kalırım. Bir de bulantı hapından mıdır nedir bulantılarım yüzde 5 falan , bu sefer de sürekli yiyorum şimdiden 2-3 kilo bişi aldım tartı da bozuk anlamıyorum :) millet ilk aylarda kilo veriyo, ben de hamileyim bana karışmayın diyip yiyorum

Amin canim insallah. Sabah buyuk tualete cikinca cok az geldi yine bugun ama
Gun icinde olmuyor. Cok da ikinmiyorum ama onunla alakasi var herhalde. Bekleyevegim randevumu
Valla alakası var mı bilmiyorum 6. Haftada 5 günlük kabızlık sonucu bir öğlen baya ıkınmıştım artık. Akşamına kanamam oldu deli gibi ve öğlen olmuş kanama dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…