Selam kızlar iyiyiz çok şükür yoğun bi hafta sonu oldu aktif geçti pek bakamadım sağolun sorduğunuz için
Sabah kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelicem
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Ben şahsen cok heycanlıyım canım :)
Yarın kontrolüm var bir an önce sabah olsun istiyorum :)))
Sen nasılsın?
7 senedir bu günü bekledim
Simdi 9 ay beyliyemicem sanırım :)
Mecbur 1.2,1.2 alıcam kiyafettir o dur budur
Rabbim herkese yasattırsın inşallah bu duyguyu
Benim için rüyaydi sürekli hayal kuruyodum şimdi bende hamileyim hala inanamıyorum
Selam kızlar ben de aranıza katılmak isterim:)
Kızlar iyi akşamlar hapinizeeeee bugun kendimi sanırım biraz yordum çok açık kahverengi akıntım oldu olanlar varmı 5 +3
Kalp atışını duyan arkadaşlar hafta hesabımı adet gününüze göre mi yaptınız .son adet tarihini baz alarak mı yanı?
Tamamdır bende doktor hesabında daha küçük oluyorumda acaba onumu beklemeliyim dedim o adeti baz almıyo adetten sonrakı 15. Günü alıyo
Kızlar ben son 5 gündür falan aşırı yorgunum, kolumu kıpırdatıcak halim yok. Zamanla 3. Aydan sonra enerjim artacak mı acaba, böylr gidiyor mu :)
Merhaba, ben de 5.haftamdayim. Doğum 22 temmuz görünüyor. Kasiklarimda hep sizlama,hafif ağrı var. Sizde de oluyor mu ?
Çalışannnnnlarrr ne yapcakkk ben halsızlık var amaaaaa işteGidiyor yorgunluk merak etme canımilk zamanlar boyle
Aynen Aynen bende öyleyim oturma ihtiyacı duyuyorum hemen. Iğne batmaları oluyor. Bebişler içeriye tutunuyor inşaat var kazı var içeride :)Merhaba, ben de 5.haftamdayim. Doğum 22 temmuz görünüyor. Kasiklarimda hep sizlama,hafif ağrı var. Sizde de oluyor mu ?
Valla canım benim de ilk gebeligim olmasına rağmen ağrı sızı olmadı hiç kasıklarda. Goguslerimde adetten beri hiç geçmeyen sızı var ama. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.Merhaba, ben de 5.haftamdayim. Doğum 22 temmuz görünüyor. Kasiklarimda hep sizlama,hafif ağrı var. Sizde de oluyor mu ?
Canım ben de bir sorun yoksa allah korusun bende de sıksık oluyor, karnım konuşuyo, oynuyo, ağrıyp. Full aktif ama başka şeye konsantre olabilirsem farketmiyorum meselaMerhaba, ben de 5.haftamdayim. Doğum 22 temmuz görünüyor. Kasiklarimda hep sizlama,hafif ağrı var. Sizde de oluyor mu ?
Beeen:))İştahı artan kimler
Gidiyor canım merak etme.4. Ve 5. aydan sonra en güzel rahat zamanlar başlıyor.Kızlar ben son 5 gündür falan aşırı yorgunum, kolumu kıpırdatıcak halim yok. Zamanla 3. Aydan sonra enerjim artacak mı acaba, böylr gidiyor mu :)
Ahaha bende hep yiyorum normalmi acaba ?Beeen:))
Bulantım olmadığında dünyayı yiyesim geliyor.Birde kiloluyum zatenİştahı artan kimler
Canım ikiz olduğu için çok yorumluyorsun... kan değerlerine baktım mutlaka... Ben kan hapını alınca kendime gelmiştim... beş dakika yürüsem nefes nefese kalıyordum... rahatliyorsun bu sefer karnın büyüdüğü için yine zor geliyor her şey... Ben kusmalarim bitene kadar 2 kilo anca aldım... kusmalarim bitti bir haftada 7 kilo aldım... birden kilo almak da çok etkiledi tabi hareketlerimi...Kızlar ben son 5 gündür falan aşırı yorgunum, kolumu kıpırdatıcak halim yok. Zamanla 3. Aydan sonra enerjim artacak mı acaba, böylr gidiyor mu :)
Hayır olsun inşallah canımKızlar ben size bişey anlatıcam:). Hamile olduğumu bilmeden önce hayr olsun bir rüya gormustüm. Rüyamda gözlerimden biri yeşil biri maviydi. Coketkilendigimi hatırlıyorum. Dün gece de 2 bebek gördüm ikisini de emziriyordum birinin gözleri mavi birinin gözleri yesildi :) rüya yorumlamayı bilen var mı aranızda ?
İştahı artan kimler
Kızlar ben size bişey anlatıcam:). Hamile olduğumu bilmeden önce hayr olsun bir rüya gormustüm. Rüyamda gözlerimden biri yeşil biri maviydi. Coketkilendigimi hatırlıyorum. Dün gece de 2 bebek gördüm ikisini de emziriyordum birinin gözleri mavi birinin gözleri yesildi :) rüya yorumlamayı bilen var mı aranızda ?
Mrb hamileyken kilo vermek mumkun mu gercekten.bende diyeteyken hamile kalfim istedigim kiloya tam inememistim.eger istanbuldaysan diyetisyen onerir misinBenim cok fena artti ama insallah gecer
Diyetteyken hamile kaldim. Diyetisyen ilk 3 ay kilo vermeye devam edecegiz dedi. Sonrasinda buraz daha arttiracak sanirim kalori miktarini
Ama ben son bir haftadir listemi yeyip ustune bir de bol bol tatlı yiyorum.
Ilk gebeligimde 8 kilo veri 10 kilo almistim. 2 kilo almis gibi olmustu
Bunda da öyle olsun istiyorum.
Biran evvel gecer insallah bu istah durumu.
Bence doktorun dedigi tarihi bekle canim
Hayir olsun insallah canim. Yorumlama bilmiyorum ama ikiz mi acaba diye dusundurdu. Kontrole gidince belli olur. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?