- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür canım.Heyecanla yarını bekliyorum ilk kontrolümü.Sen nasılsın?
Nokta kadar bendede oluyor genelde 3 defa oldu her Mn camasirima bakmakdan bir tuhaf oldum. Bende ilk cocugumda hic korku yoktu neden bilmem. Ama bunda korkuyorum bisey olacak diye.beljide kendime dikkat edemiykrum ondandir. Dua edelim allah hepimİze yardim etsjn.Guzel haberlerini bekliyoruz canim
Bugun az kahverengi akintim oldu. Ilk gebeligimde de kanamam olmustu cok ondan endiselendim ama şükür bir daha olmadi.
Sen nasilsin?
Heyecanli bekleyis
Guzel haberlerle gelirsin insallah
Sağlıcakla hayaline kavusursun inşallah canim. Ilk bebegimi bende cok beklemistim. Cok sukur 2. Yi bekliyorum simdi.
Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebisin
Olabiliyor arada. çoğalırsa doktoruna danis. Ilac verir önlem olarak.
Son adet tarihi baz aliniyor hesaplama icin. Kese gozuktukden sonra gec dollenme olmussa adet tarihini değiştirebilir doktorun.
Yumurtlama tarihine gore hesapla yapmis canim
Bir sure sonra gececek canim. Ilk zamanlar oluyor daha cok
Hayırlı olsun canim. Cok siddetli olmadokyan sonra normal. Yerlesirken oluyor böyle agrilar
Aynen bende ilk çocuğumda oyleyiZ.2017 li. Kocaman aile olduk. Yani bebegimi buyuturken en prof dr den bile daha cok birbirimize bakim konusunda dikir alışverişi yapmisizdir.iyiki varlar diyorum hepMerhaba ben de 2019 temmuz annesi olacağım inşallah 2013 te temmuz annesi olacaktım ama kızım erken doğdu haziran ayında geldi.Bakalım bu sefer nasıl olacak 2. Olmasına rağmen çok heyecanlıyım. 2013 anneleriyle buradan sohbet ettik kocaman bir aile olduk sonra facebookta ve gerçek hayatta buluştuk,burası çok güzel çok özlemişim,herkese kolaylıklar diliyorum sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza
Hoşgeldin canimmmm. İnsalahhHayırlı sabahlar hayırlı kandiller hanımlar ben de yeniyim. Rabbimden bi aksilik olmazsa temmuz annesi olacağm:)
Azıcık sabır ondan sonraki dönem cok keyifli hele su bulantılar bitsinÇalışannnnnlarrr ne yapcakkk ben halsızlık var amaaaaa işte
SON ADET TARİHİmerhabalar herkese
benim sat 9 eylül
2019 temmuz annesi olacağım inşallah. beni de listeye eklerseniz sevinirim.
İştahı artan kimler
Ben dee! canım sürekli karbonhidrat istiyor, öğlen akşam makarna, mantı yiyorum, sabah da bir açma bir simit yedim, çok korkuyorum çok kilo alacağım diyeİştahı artan kimler
İnşşşAzıcık sabır ondan sonraki dönem cok keyifli hele su bulantılar bitsin
Senin ne kadarlık canım
Biz bugun tam 5 haftalık olduk canım seninki ne kadarlık oldu?Senin ne kadarlık canım
Mrb hamileyken kilo vermek mumkun mu gercekten.bende diyeteyken hamile kalfim istedigim kiloya tam inememistim.eger istanbuldaysan diyetisyen onerir misin
5+4 canım kusmalar basladımı yoksaBiz bugun tam 5 haftalık olduk canım seninki ne kadarlık oldu?