hadi inşallah canım çok sağol :)Hadi gözün aydın canım bende yarın duyarım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah canım çok sağol :)Hadi gözün aydın canım bende yarın duyarım inşallah
yaa büyümüş teyzesi sende görürsün inşallah :)Oy minik şey :) amin insallah
İnsallah canım .ay severim ben onu :)yaa büyümüş teyzesi sende görürsün inşallah :)
ay sorma ofise zor attım kendimi kus kus içim dışıma çıktı acı su geliyo başka hiç bişey değil yapar normal dedi uykuya zaten doyamıyorum ilk 3 ay katlanıcaz canım yapıcak hiç bişey yok iyi olsun ben razıyım herşeye
malesef benimde öyle zor geçicek belli oldu canım nasip Rabbim canlarını sağ etsin kaldı 1,5 ay katlanıcazOrası öyle tabi canım iyi olsun sağlıklı olsun sağlıkla gelişsin inşallah. Bakalım inşallah sadece ilk 3 aydır, tüm hamileliği zor geçenler de varmış, benim kolum kıpırdamıyor çok üşüyorum. Akşam olsun da evime gideyim mahvoldum ofiste.
Gözünaydin canım.Darisi başımızaaaaaGünaydın Kızlar
Kalp atışını duyduk çok şükür sata uyumlu
amin canım inşallah sağlıkla duyarsın sendeGözünaydin canım.Darisi başımızaaaaa
Enteresan miş :) dr.larda genelde adetin ilk gününü girerler direkt 2 haftayı silmiş oTamamdır bende doktor hesabında daha küçük oluyorumda acaba onumu beklemeliyim dedim o adeti baz almıyo adetten sonrakı 15. Günü alıyo
çok şükür canımBizde bugün 12 mm kesemizi gördükkkk çokkk şükür.Darisi kalp atisimiza
Canım tebrik ederim karından mı göründü?Bizde bugün 12 mm kesemizi gördükkkk çokkk şükür.Darisi kalp atisimiza
Bizde bugün 12 mm kesemizi gördükkkk çokkk şükür.Darisi kalp atisimiza
Teşekkür ederim canım evet karından göründü tam 5 haftalık sata uyumlu dedi.Canım tebrik ederim karından mı göründü?
Doktorun hesabına göre adetli iken hamile kalamazsın o bir haftayı siliyorum ondan bir sonraki haftada yumurtlama zamanı dedi böyle 2haftayı sildi :)Enteresan miş :) dr.larda genelde adetin ilk gününü girerler direkt 2 haftayı silmiş o
2. Trimester hamileliğin en keyifli donemi canim dana iyi oluyoruz ben tatile gitmiştim meselaGidiyor yorgunluk merak etme canım ilk zamanlar boyle
gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah :)Selam kızlar ikinci hamileliğim 2014 mayıs annesiydim bir oğlum var
...
17 kasım kan sonucu 13.60
19 kasım bugün 70 .67 cıktı
Daha çok kucuguz temmuz sonu gibi gösteriyor beklenen doğum tarihi
Bat 21 ekim
Ben de bugün gittim karından görünmedi doktor vajinal bakmak istemedi darısı başımaTeşekkür ederim canım evet karından göründü tam 5 haftalık sata uyumlu dedi.