• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba msjı gorunce yazmak istedim bi arkadasım bu sekılde farklı aylardan stok yaptı fakat bebegıne alerjı yaptı aldıgı marka elinde kaldı malesef deneyıp almak en guzeli tabi uygun fıyatlı keske alınabılse de

O kısmı hiç düşünmemiştim de evet haklısınız öyle bir durum da olabilir. Ne bileyim şimdiden çalışıyorken bi şeyler yapayım istiyorum, yetemeyiz diye korkuyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.

CANIM BEN SİGORTACIYIM

BEREKET SİGORTADA BİZDE YAPIYORUZ 270 LİRA CİVARI BİŞİ OLMASI LAZIM BENDE KENDIME VE EŞİME YAPICAM HEM SURE 6 AY DA DEGIL 4 AY BAYA GENİŞ KAPSAMLI DÜŞÜNÜRSENİZ BENDE YARDIMCI OLABILIRIM
Ben calismiyorum calismayanlarin da alma gibi bi imkani yokmu bunu

O kısmı hiç düşünmemiştim de evet haklısınız öyle bir durum da olabilir. Ne bileyim şimdiden çalışıyorken bi şeyler yapayım istiyorum, yetemeyiz diye korkuyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.
Canim.benim. ikinci bebegim olacak. Ama inan Allah büyük. Hallolur gider yeter ki o günler bir gelsin.

Aaa Gözünaydin canım.Saglikla gelsin kuzular :emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200:
Aminn canım inşallah sağlıkla gelsinler inşallah :KK200::anneadayı:
Hadi gozun aydin canim rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin yavrularını
Allah razı olsun canım inşallah aminn
Maşallah kuzulara.. sağlıcakla gelsinler inşallah canım.
Aminn inşallah canım
Ben 7. Haftada Yada 6. Haftanın sonunda duymuştum canım
Canım benimde ikizmiş :KK200::anneadayı:

Back