2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu işsizlik teminatı ile ilgili kısım

Eklentiler

• 20181116_160646.jpg
    181 KB · Görüntüleme: 23
  • 20181116_160638.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 19
ben yaptırma taraftarıyım evet herşey Allahtan ne gelirse başım gözüm üstüne ama oldu ki Allah korusun bi sıkıntıyla dünyaya geldi nedir ne değildir araştırma yapmak ona göre önlem almak detaylıca araştırmak isterim canım tabiki herkesin kendi kararı saygı duyuyorum.

Carsamba kan testi yaptırmıştım 650.20 idi
Bugun yaptirdim 1500 kusur cikti
Cok sukur artisi guzel
Persembeye de randevu aldim doktoruma insallah duyariz kalp atisini
İnşallah canım.Ben pazartesi gidip keseyi mi görsem diyodum.Seninle aynı günümüz.Adete 4 gün kala kan testi 83.5 çıktı.Bi daha yaptirmadim.

Bende yaptırmayı düşünmüyorum.Sadece ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.19-22 haftalar arası inş.

ben de cok buyuk olasılıkla yaptırırım ama içimdeki ses ne yalan soylim yaptırmana gerek yok dıyor cevremde bi cok kişiye oyle denılıp dogumda cok sukur saglıklı cıktı ama hamılelık boyunca uzulduler stres oldular tabi tam tersi de olabılır aynen soyledıgın gbı canım herkesın kendı kararı

bi hastane değil 3 hastaneye danışırsın örnek veriyorum tabiki Allah ömür verirse ben herşekilde bu çocuğu doğurucam asla ama asla hayatına mani olmam sadece önlem amaçlı

benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra artık bir sorunla karşılaşmazsan gelecek ay gelirsin dedi. Umarım duyarsınız kalp atışını haftaya siz de.

Pastörize organik süt ya da pastörize günlük cam şişe süt kullanıyorum. Açık süt kullanmayın diyorlar, kaynatılsa bile nolur nolmaz diye tercih etmiyorum.

benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra artık bir sorunla karşılaşmazsan gelecek ay gelirsin dedi. Umarım duyarsınız kalp atışını haftaya siz de.
ınsAllah baya heyecanlıyım muhtemelen bana da oyle soyler eger bi sıkıntı cıkmazsa,6+2de duyarız muhtemelen dedı ama herkes 8haftada duyuluyor dıyor kafam karıstı

Kızlar merhaba. Ben 6 haftaligim. Sabah cok fazla midem bulandi birkaç kez kusmasa gittim ama ac karnına pek kusamadim. Tabi bu durumda kendimi cok zorladim sıktım. Az once tuvalete gittim cok acik renkte pembemsi akinti gelmis buyuk ihtimalle kendimi kastigim icindir diye icimi rahatlatiyorum ama yine de korkuyorum boyle bir sey yasayaniniz var mi

ınsAllah baya heyecanlıyım muhtemelen bana da oyle soyler eger bi sıkıntı cıkmazsa,6+2de duyarız muhtemelen dedı ama herkes 8haftada duyuluyor dıyor kafam karıstı
6+2'de duyabilirsiniz ama duymazsanız da sakın canınızı sıkmayın, 6-8 hafta arası duyulur diyorlar, herkesin farklı olabilir. Sağlıkla, sorunsuz gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…