• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay gerçekten mi ya:KK71:super haber saglikla gelsin minnaklar, cok sevindim Haticecim:KK200:
Sağol canım inşallah sağlıkla gelirler :halay::KK200:
Hayirli olsun canim maşallah
Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun
Maşallah duydun mu kalp atışlarını canım :)
On gün sonra dedi canım bu gün aşrı haftaydı tam
Maşallah gözünüz aydın
Sağolun

Neee inanmıyorum:dua: senin tüp bebek miydi canım? Ay tebrik ederim tanımadan heyecanlandım. nasıl hissediyosun :)
Evet canım tüp bebekti. Bende çok heyecanlandım:KK200::dua: rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah hepimizin bebeklerine. Çok karışık duygular :anneadayı:

Arkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan

Arkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan
Canım ben kese boyunu sormadım. İnşallah toparlar haftasını yakalar bebeğin

İnşallah hayırlısı olsun diyorum artık.sizin de hayırlı olsun ikizleriniz değeriniz bayağı yüksekmiş yek görnmesine şaşırmıştım

İnşallah hayırlısı olsun diyorum artık.sizin de hayırlı olsun ikizleriniz değeriniz bayağı yüksekmiş yek görnmesine şaşırmıştım
Çok teşekkürler canım. İnşallah rabbim sana da hayırlı haberler almak nasip etsin

Kızlar merhaba. Ben 6 haftaligim. Sabah cok fazla midem bulandi birkaç kez kusmasa gittim ama ac karnına pek kusamadim. Tabi bu durumda kendimi cok zorladim sıktım. Az once tuvalete gittim cok acik renkte pembemsi akinti gelmis buyuk ihtimalle kendimi kastigim icindir diye icimi rahatlatiyorum ama yine de korkuyorum boyle bir sey yasayaniniz var mi
Doktorunuza söyleyin hemen bendede oldu progestan hap başlattı doktorum

Kaç mm di kaçıncı haftada canım

Cnm bn 4+3de gormustum galiba ama alttan muayeneyle 4 mm di

Merhaba kızlar ben süt sevmeyen biriyim ama mecbur bebişim için içicem muzla blrndirdan geçirip soğuk bir şekilde içebilirim ancak şimdi asıl sorum şu ne tür süt içmeliyim sizler ne içiyorsunuz sokakta satılan açık süt, günlük şişe süt, pastorize paket süt ???
Günlük ya da taze süt içebilirsin. Ben süt yerine yoğurt tükettim onda da çok kalsiyum var. Yani illa süt içmelisin diye bir şart yok hatta taze ev yoğurdu sütten daha sağlıklı probiyotik fln.

5+2 de kese 6 mm di, 6+2 de kalp atışını duyduk .seninki kaç Peki

Keseyi gören kalp atışını bekliyen arkadaşlara bi sorum olucak

Siz sadece boş bir kese mi görüyorsunuz yoksa
Minicikte olsa bebiş görünüyormu kesenin içinde kalbi duyulmadasa

Anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi

Back