2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba ben de 2019 temmuz annesi olacağım inşallah 2013 te temmuz annesi olacaktım ama kızım erken doğdu haziran ayında geldi.Bakalım bu sefer nasıl olacak 2. Olmasına rağmen çok heyecanlıyım. 2013 anneleriyle buradan sohbet ettik kocaman bir aile olduk sonra facebookta ve gerçek hayatta buluştuk,burası çok güzel çok özlemişim,herkese kolaylıklar diliyorum sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza

Nokta kadar bendede oluyor genelde 3 defa oldu her Mn camasirima bakmakdan bir tuhaf oldum. Bende ilk cocugumda hic korku yoktu neden bilmem. Ama bunda korkuyorum bisey olacak diye.beljide kendime dikkat edemiykrum ondandir. Dua edelim allah hepimİze yardim etsjn.

Aynen bende ilk çocuğumda oyleyiZ.2017 li. Kocaman aile olduk. Yani bebegimi buyuturken en prof dr den bile daha cok birbirimize bakim konusunda dikir alışverişi yapmisizdir.iyiki varlar diyorum hep

Mrb hamileyken kilo vermek mumkun mu gercekten.bende diyeteyken hamile kalfim istedigim kiloya tam inememistim.eger istanbuldaysan diyetisyen onerir misin

Avcilar da ilknur aydin var dogus polikliniginde ona gidiyorum ben cok memnunum.
100.9 ile başladım mayis da bu ay 77.3 gordum ama hamile oldugumu ogrenmeden onceki hafta istah artisi oldu tekrar 80 oldum.
Istah artisi azalsa biraz daha iyi olacak. Ilk hamileligim gibi 8 verip 10 alsam harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…