merhaba msjı gorunce yazmak istedim bi arkadasım bu sekılde farklı aylardan stok yaptı fakat bebegıne alerjı yaptı aldıgı marka elinde kaldı malesef deneyıp almak en guzeli tabi uygun fıyatlı keske alınabılse de
O kısmı hiç düşünmemiştim de evet haklısınız öyle bir durum da olabilir. Ne bileyim şimdiden çalışıyorken bi şeyler yapayım istiyorum, yetemeyiz diye korkuyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.
BEREKET SİGORTADA BİZDE YAPIYORUZ 270 LİRA CİVARI BİŞİ OLMASI LAZIM BENDE KENDIME VE EŞİME YAPICAM HEM SURE 6 AY DA DEGIL 4 AY BAYA GENİŞ KAPSAMLI DÜŞÜNÜRSENİZ BENDE YARDIMCI OLABILIRIM
6+2'de duyabilirsiniz ama duymazsanız da sakın canınızı sıkmayın, 6-8 hafta arası duyulur diyorlar, herkesin farklı olabilir. Sağlıkla, sorunsuz gelsin inşallah.
O kısmı hiç düşünmemiştim de evet haklısınız öyle bir durum da olabilir. Ne bileyim şimdiden çalışıyorken bi şeyler yapayım istiyorum, yetemeyiz diye korkuyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.
ınsAllah baya heyecanlıyım muhtemelen bana da oyle soyler eger bi sıkıntı cıkmazsa,6+2de duyarız muhtemelen dedı ama herkes 8haftada duyuluyor dıyor kafam karıstı