Nokta kadar bendede oluyor genelde 3 defa oldu her Mn camasirima bakmakdan bir tuhaf oldum. Bende ilk cocugumda hic korku jyoktu neden bilmem. Ama bunda korkuyorum bisey olacak diye.beljide kendime dikkat edemiykrum ondandir. Dua edelim allah hepimİze yardim etsjn.
Amin canim insallah. Sabah buyuk tualete cikinca cok az geldi yine bugun ama
Gun icinde olmuyor. Cok da ikinmiyorum ama onunla alakasi var herhalde. Bekleyevegim randevumu
Hayırlı kandiller kızlar. Ben bugün 4+5 im doktora gittim sabah. Karından baktı görünmedi zaten görünmez dedi. Beta hcg bakalım eğer değer 3.000 üzerindeyse vajinal bakarım yoksa yine bakmam dedi. Vajinal ultrasona karşı anladığım kadarıyla. Ben 1.500 değerde vajinadan görünür diye biliyodum. Sonuç 4 gibi çıkacakmış. Hayırlı olsun mübarek günde
Merhaba kızlar koptum bir haftadır burdan yazamadım da, benim bulantılar başladı fenalardayım, sürekli uyuyorum inş bu durum uzun sürmez ya, 3.gebelik olmaz bulantı diyordum maalesef yine oldu, hayatım zehir oldu resmen, bide üstüne iki çocuk bakımı, henüz doktora gitmedim Cuma gününe randevu aldım 7 bitiyor Cuma’ya, hem kese hem kalp atışı birarada duyarız inş
Amin canım inşallah evet az kaldıkça sabırsızlanıyorum gerçi o kadar kötüyüm ki halsizim bitkinim yorgunum uykumu alamıyorum mide bulantılarım geçmiyor, çok zor geçiyor. Doktora bunu da sorucam vitamin verir belki olmazsa rapor alıcam dayanamıyorum.
Amin canım inşallah evet az kaldıkça sabırsızlanıyorum gerçi o kadar kötüyüm ki halsizim bitkinim yorgunum uykumu alamıyorum mide bulantılarım geçmiyor, çok zor geçiyor. Doktora bunu da sorucam vitamin verir belki olmazsa rapor alıcam dayanamıyorum.
ay sorma ofise zor attım kendimi kus kus içim dışıma çıktı acı su geliyo başka hiç bişey değil yapar normal dedi uykuya zaten doyamıyorum ilk 3 ay katlanıcaz canım yapıcak hiç bişey yok iyi olsun ben razıyım herşeye