- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Keseden anlıyormusunGüzell Anneler Hadi Bebeklerinizin Ilk Ultrasyon Resimlerini Gonderin Bakalim Cinsiyet Tahmini Yapalim Merak Edenler Atsin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseden anlıyormusunGüzell Anneler Hadi Bebeklerinizin Ilk Ultrasyon Resimlerini Gonderin Bakalim Cinsiyet Tahmini Yapalim Merak Edenler Atsin ❤
ben attımGüzell Anneler Hadi Bebeklerinizin Ilk Ultrasyon Resimlerini Gonderin Bakalim Cinsiyet Tahmini Yapalim Merak Edenler Atsin ❤
İnşaallah.Sat neydi canim?Daha erken olabilir.Benim 13 ekimBen de bugün gittim karından görünmedi doktor vajinal bakmak istemedi darısı başıma
Benim 17 ekim canım 4 gün sonra benim de görünür inşallahİnşaallah.Sat neydi canim?Daha erken olabilir.Benim 13 ekim
istiyorum
Dur daha bebisler görünmüyor :))Güzell Anneler Hadi Bebeklerinizin Ilk Ultrasyon Resimlerini Gonderin Bakalim Cinsiyet Tahmini Yapalim Merak Edenler Atsin ❤
Karından Ise Sağa Yakın Kız Gibi Tatlım Kacinci Haftandasın Şuanben attım
karından canım 7+2 deyim :)Karından Ise Sağa Yakın Kız Gibi Tatlım Kacinci Haftandasın Şuan
Ancak canm çok normal görünmemesi.10 gündür bekledim Dr gitmedim bugüne kadar keseyi göreyim diye.Benim 17 ekim canım 4 gün sonra benim de görünür inşallah
Kesenin Icinde Bebek Varsa EwetKeseden anlıyormusun
Daha keseyi gordum bugün.Bebis 15 gün sonra.Neye göre tahmin yapıyorsunuz acaba?Karından Ise Sağa Yakın Kız Gibi Tatlım Kacinci Haftandasın Şuan
Ilk Bebeginmi Saglikla kucagina Alirsin insallah icime Doganda bu Oldu Hakkinda hayirlisi tabi guzelim Cok Var dha Ogrenmemize Benimde 2 Kizim Var 3ye hamileyim Suan Seninle Ayniyiz Hemen Hemenkarından canım 7+2 deyim :)
Bebeğin yönüne Gore Keseye Gore En cok Hangi Tarafa Yakinsa.Ona.Gore Sekline GoreeDaha keseyi gordum bugün.Bebis 15 gün sonra.Neye göre tahmin yapıyorsunuz acaba?
Varsa bıle 0.25 falandı sanırım .nasıl anlasılabılırkiKesenin Icinde Bebek Varsa Ewet
Gonder bi BaklimVarsa bıle 0.25 falandı sanırım .nasıl anlasılabılırki
bi kaybım var nasip olursa ilk olucak amin inşallah Allah razı olsun öğrendiğim andan beri kız doğuyo nasip inşallah sağlıkla gelsinlerIlk Bebeginmi Saglikla kucagina Alirsin insallah icime Doganda bu Oldu Hakkinda hayirlisi tabi guzelim Cok Var dha Ogrenmemize Benimde 2 Kizim Var 3ye hamileyim Suan Seninle Ayniyiz Hemen Hemen
İnsallah p.tesiye atarım.vermemişti fotoGonder bi Baklim
Bu benim minnoş kesem.Bebeğin yönüne Gore Keseye Gore En cok Hangi Tarafa Yakinsa.Ona.Gore Sekline Goree
Canim Ya Nasibimizde Ne Varsa O olacak Tabi Rabbim Saglikli Sihhatli Lucagimiza Almayi Nasip Eylesin Bol Bol Kadir Suresi Oku ❤bi kaybım var nasip olursa ilk olucak amin inşallah Allah razı olsun öğrendiğim andan beri kız doğuyo nasip inşallah sağlıkla gelsinler
Yesinler Masallah Kuzularimiza Ama Bisey Goremedim Kesen Solda Bakalim Bebeside Gorursek Ona Gore Soyleyelim Olurmu Suan Net Degil ❤Bu benim minnoş kesem.